Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
10 godzin temu, 12Pafnucy napisał:

Przeprosisz chamie za oszczerstwa?

Ja potrafię udowodnić to co napisałem...

Ty tylko szczekasz kundlu z zadupia...

Nigdy niczego nie pokazałeś.

Ciągle tylko szczekasz.

Jestem w stanie zrozumieć że nie wyszło ci w życiu przez twoje ułomności.

Potrafię nawet zrozumieć że dowartosciowujesz się tym swym miejscem pochodzenia, bo niczym innym nie możesz , ale nie potrafię zrozumieć czemu ciągle kłamstwem się posługujesz oszuście z zadupia 

te lekarstwa ci tak zaszkodzily ??

pokazalem ulotke tego leku ktory ci zapisal lekarz....

moze u was na pogotowiu sa takie konowaly ze nie wiedza co robia -byles juz u innego lekarza ??

Opublikowano
2 minuty temu, jacus napisał:

pokazalem ulotke tego leku ktory ci zapisal lekarz

Nie interesuje mnie na co to bierzesz.

Napisałem co mi było.

Ty jasno napisałeś że kłamie i byłem na co innego.

Przepros albo spadaj.

Teraz odwracasz kota ogonem

Jestes oszust i manipulant

Opublikowano

taka ci lekarz postawil diagnoze ?? jakie lekarstwa na to sa - ogarek ze swoim najlepszym kolega zetorkiem na gwalt potrzebuja.😂

1 godzinę temu, 12Pafnucy napisał:

Nie interesuje mnie na co to bierzesz.

Napisałem co mi było.

Ty jasno napisałeś że kłamie i byłem na co innego.

Przepros albo spadaj.

Teraz odwracasz kota ogonem

Jestes oszust i manipulant

chlopcze w krotkich spodenkach- sam podales nazwe leku..ja nie wiem co ci jest wiem tylko na co cie lecza 🤣

sam mam w osrodku lekarke 70 + co po piec razy sprawdza co komu przepisuje , byelm swiadkiem jak dzwonila do pacjentki zeby nie brala tego lekarstwa bo sie pomylila i temu czytam ulotki i sprawdzam na co jest lek ktory mi przepisala.

55 minut temu, GABBER85 napisał:

Jebali go za młodu i  teraz ma psychike skrzywioną , nieszczęśliwy i każdemu ubliża narcyz

zal mi cie ..nawet kieleckie nie tlumaczy takich metod wychowawczych pod koniec XX w. gdzie byla milicja i opieka spoleczna gdy rodzice cie tak maltretowali ?? nawet zaden ormowiec nie doniosl ??

• Haha 1
Opublikowano
1 godzinę temu, andrzej78 napisał:

Jeżeli temat wkroczył w sferę zdrowia,to idzie zauważyć też takie postawy,( szczególnie akapit 7):

Screenshot_20240730-222726_copy_600x1132.png

Jakie oszukiwanie? Jacus nie pisze, że zbudował Kraków, tylko, że mieszka w pobliżu

• Haha 1
Opublikowano
50 minut temu, jacus napisał:

zal mi cie ..nawet kieleckie nie tlumaczy takich metod wychowawczych pod koniec XX w. gdzie byla milicja i opieka spoleczna gdy rodzice cie tak maltretowali ?? nawet zaden ormowiec nie doniosl ??

Dlaczego ci żal mnie? to ty  ujadasz do każdego żeby  sobie poprawić stan psychiczny, jesteś miernotą

Opublikowano

to czemu konowal zapisal ci leki na prostate ??? o to mi chodzi...

1 godzinę temu, GABBER85 napisał:

Dlaczego ci żal mnie? to ty  ujadasz do każdego żeby  sobie poprawić stan psychiczny, jesteś miernotą

a kiedy znowu zacznesz dodawac 3 kropki jako komentarz ?? 

co to z akcja byla ?? wodka?narkotyki? psychotropy ?

• Haha 1
Opublikowano

13 sierpnia 1920 roku rozpoczęła się bitwa warszawska .

Bitwa warszawska, czy też cud nad Wisłą, jest jedną z najsłynniejszych bitew oręża  POLSKIEGO .

Wojna POLSKO –bolszewicka rozpoczęła się na krótko po odzyskaniu przez Polskę niepodległości w 1918 roku. 

Opublikowano (edytowane)

No jak dzięki komu? Dzięki ruskim.:lol:I dzięki wróżce, co wywróżyła Piłsudskiemu zwycięstwo.

3 godziny temu, galan99 napisał:

Bitwa warszawska, czy też cud nad Wisłą, jest jedną z najsłynniejszych bitew oręża  POLSKIEGO

I PiS to docenił , i miało powstać muzeum i łuk triumfalny, tylko chyba za mało czasu mieli.:lol:

Edytowane przez mirro
Opublikowano

Próbuję się dowiedzieć czy galanek cokolwiek rozumie z tego co kopiuje ale chyba będzie jak zwykle. Cud nad Wisłą, Boska interwencja  i zbawca narodu Piłsudski - tyle wie sekta PIS

Opublikowano (edytowane)
3 godziny temu, Ulman napisał:

dzięki komu wygrali?

