Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano
9 godzin temu, robertrolnik27 napisał:

Ty wszystko masz idealne a jesteś 1000 lat za murzynami. Smród brud a cwaniaka w necie zgrywa. 

Skoro mówię jak jest u mnie to to uszanuj pajacu. Jeśli masz gówno nie mleko to może i co odbiór biorą ten szjas do badania. 🤣🤷‍♂️

Ostatnie badania sprawdzone przed chwilą na emik'u 07.08 komórki - 270, 11.08 - 15 bakterie 

Mówisz o własnym doświadczeniu?  Kiedy myślisz że zbiornik to toaleta 🤣🤣🤣 

Mądry człowieku z kosmosu  przecież do eMik dane wprowadza człowiek i nie zawsze wszystko wpisuje a za każdym razem jeżeli jest próba pobierane są LKS i bakterie więc miałeś dwie próby a ty wypisujesz że była tylko 1  bo dane masz osobno napisane 🤣 pamiętaj na leczenie nigdy nie jest za późno a taki syf mam w porównaniu do ciebie że muszę się schować 10bak 137lks 

Przed chwilą, robertrolnik27 napisał:

No to widać że otwierałeś 🤣

Kiedyś pytałem kierowcy czy da się otworzyć a on mówił że nie plomba i koniec. 

Litry się zgadzają, wyniki też także nie narzekam i polecam 😁

Nie muszę otwierać aby domyśleć się co może się stać jeżeli jest plomba I czujnik otwarcia  nawet dzban by się domyślił ale to może być trudne 

Plombę można przecież zerwać  bądź kozak i spróbuj to próbę będziesz miał co każdy odbiór 🤣🤣🤣

Opublikowano

🤣🤣🤣

Z głupim to szkoda gadać... 

Jak mówię cymbołowi że dwie próby były oddzielnie komórki i oddzielnie bakterie to on swoje pieprzy 🤦‍♂️ często są razem ale czasem są oddzielnie pytaj kierowcy znawco to ci powie. 

Tak tak. Zaraz będzie zero bakterii że dwa komórek a litrów to tyle że w samochód nie wchodzi 🤣 

Tak dla przypomnienia to jutro będzie jechał to rusz d*pę szybciej wstań i się do informuj 🤣

Opublikowano
14 minut temu, robertrolnik27 napisał:

🤣🤣🤣

Z głupim to szkoda gadać... 

Jak mówię cymbołowi że dwie próby były oddzielnie komórki i oddzielnie bakterie to on swoje pieprzy 🤦‍♂️ często są razem ale czasem są oddzielnie pytaj kierowcy znawco to ci powie. 

Tak tak. Zaraz będzie zero bakterii że dwa komórek a litrów to tyle że w samochód nie wchodzi 🤣 

Tak dla przypomnienia to jutro będzie jechał to rusz d*pę szybciej wstań i się do informuj 🤣

No masz racje z głupim szkoda gadać zwłaszcza kiedy człowiek tlumaczy jak coś wygląda i że wystarczy osoba na trasie z problemem to cała trasa ma poprawkę to cymbał wypisuje że to ja musze mieć syf a jak już ma się lepsze parametry od niego to już musi wypisywać że są one zmyślone nie mierz innych swoją miarą

Opublikowano

W d*pie mam twoje przygody, otwieranie karuzeli i twoje wyniki. 🤣 Pierwszy podałem rzeczywiste wyniki a ty swoje 'lepsze' po mnie. 🤣 

Na 100% nie zawsze biorą razem bakterie i somatyke. Zawsze się upierasz a jak widać nie wiesz za dużo. 🤦‍♂️ 

Pozdrawiam cieplutko 

Opublikowano
53 minuty temu, robertrolnik27 napisał:

W d*pie mam twoje przygody, otwieranie karuzeli i twoje wyniki. 🤣 Pierwszy podałem rzeczywiste wyniki a ty swoje 'lepsze' po mnie. 🤣 

Na 100% nie zawsze biorą razem bakterie i somatyke. Zawsze się upierasz a jak widać nie wiesz za dużo. 🤦‍♂️ 

Pozdrawiam cieplutko 

Masz i płacz  skoro musiałem pisać lepsze po tobie coś dla niedowiarka 

Screenshot_20240816_075709_Samsung Internet.jpg

Opublikowano

Patrzę Panowie że nie macie pojęcia o próbkowaniu w samochodach ... 

