Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jesteśmy uratowani .

Cytat .

Minister finansów może odetchnąć z ulgą. Zagranica znów chce nam pożyczać pieniądze .

Jest sukces Polski Komisarz .

Poinformowano, że polski komisarz Piotr Serafin otrzyma tekę do spraw budżetu UE, zwalczania oszustw budżetowych i administracji publicznej.

• Haha 1
Opublikowano (edytowane)

A nie wiem nawet kto to pisał, ale wiem że w takim środowisku będą się rozwijać pewne choroby, i jeżeli ktoś chce to powinien mieć możliwość szczepienia przeciwko nim, a foliarze jak chcą to niech zdychają na choroby na które ludzkość wynalazła skuteczne szczepionki.

Przez debilnych foliarzy i nieszczepionych banderowców wracają choroby o których zapomnieliśmy dziesiątki lat temu ...

Edytowane przez Tomasz0611
Opublikowano (edytowane)
11 minut temu, gregor1284 napisał:

Dla mnie się to nie podoba. Wczoraj kolega ze straży pytał czy i od nas będziemy jechać, nigdzie nie jadę 

Lepiej zaszczepić niż potem z durem czy zapaleniem wątroby walczyć. Nie bój się. To nie o covid chodzi...  

Edytowane przez Leszy
  • Like 1
Opublikowano (edytowane)
18 minut temu, Leszy napisał:

Lepiej zaszczepić niż potem z durem czy zapaleniem wątroby walczyć. Nie bój się. To nie o covid chodzi...  

A nie prościej się pomodlić o zdrowie?

21 minut temu, galan99 napisał:

Znaczy co?

Co masz?

26 minut temu, Tomasz0611 napisał:

A co dziwnego w akcji szczepienia od chorób które mogą się rozwijać w takim środowisku ??

Takie pytania to nie tu..

Tu bardziej wykształceni...i nie znajdziesz tu..

11 minut temu, gregor1284 napisał:

Nie jadę nigdziej, nie będą mnie szczypać. 

...nie miałeś nigdy szczepionek?

Edytowane przez 12Pafnucy
Opublikowano
1 godzinę temu, gregor1284 napisał:

Tydzień temu "szczepili" lisy.

Przypadek? Nie sądzę🤭

20240917_185155.jpg

Opublikowano

Rok byłby dłuższy gdyby na żółwiach ziemia spoczywała. Za wolno w kieracie by chodziły

Opublikowano

A mówią, że Pani Kopernik wstrzymała słońce, ruszyła ziemię🤣

Opublikowano
11 minut temu, Agrest napisał:

A mówią, że Pani Kopernik wstrzymała słońce, ruszyła ziemię🤣

Pewnie jaka feministka była ta Kopernik. To głupoty wymyślać musiała. 😅😉

Opublikowano
2 godziny temu, 12Pafnucy napisał:

A nie prościej się pomodlić o zdrowie?

Znaczy co?

Co masz?

Takie pytania to nie tu..

Tu bardziej wykształceni...i nie znajdziesz tu..

...nie miałeś nigdy szczepionek?

Kiedyś miałem tera nie chce 

2 godziny temu, Agrest napisał:

Tydzień temu "szczepili" lisy.

Przypadek? Nie sądzę🤭

20240917_185155.jpg

Ostatnia prosta

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Rozmowy o polityce oczami rolników w 2026 roku, kontynuacja tematu z 2025 roku

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
  • Dodaj nową pozycję...
v