Skocz do zawartości

Pogoda rolnicza 2025 i inne luźne wątki

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano
38 minut temu, GRZES1545 napisał(a):

No to ładnie, u mnie mniej ale nie patrzyłem teraz.

Olx czy marketplace i kupiec sie znajdzie. Z tysiąca można cenić.  Kopaczka glebogryzarka też sprzedajesz?

Kopaczka i glebogryzarka zostaje na razie. 

Siewnik jakby ktoś chciał to za 750 zł się zamienię 😁

• Like 1
Opublikowano
6 godzin temu, tytanowyJanusz napisał(a):

Suma za dziś to 42.5L

Ile w maju 🤔

Za wczoraj 10l tylko że zlewa była co daje w maju 81l i od 21 coś padało

Siema

5 godzin temu, Uziu92 napisał(a):

Kopaczka i glebogryzarka zostaje na razie. 

Siewnik jakby ktoś chciał to za 750 zł się zamienię 😁

Złom staniał🤣

Opublikowano

⛏️🔨⚒️ czaskowieckiego

I wszystkich tych co zagłosowali i zagłosują 

Co by tu dziś robić 🤔

Chyba trza do sklepu 

Potem do lasu 🪓 

Opublikowano
14 minut temu, 6465 napisał(a):

Czas jechać zrobić zakupy , naciągnąć poszewki na podusie i kołderkę ,i pakować torbę. 

To kiedy ruszasz ,dla kolegi pytam 😉

Siemka wszystkim, miało w nocy padać a tu nic, trzeba robotę fajną zostawić i jechać rękę podnieść parę razy 

IMG_20250522_200932.jpg

• Haha 1
Opublikowano
6 minut temu, Łolek napisał(a):

To kiedy ruszasz ,dla kolegi pytam 😉

Siemka wszystkim, miało w nocy padać a tu nic, trzeba robotę fajną zostawić i jechać rękę podnieść parę razy 

IMG_20250522_200932.jpg

Bądź przeciw to nie będziesz musiał ręką machać 🤭

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
    • Przez Szef11
      Witam, czy ktoś może wie , gdzie robią regenerację ( kapitalny remont przekładni do siewników? Rach , kuhn , lub może z was rolnicy ma na sprzedaż taką przekładnie. Proszę o informację w SMS pod 534-617-276 Dzięki 
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
  • Dodaj nową pozycję...
v