Skocz do zawartości

Pogoda rolnicza 2025 i inne luźne wątki

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
10 godzin temu, Qwazi napisał(a):

Tomek ja tam nie wiem, gdzie Magda lubi, ale Marek...może wiedzieć 🤭

🤔 Ooo ty herbatniku czy ty mnie tu coś insynuujesz

Cześć wszystkim 

Przymrozek,miało padać w niedzielę i wczoraj i d*pa, nic 

• Haha 1
Opublikowano (edytowane)
6 minut temu, Krzysztof81 napisał(a):

@Tomasz0611 zobacz jaki szpan

https://www.sadistic.pl/t/605115

Już niedługo na naszych drogach.

Na razie to szpan robią 60-latkowie jeżdżąc autostradami pod prąd ...

Ja tylko raz widziałem, żeby ktoś tak na kole jeździł, było to na zamkniętej ulicy przez policję, wszystko zabezpieczone ... Oczywiście bez tego końcowego elementu ...

Edytowane przez Tomasz0611
Opublikowano
9 minut temu, Tomasz0611 napisał(a):

Na razie to szpan robią 60-latkowie jeżdżąc autostradami pod prąd ...

Ja tylko raz widziałem, żeby ktoś tak na kole jeździł, było to na zamkniętej ulicy przez policję, wszystko zabezpieczone ... Oczywiście bez tego końcowego elementu ...

Pn ma na zbiorniku paliwa taką specjalną stopke czy to fabryczne?

Opublikowano
9 minut temu, 12Pafnucy napisał(a):

Tak z samego rana coś tyłek ściska?😆🤭

Już 2 zrobiona. Sekretarka zrobiła mi kawe. Siedze pije i przeglądam internet i jeszcze mi za to płacą. Jednak dobrze mama mówiła że trzeba było się uczyć🥰.

Opublikowano

🤝 🙋‍♂️

-1°☁️ 

🕯️______✝️ ______🕯️ 

😣 ⚒️ 🔨 ⛏️ T i T i UvdL i tych co P0 głosowali na P0wstanie uśmiechniętych koalicjantów i tych wyborców co nie P0szli a mogli przeciw uśmiechniętym koalicjantom 

Amen

• Haha 3
Opublikowano

Dzień dobry ☁️ 🙋 ⛏️🔨⚒️T

Godzinę temu, Krzysztof81 napisał(a):

Już 2 zrobiona. Sekretarka zrobiła mi kawe. Siedze pije i przeglądam internet i jeszcze mi za to płacą. Jednak dobrze mama mówiła że trzeba było się uczyć🥰.

Jeszcze pewnie płacą minimalną krajową 

Opublikowano
1 minutę temu, szymon09875 napisał(a):

🥱🥱🥱🥱 spać się chce 

-4 

Skończyć remont domu i może nie dosłownie ale obowiązek wobec ojczyzny wykonany 🥰🥰

Szczere gratulacje dla całej waszej trójki.. ode mnie i Magdy. Wysłałem jej zdjęcie 👏👏👏👍👍

• Thanks 1
Opublikowano

Jednak dobrze mama mówiła że trzeba było się uczyć🥰.

Ale jednak ucisk nadal pozostał...🤭

47 minut temu, Rolnik1973 napisał(a):

Amen

Eeee.... kurna, a może tak całą litanię byś ułożył, nie tylko modlitwę...🤔

Opublikowano

Też mi coś🤭Ja bez szkoły i też mi płacą za siedzenie na fotelu i patrzeniu przez szybę😆😆

Dopiero słonko wstaje. A u was widno?

IMG_20250204_081750.jpg

Opublikowano
10 minut temu, szymon09875 napisał(a):

🥱🥱🥱🥱 spać się chce 

-4 

Skończyć remont domu i może nie dosłownie ale obowiązek wobec ojczyzny wykonany 🥰🥰

Gratulacje 

To teraz krowiorzem już mus być 

Dopiero co przylasem z łobory

• Like 1
Opublikowano (edytowane)
30 minut temu, Michal2399 napisał(a):

Dzień dobry ☁️ 🙋 ⛏️🔨⚒️T

Jeszcze pewnie płacą minimalną krajową 

X2 i troche plus Tu Polska B i słabe zarobki ale żyć jakoś trzeba. Mi tam wystarczy.

12 minut temu, 6465 napisał(a):

Też mi coś🤭Ja bez szkoły i też mi płacą za siedzenie na fotelu i patrzeniu przez szybę😆😆

Dopiero słonko wstaje. A u was widno?

IMG_20250204_081750.jpg

U nas już dawno. Pomiędzy wschodem kraju a zachodem jest coś ponad 20 minut różnicy.

Edytowane przez Krzysztof81
Opublikowano
20 minut temu, szymon09875 napisał(a):

🥱🥱🥱🥱 spać się chce 

-4 

Gratulacje 👍

4 minuty temu, Karol6130 napisał(a):

Śniadanie się przypaliło 

Któryś urzekł 

Co sie dziwisz jak się nie chciałeś podzielić

• Haha 1
Opublikowano

Dzień dobry...no i młoda mamusia znowu ognia mi dała 🤦...tak jak się spodziewałem 

23 minuty temu, szymon09875 napisał(a):

🥱🥱🥱🥱 spać się chce 

-4 

Szymek gratuluję raz jeszcze...niech rośnie i rozrabia ku radości mamy i taty💪👌

• Haha 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez radekz200
      w związku z wygraniem prezydentury 😛
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
    • Przez qwerty123
      Witam.
      Czy ktoś ma podobne odczucia jak ja? Jakość paliwa w tym roku to jest żenada. Starsze ciągniki typu c360 jak wiadomo im nie robi to różnicy ale nowsze sprzęty z elektroniką przy tej jakości paliwa i w tych warunkach najzwyczajniej nie działają. Wali po kilka błędów na raz. Winą oczywiście jest jakość paliwa nie przystosowanego do tych temperatur. Najlepsze jest to, że zazwyczaj unikam stacji nie brandowanych i tych z dala od większego ruchu ale w tym roku nie widzę żadnej różnicy. Co najgorsze tankuję zazwyczaj na Orlen, w kilku różnych punktach, w tym roku bez różnicy. Ktoś ma podobne refleksje?
  • Dodaj nową pozycję...
v