Skocz do zawartości

Interwencja I.10.4 Inwestycje przyczyniające się do ochrony środowiska i klimatu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
1 godzinę temu, krzychu121 napisał(a):

@sw_kamil gdzie mam ci flaszkę wysłać ? O włos wygrałeś zakład :) tobie zabrakło niecałe 22 tys wniosków do zadeklarowanej liczby a mi trochę ponad 23 

Będziesz w okolicy to się odezwij i razem wypijemy tą flaszkę .

Woj. Mazowieckie, powiat siedlecki

Najważniejsze abyśmy obaj załapali się na dofinansowanie 

Opublikowano
Godzinę temu, Celownik07 napisał(a):

Stron do lustracji obywateli jest ogrom. Za covida naprostowalem znajomego na DG ktory zarzekal sie wsrod rodziny, ze nie bral tarczy oslonowej ( antypisior). 

Dokładnie tak, nie jeden głupa udawał potem wyszło...

• Like 1
Opublikowano
6 minut temu, GRZES1545 napisał(a):

To składać zażalenia do ARiMR że udostępniają takie informacje . 

a. wstawić taka tabelkę z twoimi danymi ? bo akurat dla mnie anonimowy nie jesteś 

tylko nie przyszło mi do głowy sprawdzać ile masz dopłat ani tym bardziej to upubliczniać 

Opublikowano (edytowane)

A masz w tym jakiś cel ? Uważam że nie powinno być takiego łatwego dostępu do danych.

Ty dla mnie też nie jesteś, także pamiętaj o tym. Ja do ukrycia nic nie mam. Ale i nie wyzywam tu nikogo...

Edytowane przez GRZES1545
Opublikowano

a jaki mam mieć cel ? przecież przed chwila mówiłeś ze zażalenia do arimr 🙂

banda dzieci z was chowających się za anonimowymi nickami szukającymi sensacji a nie dyskusji na poważne tematy . 

a ty celownik mocniej szukaj bo ogólnie gospodarstw ze mną powiązanych jest 8 z czego 4 pod innymi nazwiskami 😀mi tam to wisi , zaczynałem od 15 ha, nic nikomu nie ukradłem ani zabrałem . wszystko co mam to z pracy a nie jątrzenia jak co niektórzy 

• Like 1
Opublikowano (edytowane)

Proponuję zakończyć temat bo nie prowadzi to do niczego dobrego . 

Anonimowy nick? to moje prawdziwe imię od lat tu i bez zmian na af. 

Masa trochę sie zmieniłeś powiem Ci, kiedyś można było z Tobą popisać o wszystkim...Ale nie zaśmiecajmy tematu. Pomagajmy sobie bo jedziemy na tym samym wozie, bez znaczenia  czy ktoś ma 10 ha czy 200. 

Bawta sie dobrze tylko se tam kobit lornetko nie podglądajta 😉🤭j

Edytowane przez GRZES1545
  • Thanks 2
Opublikowano
14 minut temu, masa24 napisał(a):

banda dzieci z was chowających się za anonimowymi nickami szukającymi sensacji a nie dyskusji na poważne tematy . 

:D

Nie wygladasz jakbyś był podpisany z imienia i nazwiska. Nic do Ciebie osobiście nie mam, wiedzą pewnie jakąś dysponujesz, tylko paradoks jest taki, że czerpiesz ją miedzy innymi z tego forum. Natomiast ciężko w Twoich postach doszukać się już nie tyle gotowych rozwiązań, co chociażby naprowadzenia, no ale wiem wiem, za wiedzę trzeba płacić, a o własnego klienta dbać ;) 

• Like 3
Opublikowano
2 godziny temu, GRZES1545 napisał(a):

To składać zażalenia do ARiMR że udostępniają takie informacje . 

Nie moga nic z tym zrobic. Prawo unijne i publiczne finansowanie musi byc jawne tj. np. przetargi. 

Godzinę temu, Matey napisał(a):

o własnego klienta dbać

Tu tez bywa roznie, jak niefortunnie napisalem ze trzepia frajerow ( przyznaje nie powinienem tak pisac- jest popyt jest podaż) to mnie wypomnial ( slusznie) ale pare postow wyzej napisal jak dzwonisz do niego to jestes głąb. Przyjdzie przelew bedzie szacunek. 

• Like 2
Opublikowano
2 godziny temu, Matey napisał(a):

:D

Nie wygladasz jakbyś był podpisany z imienia i nazwiska. Nic do Ciebie osobiście nie mam, wiedzą pewnie jakąś dysponujesz, tylko paradoks jest taki, że czerpiesz ją miedzy innymi z tego forum. Natomiast ciężko w Twoich postach doszukać się już nie tyle gotowych rozwiązań, co chociażby naprowadzenia, no ale wiem wiem, za wiedzę trzeba płacić, a o własnego klienta dbać ;) 

powiem tyle 😀😀😀😀na to ze ja tu wiedzę czerpie 

Godzinę temu, Celownik07 napisał(a):

Nie moga nic z tym zrobic. Prawo unijne i publiczne finansowanie musi byc jawne tj. np. przetargi. 

Tu tez bywa roznie, jak niefortunnie napisalem ze trzepia frajerow ( przyznaje nie powinienem tak pisac- jest popyt jest podaż) to mnie wypomnial ( slusznie) ale pare postow wyzej napisal jak dzwonisz do niego to jestes głąb. Przyjdzie przelew bedzie szacunek. 

nie łap za słówka jak nie rozumiesz kogo nazywam głąbem 

2 godziny temu, GRZES1545 napisał(a):

Proponuję zakończyć temat bo nie prowadzi to do niczego dobrego . 

