Studzienka telekomunikacyjna
-
Podobna zawartość
-
Przez karol
Zapraszam do wypowiadania się na temat prowadzenia rozrachunków z tytułu VAT w gospodarstwach rolnych. Jakie są Wasze doświadczenia?
-
Przez MICH4Ł
Witam. Chciałbym zacząć coś działać z usługami rolniczymi. Podpowie ktoś coś czy warto w to wchodzić, od czego zacząć i na co teraz jest zapotrzebowanie? Z góry dzięki za odpowiedź.
-
Przez solek01
Zastanawiam sie nad otwarciem wlasnego sklepu z czesciami do maszyn rolniczych + narzedzia roznego rodzaju ewentualnie ogrodniczym! Stad moje pytanie czy ktos moze taki sklep prowadzi i moglby cos opowiedziec o lokalizacji, wielkosci sklepu ilosci (kasy zamrozonej)towaru. Marzach,itp. Za wszystkie cenne uwagi z gory dziekuje
-
Przez sumek666
Jak kształtują się ceny nieruchomości i działek rolnych w Waszych okolicach? Może planujecie zakup gruntów w tym roku? A może udało Wam się sprzedać jakieś grunty?
Zapraszam do dyskusji o cenach i możliwości zakupu ziemi w Polsce i za granicą.
Kontynuacja tematu:
-
Przez xpaxpa
Mam pytanie. Czy jest możliwość przejścia na wcześniejszą emeryturę mając 58 lat i 40 lat stażu pracy? Szukałem tego na af ale nic nie mogłem znaleźć na tentemat. Tak wiem mogę zadzwonić do Krusu i się zapytać, ale tam się dodzwonić graniczy z cudem
-
Rekomendowane odpowiedzi