Onuca pyta ?. Onuca przegrała .

1 godzinę temu, Ulman napisał:

Próbuję się dowiedzieć czy galanek cokolwiek rozumie z tego co kopiuje ale chyba będzie jak zwykle. Cud nad Wisłą, Boska interwencja  i zbawca narodu Piłsudski - tyle wie sekta PIS

Piłsudski tylko on jako wielki wódz . Co mnie obchodzi jakiś tam rozwadowski .

Nie jeden miał zasługi ale staną po niewłaściwej stronie .

12 maja 1926 roku, kiedy rozpoczął się zamach majowy kierowany przez Józefa Piłsudskiego i jego stronnictwo, generał Rozwadowski stanął po stronie sił rządowych i prezydenta. Objął także dowództwo wojsk w Warszawie. Sytuacja, w jakiej się znalazł była naprawdę trudna. Część wojska poparło Piłsudskiego, inna część jeszcze się wahała. Nie było pewności, to stoi po stronie rządu, na kogo można liczyć. Po trzech dniach walk, w których zginęło ponad 300 osób, prezydent Stanisław Wojciechowski podał się do dymisji – uchronił w ten sposób Polskę, być może, przed wojną domową na dużą skalę

Stronnictwo Piłsudskiego tryumfowało. Wyżsi oficerowie, który wystąpili przeciwko Piłsudskiemu, stanowili dla niego duże zagrożenie i z tego względu postanowiono o ich zatrzymaniu. Aresztowani zostali generałowie Tadeusz Rozwadowski, Włodzimierz Zagórski, Bolesław Jaźwiński oraz Juliusz Malczewski, których oskarżono o (mocno naciągane) przestępstwa kryminalne.

Liczy się tylko jedno . ONUCA PRZEGRAŁA . 

1 godzinę temu, mirro napisał:

Szkoda gen Rozwadowskiego. 

Czemu szkoda to tylko  generał broni - zawsze można zastąpić innym generałem .

Edytowane przez galan99
Opublikowano

O to właśnie chodzi żeby się  mnożyli tacy debile jak ty. Bezmyślna niewykształcona i nieświadoma ciemna masa. Zero wiedzy, żadnego własnego zdania brak oznak myślenia.  Takim jak ty można sprzedać dowolną bajkę i wszystko łykną.  Tylko kilka , kilkanaście procent ludzi wie że Piłsudski był socjalistą idiotą dziwkarzem i niemieckim agentem a nie bohaterem. Rozwadowski wiedział że to zdrajca i dlatego go zniszczyli, reszta , czyli wiekszość jest po prostu nieświadoma i głupia.

• Haha 1
Opublikowano (edytowane)
22 godziny temu, mirro napisał:

Teraz? Ukrainy.

Tej sprawy nie można tak zostawić!

34 minuty temu, Ulman napisał:

O to właśnie chodzi żeby się  mnożyli tacy debile jak ty. Bezmyślna niewykształcona i nieświadoma ciemna masa. Zero wiedzy, żadnego własnego zdania brak oznak myślenia.  Takim jak ty można sprzedać dowolną bajkę i wszystko łykną.  Tylko kilka , kilkanaście procent ludzi wie że Piłsudski był socjalistą idiotą dziwkarzem i niemieckim agentem a nie bohaterem. Rozwadowski wiedział że to zdrajca i dlatego go zniszczyli, reszta , czyli wiekszość jest po prostu nieświadoma i głupia.

Czasem się zastanawiam czy ty i jacus to to samo konto?jedyna prawda to twoja prawda...,,żadnego własnego zdania,,? Przecież właśnie napisał tobie jakie ma zdanie na ten temat!ale nie jest zgodne z twoim poglądem więc go obrażasz normalnie cały jacus...

Edytowane przez MariuszDe
Opublikowano (edytowane)
45 minut temu, galan99 napisał:

Głupi jak ty socjalista onuca .

Ja wolę Piłsudskiego , to jest moje zdanie i co onuca zabronisz mi .

Wolisz Piłsudskiego? Ty się w podstawówce zatrzymałeś? Czemu wolisz? Od kogo wolisz? Dlaczego?

To są najprostsze pytania ale z pewnością będą za trudne dla ciebie.

nie jest jego zdanie tylko bezmyślne powtarzanie tego co wkładają masom do głów. Zapytaj go czy on wie dlaczego tak uwaza i będziesz wiedział czy to jego zdanie czy też nie wie o czym mówi.

Edytowane przez Ulman
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
    • Przez debrzyna
      Powinniśmy podjąć sie informowania rolników i nie tylko ,kto w poszczególnych województwach organizuje wyjazd na następny protest Brak takiej informacji to mniej ludzi na proteście
      Macie informacje wpisujcie w tym temacie Tylko informacje kto i tp bez zbędnej polityki 
  • Dodaj nową pozycję...
v