Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
7 godzin temu, Alchemik napisał(a):

Chodzi o ikonę aparatu nie menu. Wcześniej było to również pod tą ikoną, a obecnie tylko przenosi do galerii 

Screenshot_20241017_141736_Opera.jpg

Wystarczy trochę poszukać co nowego na nowej odsłonie i wszystko jest.

Tylko trochę inaczej ale jest.

Nowe obrazki są ale inaczej dostępne nowe tematy też.

Powiadomienia wrociły na wierzch więc można się pomału odnaleźć.

Bedzie trzeba to pewnie i ciemniejszy motyw się znajdzie.

Typowa reakcja społeczności na coś nowego...wszystko jest bee i chce stare..😏.

Może jednak warto poczekać i spróbować mniej narzekać?

Ja tam się mało znam ale może nowa szata to jednak lepsze działanie pod względem technicznym lepsza wydajność itp.

A że trochę baboli na początek wyszło no cóż początki bywają trudne..

Opublikowano

Jak nie narzekać, to właściciel nie będzie miał motywacji, żeby robić poprawki.

Co do zmian, to na niejednym forum po takich zmianach ruch już nigdy nie wrócił do poprzedniego poziomu i czasami to były cegiełki prowadzące do upadku stron i odpływu użytkowników.

Opublikowano
9 godzin temu, MarcinKa napisał(a):

Typowa reakcja społeczności na coś nowego...wszystko jest bee i chce stare..

tak samo było z nowa odsłona wykop.pl . ludzie pouciekali na reddita hejt na modów niemiłosierny a juz widze powroty bo nie maja gdzie pisac swoje wysrywy :)

Opublikowano
Godzinę temu, Celownik07 napisał(a):

tak samo było z nowa odsłona wykop.pl . ludzie pouciekali na reddita hejt na modów niemiłosierny a juz widze powroty bo nie maja gdzie pisac swoje wysrywy :)

Najlepsze jest przeliczanie plusów ile to byłoby na stare 🤭

Opublikowano
1 godzinę temu, Celownik07 napisał(a):

Tylko taki wykop przed zmianą miał ok. 55 mln odsłon, a obecnie zszedł do 27 a minęło sporo czasu, aby użytkownicy mogli się przyzwyczaić 

Opublikowano (edytowane)

internet obecnie to jeszcze nieodkryte zrodlo dobrych pieniedzy. na tiktiku, albo innych socjalmediach, mozna za pierdoly nieźle zarobic. forum rolnicze myślę , że jest strzałem w 10. Ze swojej obserwacji musze powiedziec, że fora o zwierzętach to niewypal jesli chodzi o merytoryke, pewnie pieniadze sa tez dobre, ale glupota tam leje się strumieniem. Tutaj źle nie jest.

Co z tą aplikacją?

ps.: pieniądze Wam uciekaja !

Fajnie, ze mozna edytowac, ale po otworzeniu aplikacji mam jakby odzwierciedlenie strony google. Po co mi ten caly szajs ogladac, w starym na stronie glownej aplikacji otwieraly sie ulubione tematy forum. Trleraz to trzeba ciagle szukac, po co? To ma byc aplikacja, do szybkiego przegladania, a nie PC !

Edytowane przez Siedzacybyk
Opublikowano

Na komputerze jeszcze jakoś idzie korzystać, ale w przeglądarce na telefonie nie ma możliwości przeglądać nowych tematów, tylko kilka pierwszych. Nie widać kiedy pojawiła się nowa odpowiedź, po wejściu w temat strona nie wyświetla się od ostatniego miejsca, jak to było wcześniej. W aplikacji z kolei nie mogę dodawać odpowiedzi, wyskakuje komunikat żeby się zalogować, pomimo że zalogowany jestem. 

Opublikowano (edytowane)

Odinstaluj stara i zainstaluj nowa. Tez tak mialem. Ta ropiero jest do kitu. Otwiera sie aplikacja, zamiast tematow obserwowanych wyswietla sie jakies g...o! Sorki za wyrazenie, ale ktos chyba robiac ja, byl niezle napruty🤕😂

Edytowane przez Siedzacybyk
  • Root Admin
Opublikowano
22 godziny temu, peewee1984 napisał(a):

Na komputerze jeszcze jakoś idzie korzystać, ale w przeglądarce na telefonie nie ma możliwości przeglądać nowych tematów, tylko kilka pierwszych. Nie widać kiedy pojawiła się nowa odpowiedź, po wejściu w temat strona nie wyświetla się od ostatniego miejsca, jak to było wcześniej. W aplikacji z kolei nie mogę dodawać odpowiedzi, wyskakuje komunikat żeby się zalogować, pomimo że zalogowany jestem. 

na stronie www, pod linkiem forum, są 2 opcje Nowe tematy i Nowe posty.
Nowe tematy wyświetla 25 najnowszych tematów, poniżej jest przycisk pokaz więcej i wyświetla kolejne 25 nowych tematów.

Tak samo się zachowuje link do nowych postów - wyswtetla 25 najnowszych postów, po wybraniu pokaz więcej ładuje kolejne 25. Tak było na starej wersji forum, tylko nie było napisu (linka) forum, a była ikonka. Po nacisnieciu miałes nowe tematy i nowe posty, analogicznie jest z galerią. 

Co do powiadomień działa tak samo, jest ikonka dzwoneczka u góry i widzisz powiadomienia w treściach które obserwujesz. Treści gdzie się wypierdziałeś automatycznie stają się obserwowane, możesz też wybrać opcje obserwuj dla tematów, zdjęc, które ktoś inny dodał. Wtedy też będą przychodziły powiadomienia.

System zapamiętuje dokąd przeczytałeś daną treść i podkreśla nowe treści. Dziąła to inaczej tylko od strony optycznej, ale są kreski i odpowiednia kolorystyka.

Opublikowano

Jezu no chwile po zmianach człowiek pisze że kliknięcie w nazwę tematu w nowej aktywności przenosi do konkretnego posta a nie do ostatniego nieprzeczytanego ale kodoklep udaje że nie widzi i pora na cs oby was AI zastąpiło 

• Root Admin
Opublikowano

chłopaki nad tym pracują, wiemy gdzie jest bład, szukamy rozwiązania, jeszcze chwile czasu potrzebujemy.

Teraz, Mateusz1q napisał(a):

Jezu no chwile po zmianach człowiek pisze że kliknięcie w nazwę tematu w nowej aktywności przenosi do konkretnego posta a nie do ostatniego nieprzeczytanego ale kodoklep udaje że nie widzi i pora na cs oby was AI zastąpiło 

ten problem zgłosiłes wieczorem w srode i w czwartek o 9 był naprawiony.

image.png

Nazwa tematu przenosi na początek, zielona ikona z białymi strzałkami przenosi do ostatniego nieprzeczytanego wpisu - tak było od zawsze.

• Root Admin
Opublikowano
27 minut temu, jajonasz napisał(a):

Potwierdzam, nie przenosi 

opisz proszę krok po kroku skąd nie przenosi a gdzie powinno?

@Mateusz1q Ciebie też poprosze, z której strony co klikasz ze powinno przenieść a nie przenosi.

Istotne jest to, czy jesteś zalogowany, czy jesteś jako gość, jak również to kiedy byłeś ostatni raz, jaki odstęp minał od poprzedniej wizyty - czy to kilka minut czy kilka godzin