Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
36 minut temu, Ulman napisał:

Ooooo i następna paranoja się ujawniła. Dzień jak codzień 🤣

Mowa o spadochroniarzu to prawdę powiadasz .

Przed chwilą, 12Pafnucy napisał:

A za kogo warto?

Za wartości których brak obecnie .

Opublikowano
jahooo napisał:

i w tym punkcie myślę inaczej, aczkolwiek pewna część społeczeństwa, ta "światowa i europejska" zapewne sp***doli z kraju już jak poczuje smród zawsze pewna część to byli tvhórze i egoiści, cała nadzieja w tym, że niemcy zamkną granice jak tylko coś poczują

Przede wszystkim to nie po to się idzie dupsko narażać żeby tego kraju nie miał potem kto odbudować. Xujowa to perspektywa bić się za to, że córka nie będzie miała nawet do kogo pyska otworzyć.

Opublikowano
19 minut temu, jahooo napisał:

i w tym punkcie myślę inaczej, aczkolwiek pewna część społeczeństwa, ta "światowa i europejska" zapewne sp***doli z kraju już jak poczuje smród

zawsze pewna część to byli tvhórze i egoiści, cała nadzieja w tym, że niemcy zamkną granice jak tylko coś poczują

Od zarania dziejów ludzie upuszczali terany zagrożone. Nic to nowego, i nic nie będące jakimś znakiem czasów. Ewakuacja ludności z terenu działań wojennych to jest nawet odgórny przymus.  

Opublikowano
3 minuty temu, galan99 napisał:

Mowa o spadochroniarzu to prawdę powiadasz .

o tobie prawdę powiadam. Kolejna paranoja ci się uroiła tylko teraz atak jest tak silny że doszła psychoza ze ktoś dybie na twój nędzny żywot. To już ci sie dubluje i powiela - urojenie plus urojenie że o swoim urojeniu mówić nie możesz bo ktoś urojony ci zagraża. schizofrenia to się nazywa i jesienną porą pewnie będzie ci doskwierać coraz bardziej. Na twoim miejscu to bym się zastanowił czy nie przestać pisać na forum - nigdy nie wiadomo kto czyta, kto cie obserwuje i może ci zagrozić. Pomyśl nad tym - może jeszcze nie jest za późno 

Opublikowano
1 minutę temu, Ulman napisał:

o tobie prawdę powiadam. Kolejna paranoja ci się uroiła tylko teraz atak jest tak silny że doszła psychoza ze ktoś dybie na twój nędzny żywot. To już ci sie dubluje i powiela - urojenie plus urojenie że o swoim urojeniu mówić nie możesz bo ktoś urojony ci zagraża. schizofrenia to się nazywa i jesienną porą pewnie będzie ci doskwierać coraz bardziej. Na twoim miejscu to bym się zastanowił czy nie przestać pisać na forum - nigdy nie wiadomo kto czyta, kto cie obserwuje i może ci zagrozić. Pomyśl nad tym - może jeszcze nie jest za późno 

To co opowiada spadochroniarz to śmiać się tylko można .

I tak samo bredzisz .

Opublikowano (edytowane)
7 minut temu, 12Pafnucy napisał:

Górnolotne, ale to tylko slogan.

DZIADOWIE WALCZYLI ZA WOLNOŚĆ MOWY W JĘZYKU POLSKIM .

Czy wyobrażasz sobie Wigilię bez choinki, rodziny, karpia wiary .

Te podstawowe wartości są deptane .

To tylko kilka wymienionych .

Edytowane przez galan99
  • Haha 1
Opublikowano (edytowane)
1 minutę temu, galan99 napisał:

Czy wyobrażasz sobie Wigilię bez choinki, rodziny, karpia wiary

A wiesz że trochę zagmatwales?

Choinka to akurat niemiecki wynalazek😆

Edytowane przez 12Pafnucy
Opublikowano
2 minuty temu, Lothar napisał:

Można umrzeć za prawdę niczym nieskażoną jaką jest Jezus Chrystus

Oby Allach obsypał cię łaskami albowiem kroczysz drogą prawdy a słowa proroka Mahometa niech będą wskazówką.

• Haha 1
Opublikowano
5 minut temu, galan99 napisał:

To co opowiada spadochroniarz to śmiać się tylko można .

I tak samo bredzisz .

poznasz głupiego po śmiechu jego......... Oprócz tego że "bełkot" i "bredzisz" to nie umiesz napisać ani jednego sensownego argumentu więc o czym z takim inwalidą intelektualnym można dyskutować?  Nawet nie wiesz czego się boisz za poglądy które ponoć masz ale nie wiesz jakie one są. Ty galan bijesz wszystkich głupków z tego forum. Na pewno nie grozi ci miejsce gorsze niż pierwsze 🤣

Opublikowano
Przed chwilą, 12Pafnucy napisał:

A wiesz że trochę zagmatwales?

Choinka to akurat niemiecki wynalazek😆

Tradycji, którą przekazują rodzice, dziadkowie i tak dalej .

Pomidory z Włoch i nie jesz . Bona sprowadziła .

Opublikowano
1 minutę temu, mirro napisał:

Oby Allach obsypał cię łaskami albowiem kroczysz drogą prawdy a słowa proroka Mahometa niech będą wskazówką.

Kurde.

Jak miał na nick ten od Jesionki?

Wyleciało mi..musi to jego nowe 

Opublikowano
2 minuty temu, Ulman napisał:

poznasz głupiego po śmiechu jego......... Oprócz tego że "bełkot" i "bredzisz" to nie umiesz napisać ani jednego sensownego argumentu więc o czym z takim inwalidą intelektualnym można dyskutować?  Nawet nie wiesz czego się boisz za poglądy które ponoć masz ale nie wiesz jakie one są. Ty galan bijesz wszystkich głupków z tego forum. Na pewno nie grozi ci miejsce gorsze niż pierwsze 🤣

Widziałeś słyszałeś co Brukseli bełkocze spadochroniarz to śmiech i wstyd że taki jest tam .

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
    • Przez debrzyna
      Powinniśmy podjąć sie informowania rolników i nie tylko ,kto w poszczególnych województwach organizuje wyjazd na następny protest Brak takiej informacji to mniej ludzi na proteście
      Macie informacje wpisujcie w tym temacie Tylko informacje kto i tp bez zbędnej polityki 
  • Dodaj nową pozycję...
v