Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano

Zróbcie ściepę na af i podam numer konta. Pafnucy to tylko parę kilometrów mniej motorem😂

1 minutę temu, Bogdan_ja napisał:

lecę na imprezę będę wieczorem

Baw się dobrze. Ja przypilnuję biznesu

Opublikowano

No...

Ooo To to to tak. Tak.

1 minutę temu, Kowalsky30 napisał:

Od oglądania bogactwa jacusia i jego pięknej żony w pełnej krasie

Przed chwilą, mirro napisał:

Żon się nie czepiamy. Taka zasada.

Jedynie ciekawość...

Opowiadał sam .

Opublikowano (edytowane)
41 minut temu, mirro napisał:

Żon się nie czepiamy. Taka zasada.

Dokładnie. Żon i jego trzech córek

Swoją drogą, gdyby się wam chciało to na podstawie tego co ogarek tu napisał moglibyście spokojnie sami znaleźć. Dał niemal dokładny adres, macie google street, imię żony. Teraz wyszukiwarka beneficjentów wpr i cały jacus z rodziną na tacy

Edytowane przez Kowalsky30
Opublikowano (edytowane)
5 minut temu, Kowalsky30 napisał:

Dał niemal dokładny adres, macie google street, imię żony.

Nie znam ...

I bez goglowania wiedziałem że fantazjuje..

Kowalsky mnie też tak można namierzyć?

Tylko właściwie po co?

Co kogo Polska b...😆

Edytowane przez 12Pafnucy
Opublikowano (edytowane)

Jak jest mało Zbyszków biorących dopłaty w Ruskiej Wsi, nazwisko niepospolite, a żona szaleje na fb to jak najbardziej. Najlepiej byłoby jeszcze znać imię twojej żony. W każdym razie ogarek wykonał spartańską robotę. No bo tak chodzić ludzikiem od domu do domu po całej Polsce A   to naprawdę mozolna praca😂

Edytowane przez Kowalsky30
  • Haha 1
Opublikowano
1 minutę temu, Kowalsky30 napisał:

Jak jest mało Zbyszków biorących dopłaty w Ruskiej Wsi,

Kurna....

Możliwe że żaden...😆

2 minuty temu, Kowalsky30 napisał:

znać imię twojej żony.

Rozalia...🤷‍♂️

Opublikowano
6 godzin temu, witejus napisał:

Przestań wreszcie się kompromisować, ten twój bełkot jest pozbawiony sensu i logiki.

Najpierw piszesz, przeciętny wyborca Tuska ma gdzieś aborcje a tym bardziej całkowicie dozwoloną i legalną, by za chwilę napisać, żeby pis tego nie ruszył dymu na ulicach by nie było to najbardziej ludzi wkur ło.

To jak, mają gdzieś, ale jak PIS ruszył to dym na ulicach?🤣

To dlatego że wyborcom wyKOlejeńców wisi aborcja lamparcica i stada wściekłych bab i chłopów (zapewne tych chłopów którzy rodzą dzieci, jak to dowodziła Żukowska)😂 darła mordę przed wyborami i niedawno po przegranym przez wyKOlejeńców głosowaniu.

Na prawdę nie moja wina, że nie rozumiesz czytanego tekstu i nie ogarniasz tego co się dzieje. Ja wszystko napisałem. Napisałem o co chodziło ty jedynym czego tu chcesz to się przyczepić. A że nie masz do czego to ty wychodzisz na niemotę nie ja. W tym co napisałem nie ma żadnej sprzeczności ale to trzeba skończyć choć parę klas by rozmieć czytany tekst. A tobie jak nie raz pokazałeś do szkoły było pod górkę

3 godziny temu, jacek1296 napisał:

Z całego serca współczuję twojej córce takiego ojca. Oby nigdy, przenigdy nie musiała donosić i urodzić martwego, zdeformowanego, niekompletnego ( sorry za wyrażenie ) płodu. Bo stado pisowskich i kościelnych debili traktuje kobiety jak inkubatory. Był kompromis aborcyjny, po ki ch*j pis go ruszał?

On nie rozumie czytanego tekstu to fanatyczny wyznawca pisu. Nie zrozumiał, że dymy na ulicach były o kompromis aborcyjny bo Polki i Polacy boją się mieć niepełnosprawne dzieci bo państwo ma ich potem w d*pie a oni mając 60 lat muszą się męczyć z 40 letnim niemowlęciem sami w domu przechodząc gehennę. Natomiast przeciętny Polak Polka ma gdzieś aborcje na życzenie taką o jaką walczy teraz lewica czyli liberalizację totalną aborcji. To Polaków nie interesuje natomiast interesuje nakaz rodzenia kalekich dzieci.