Anonimowy nick? to moje prawdziwe imię od lat tu i bez zmian na af. 

Masa trochę sie zmieniłeś powiem Ci, kiedyś można było z Tobą popisać o wszystkim...Ale nie zaśmiecajmy tematu. Pomagajmy sobie bo jedziemy na tym samym wozie, bez znaczenia  czy ktoś ma 10 ha czy 200. 

Bawta sie dobrze tylko se tam kobit lornetko nie podglądajta 😉🤭j

kolego , śledzę sobie temat , czasem coś powiem , myśle ze swego czasu dużo się wypowiadałem i nie jednemu pomogłem .  nie ukrywam się pod nickiem , ktoś kto śledzi moje wypowiedzi i to co tu  wstawialem może znać moje personalnie i chyba jestem nie liczna osoba z tego całego forum która nie jest anonimowa . ale to nie znaczy ze jakis domorosły rutkowski ma wstawiać moje dane i analizować ile mam ziemi . powiedziałem ile a szukanie i wstawianie danych to delikatna przesada .

ktoś zwrócił uwagę ze może niech lepiej skasuje bo nie wypada , to zacząłeś pisać ze to dane ogólnodostępne i nie mogę mieć pretensji a jak mam to skarga to arinr . zmiękła ci rura i zmieniłeś ton wypowiedzi jak powiedziałem ze mofe wstawić taki screen z twoimi danymi , grzegorzu t. wiec wszystko ok jak wstawia się publicznie moje dane ale jak już twoje to nie ok bo ty jednak nic do mnie nie masz . dodam tylko ze w duoie mam to ile dopłat bierzesz 

ten wpis od tego pożal się boże anonimowego administratorka to już śmiech . od paru lat to ja się wypowiadam w najbardziej popularnym temacie jak restrukturyzacja małych gospodarstw , premie dla młodych rolników.

te forum to jest śmieć jak. jeden może wstawiać dane drugiego a administrator tylko przytakuje bo on pisarzy od wniosków nie lubi bo jest tak mądry ze sam ogarnia 🙂

• Like 1
Opublikowano
Godzinę temu, Stach123 napisał(a):

proponuje jeszcze w deminimis pogrzebać 

Nie ma potrzeby w tym przypadku bo nie chodzilo o wyciaganie danych lecz zaznaczenie a raczej zapytanie ze/czy bambrow nie obrabia ( pisalem ze pewnie obszarnicy maja doradzcow na etacie) stad tez mnie zdziwilo jak napisal ze nie mial wiekszego wniosku od swojego- 7x ha to nie jest imponujaca liczba chocby w wlkp,  jakbym wtedy wiedzial ze obrania 250ha pewnie inaczej by sie to potoczylo bo juz by mnie to nie zdziwilo. Screena robilem na telefonie i wstawilem jak wyszedl, na kompie pewnie bym go obrobil. Tyle. Wracajmy do tematu. 

Opublikowano
23 minuty temu, Celownik07 napisał(a):

Pytales kiedys i ci odpisalem co do ara. Jak na hobbyste mi wystarcza zeby w weekendy sie nie nudzic.

no to widocznie czasu masz żeby glupa palić . może warto za robotę się wziąć niż innym do kieszeni zaglądać ?

Opublikowano
3 godziny temu, masa24 napisał(a):

powiem tyle 😀😀😀😀na to ze ja tu wiedzę czerpie 

nie łap za słówka jak nie rozumiesz kogo nazywam głąbem 

kolego , śledzę sobie temat , czasem coś powiem , myśle ze swego czasu dużo się wypowiadałem i nie jednemu pomogłem .  nie ukrywam się pod nickiem , ktoś kto śledzi moje wypowiedzi i to co tu  wstawialem może znać moje personalnie i chyba jestem nie liczna osoba z tego całego forum która nie jest anonimowa . ale to nie znaczy ze jakis domorosły rutkowski ma wstawiać moje dane i analizować ile mam ziemi . powiedziałem ile a szukanie i wstawianie danych to delikatna przesada .

ktoś zwrócił uwagę ze może niech lepiej skasuje bo nie wypada , to zacząłeś pisać ze to dane ogólnodostępne i nie mogę mieć pretensji a jak mam to skarga to arinr . zmiękła ci rura i zmieniłeś ton wypowiedzi jak powiedziałem ze mofe wstawić taki screen z twoimi danymi , grzegorzu t. wiec wszystko ok jak wstawia się publicznie moje dane ale jak już twoje to nie ok bo ty jednak nic do mnie nie masz . dodam tylko ze w duoie mam to ile dopłat bierzesz 

ten wpis od tego pożal się boże anonimowego administratorka to już śmiech . od paru lat to ja się wypowiadam w najbardziej popularnym temacie jak restrukturyzacja małych gospodarstw , premie dla młodych rolników.

te forum to jest śmieć jak. jeden może wstawiać dane drugiego a administrator tylko przytakuje bo on pisarzy od wniosków nie lubi bo jest tak mądry ze sam ogarnia 🙂

Pisałeś,,banda dzieci z was " co teraz zrobiłeś,jak się zachowałeś? Piszesz imię z małej litery ? 

Cytuj gdzie napisałem że ,,nie możesz mieć pretensji" ? 

...czytaj ze zrozumieniem bo chyba się zagalopowałeś troszkę

Opublikowano

Gdy wystąpiłem o zaliczkę to też po złożeniu wniosku mogę na własne ryzyko kupować maszyny. Bo może bym sobie opryskiwacz już kupił a resztę jak przyznają ewentualnie.

400 litrów na 12 m belka mam nadzieję że na 12 ha nie będą się czepiać.