Czujniki otwarcia nie przesyłają sygnału do zakładu bo UWAGA .... GPSy da poodpinane ... To po 1 po 2 

Karuzela i otwieranie ... 

Są tak zabezpieczenia (plomby) zakładane żeby wsadzić rękę spokojnie ... 

Piszecie takie durnoty że szkoda czytać , połowa kierowców to od pracodawcy nie ma wypłaty... Tylko ile zarobisz ( dolejesz , ukradniesz , odpiszesz) to Twoje. O czym wy tu piszecie jak nie znacie realiów...

Opublikowano
12 minut temu, Akardin napisał:

Patrzę Panowie że nie macie pojęcia o próbkowaniu w samochodach ... 

Czujniki otwarcia nie przesyłają sygnału do zakładu bo UWAGA .... GPSy da poodpinane ... To po 1 po 2 

Karuzela i otwieranie ... 

Są tak zabezpieczenia (plomby) zakładane żeby wsadzić rękę spokojnie ... 

Piszecie takie durnoty że szkoda czytać , połowa kierowców to od pracodawcy nie ma wypłaty... Tylko ile zarobisz ( dolejesz , ukradniesz , odpiszesz) to Twoje. O czym wy tu piszecie jak nie znacie realiów...

My mówimy o konkretnej mleczarni, skoro tak jest u Ciebie nie musi być u każdego 🤷‍♂️

Opublikowano

odkąd oddaję tu gdzie oddaję żadne plomby nie są ,,luźno,, a jak się coś kiedyś popsóło to kierowca z pół godziny stał i dzwonił zdjęcia robił by zerwać plombę i otwożyć... do tego samochody na gps i same odczytują gdzie jestą zero ingerencji .. jak u was tak jest jak piszecie to o cenie ,,piątnicy,, możecie pomarzyć... tylko by kombinowali...

• Like 1
Opublikowano (edytowane)
1 minutę temu, slawek74 napisał:

odkąd oddaję tu gdzie oddaję żadne plomby nie są ,,luźno,, a jak się coś kiedyś popsóło to kierowca z pół godziny stał i dzwonił zdjęcia robił by zerwać plombę i otwożyć... do tego samochody na gps i same odczytują gdzie jestą zero ingerencji .. jak u was tak jest jak piszecie to o cenie ,,piątnicy,, możecie pomarzyć... tylko by kombinowali...

ale wam też z ceną daleko do piatnicy 😛

Edytowane przez radekz200
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez tomekskw
      Jakie są u was ceny mleka? Podawajcie ceny i parametry w swoich mleczarniach.

Zapraszamy do dyskusji na temat cen mleka w sezonie 2025.
      Poniżej zamieszczamy listę najpopularnieszych pytań jakie przewijały sie na forum w latach poprzednich.
      Na te pytania znajdziesz odpowiedź w tym temacie który dotyczy cen mleka w roku 2025.
      Ile będzie kosztować mleko w 2025 roku? Jaka będzie cena mleka w 2025 roku? Czy ceny mleka pójdą w górę w 2025 roku? Czy mleko będzie droższe w 2025 roku? Czy ceny mleka będą spadać w 2025 roku? Dlaczego mleko może tanieć w 2025 roku? Co dalej z cenami mleka w skupie w 2025 roku? Ile będzie kosztować mleko w Biedronce w 2025 roku? Ile będzie kosztować litr mleka w sklepie w 2025 roku? Ile będzie kosztować litr mleka w skupie od rolnika w 2025 roku? Ile będzie kosztować mleko w Polsce w 2025 roku? Ile będzie kosztować mleko w Ameryce w 2025 roku? Stawki w mleczarniach i ceny skupu mleka 2025
      Ile będzie płacić Piątnica za mleko w 2025 roku? Ile będzie płacił Mlekpol za mleko w 2025 roku? Ile będą płacić mleczarnie za litr mleka w 2025 roku? Ile będzie płacił Łowicz za mleko w 2025 roku? Ile będzie płacić Mlekovita za litr mleka w 2025 roku? Ile będzie płacić Polmlek za mleko w 2025 roku? Ile będą płacić rolnikom za mleko w 2025 roku? Zapraszamy do merytorycznej i kulturalnej dyskusji.
      Podając ceny mleka wpisujcie jaki to powiat, jaki odbiorca, jakie parametry mleka przy tej cenie. Taka informacja pomoże nam dyskutować na faktach a nie na domysłach.
      Pozdrawiam, YacentY
  • Dodaj nową pozycję...
v