2 godziny temu, 6465 napisał:

Też uważam że nie powinni tego ruszać, ale to co wyprawiaja baby z lewicy to już jest wstyd i kompromitacja. Mam nadzieję że te lewackie ugrupowania nie dotrwają do wyborów parlamentarnych. 

Baby z lewicy to margines. I dochodzimy właśnie do sedna. Wyborca Tuska przeciętny nie koniecznie chce tego samego co baby z lewicy i nie będzie do niego miał pretensji, że nie będzie aborcji na życzenie. Dlatego pisanie, że Tusk kogoś oszukał jest robieniem z siebie debila. Bo przeciętny wyborca KO nie jest wyborcą lewicy tylko KO.

Opublikowano

Z całego serca współczuję twojej córce takiego ojca.

Pudło.

Był kompromis aborcyjny, po ki ch*j pis go ruszał?

Przecie huba twierdzi że większość lemingów ma aborcję w d*pie i wisi im to czy będzie legalna czy nie.TO O CO DYMISZ?

• Like 1
Opublikowano (edytowane)

Przecież ty nic nie rozumiesz i się dalej kompromitujesz. Masz wyjaśnione już przez kilka osób między innymi Jacka i mnie ale do ciebie to jak grochem o ścianę. Totalną liberalizację aborcji większość społeczeństwa w tym wyborców Tuska ma gdzieś bo jak pisał Mirek nigdy im to nie będzie potrzebne. Natomiast ludzie przywiązują wagę do tak zwanego kompromisu aborcyjnego tj wyrzucenia z niego przesłanki i uszkodzeniach płodu. Bo każdego może to dotknąć jako rodzica czy dziadka czy wujka itd.

Dlatego wmawianie ludziom, ze się teraz obrażą na Tuska bonie bezie totalnej liberalizacji aborcji o jaką walczy lewica jest debilizmem.

Edytowane przez hubertuss
Opublikowano
3 godziny temu, mirro napisał:

Poza nimi jest kupa ludzi których ten problem nie dotyczy i nigdy w życiu nie myśleliby nawet o nim, ale muszą opowiedzieć się po jednej albo drugiej stronie, bo sprawa została nakręcona

Kto ich zmusza, jeśli kupie ludzi to wisi?pisowcy z karabinami chodzą po domach, ulicach i kolbami ,,zachęcają" ludzi?Jeśli kupie to wisi to nakręcający może co najwyżej zegarek nakręcić😂

58 minut temu, hubertuss napisał:

Dlatego pisanie, że Tusk kogoś oszukał jest robieniem z siebie debila.

Debilem jest ten który tłumaczy sobie i innym, że tusk nikogo nie oszukał, wbrew faktom, i ponowne głosowanie na oszusta.

Syndrom sztokcholmski, czy też wyparcia.

• Haha 2
Opublikowano

Mnie tam nie oszukał jak kogoś oszukał w temacie aborcji to niech nie głosuje.\ Pis was nie tyle razy oszukał i dalej głosujecie. Wydymali was jako rolników i dalej dobrze. To co się martwisz o tych od Tuska ich problem.

Opublikowano
25 minut temu, witejus napisał:

Debilem jest ten który tłumaczy sobie i innym, że tusk nikogo nie oszukał, wbrew faktom, i ponowne głosowanie na oszusta.

Jedni głosują na jednego oszusta, drudzy na drugiego. Każdy ma swojego oszusta i chce być właśnie przez niego oszukiwany. Tak wygląda stan gry na chwilę obecną. Chcesz brnij dalej.:lol:

• Like 4
Opublikowano (edytowane)

Dla mnie to jest jakieś kuriozum. Politycy i wyborcy rzekomej prawicy wypominają Tuskowi, ze nie ma liberalizacji aborcji. A w myśl wyznawanych zasad powinni raczej mu dziękować. No chyba, że nie są prawicowi a to by np tłumaczyło to zamiłowanie do socjalu itd.

Edytowane przez hubertuss
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
    • Przez debrzyna
      Powinniśmy podjąć sie informowania rolników i nie tylko ,kto w poszczególnych województwach organizuje wyjazd na następny protest Brak takiej informacji to mniej ludzi na proteście
      Macie informacje wpisujcie w tym temacie Tylko informacje kto i tp bez zbędnej polityki 
  • Dodaj nową pozycję...
v