Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano
2 godziny temu, MariuszDe napisał:

https://tvn24.pl/swiat/wojna-rosyjsko-gruzinska-15-rocznica-ataku-rosji-na-gruzje-w-sierpniu-2008-roku-st7283345 https://www.pap.pl/aktualnosci/news%2C1605821%2C15-lat-temu-rosja-napadla-na-gruzje.html https://wiadomosci.onet.pl/swiat/15-lat-temu-rosja-najechala-gruzje-a-zachod-prawie-tego-nie-zauwazyl/gzycsxy. Ja już ciebie znam i wiem że tobie to i by 10 linków wysłać i ty i tak byś nie zrozumiał tego co napisali ale wysyłam bo zauważyłem już  że jesteś za głupi żeby samemu sprawdzic.Gdzie tu napisali że Gruzja napadła na Rosję? Nigdzie!!! Co wysłać ci jeszcze z 5? I tak nie jesteś w stanie tego rozszyfrować...

tvn 24 ?? boj sie boga..

gdybys mnie znal to bys wiedzial ze jak ja cos napisze to tak jest  🤣

https://pl.wikipedia.org/wiki/Wojna_rosyjsko-gruzińska

Opublikowano (edytowane)
23 minuty temu, jacus napisał:

tvn 24 ?? boj sie boga..

gdybys mnie znal to bys wiedzial ze jak ja cos napisze to tak jest  🤣

https://pl.wikipedia.org/wiki/Wojna_rosyjsko-gruzińska

Oprócz TVN masz jeszcze dwa linki jak ci się nie podoba ale ty jesteś za głupi żeby to zauważyć,napisałeś że Gruzja napadła na Rosję a nie mogła napaść bo wojna była w osetii  ona przez prawie wszystkie kraje uważana jest za część Gruzji a za suwerenny kraj oprócz Rosji uważa  ja tylko 4 kraje na swiecie.Wyslales linka a nawet nie potrafiłeś przeczytać co w nim jest -Miejsce konfliktu- Abchazja, Osetia i Gruzja,terytorium-Gruzja jak byk pisze a gdzie tam niby Rosja? No to w końcu napadła ta Gruzja na Rosję czy nie? ,,Jak ja coś napiszę to tak jest,,pisze to osoba uważana na tym forum w 90 kilku % za wariata...coś za duże ego masz...

Edytowane przez MariuszDe
Opublikowano
3 godziny temu, jacus napisał:

taki kraj jeden oszukuje na 100 obietnic a drugi na 100 miliardow...

https://www.onet.pl/informacje/onetwiadomosci/donald-tusk-o-rozliczeniu-ukladu-zamknietego-pis-padla-gigantyczna-kwota/zhpknr3,79cfc278

gdybys doczytal pisowski scieku artykul do konca to bys wiedzial ze ta pani liczyly ze po dojnej zmianie bedzie lepiej a jest tak samo-czyli nic sie nie zmienilo 

niedlugo 15 wiec i tego pewnie nie wiesz, ze to polska napadla na rosje radziecka  😂

moglbys podac link do strony.. chyba ze nie chcesz sie zaorac jak mariusz 

Pis ukradł 100 mld . to  jak budżet dopinał ? 

Opublikowano
1 godzinę temu, MariuszDe napisał:

Oprócz TVN masz jeszcze dwa linki jak ci się nie podoba ale ty jesteś za głupi żeby to zauważyć,napisałeś że Gruzja napadła na Rosję a nie mogła napaść bo wojna była w osetii  ona przez prawie wszystkie kraje uważana jest za część Gruzji a za suwerenny kraj oprócz Rosji uważa  ja tylko 4 kraje na swiecie.Wyslales linka a nawet nie potrafiłeś przeczytać co w nim jest -Miejsce konfliktu- Abchazja, Osetia i Gruzja,terytorium-Gruzja jak byk pisze a gdzie tam niby Rosja? No to w końcu napadła ta Gruzja na Rosję czy nie? ,,Jak ja coś napiszę to tak jest,,pisze to osoba uważana na tym forum w 90 kilku % za wariata...coś za duże ego masz...

zaklinanie rzeczywistosci nie zmieni faktow..

osetyjczycy maja tyle wspolnego z gruzinami co ty wiedza i rozumem   😂

ponad 90 % uzytkownikow forum to cwoki ze wschodniej polski i ch zdanie ma tyle wspolnego z wiedza co oni z cywilizacja ..

Opublikowano
jacus napisał:

😂 ponad 90 % uzytkownikow forum to cwoki ze wschodniej polski i ch zdanie ma tyle wspolnego z wiedza co oni z cywilizacja ..

Aa to nieładnie i nie na czasie tak mnie zdyskryminować

Wleźli mi inspektory pracy i to pikuś - oni nie chcą sobie pójść...

Opublikowano

W sprawie tego wypadku gdzie zginęli porażeni prądem, to okazało się że drugi zginął kiedy próbował ratować tef]go pierwszego a w tym czasie włączyli znowu prąd w linii.

Opublikowano
5 godzin temu, mirro napisał:

I tu nagle sie okazuje jak ważnym elementem tego układu są pedały.:oops1:

to są dobre pedały jedyne słuszne i prawilne 

Sławomir Nowak w uśmiechniętej Polsce został właśnie prezesem firmy

Opublikowano
mirro napisał:

W sprawie tego wypadku gdzie zginęli porażeni prądem, to okazało się że drugi zginął kiedy próbował ratować tef]go pierwszego a w tym czasie włączyli znowu prąd w linii.

Yyyy to jednak 15kV była? No zajebiaste miejsce...

Opublikowano (edytowane)
8 godzin temu, jacus napisał:

zaklinanie rzeczywistosci nie zmieni faktow..

osetyjczycy maja tyle wspolnego z gruzinami co ty wiedza i rozumem   😂

ponad 90 % uzytkownikow forum to cwoki ze wschodniej polski i ch zdanie ma tyle wspolnego z wiedza co oni z cywilizacja ..

Z tym że ty akceptujesz tylko jedna rzeczywistość-swoją!a tak wogóle to zachowujesz się jak jakiś ruski trol wszyscy dookoła źli i napadali na Rosję tylko ona biedna na nikogo nigdy...co by ci nie napisać i nie wysłać nawet pół internetu to i tak jest bzdura a każda twoja głupota jest prawdą...masz poważny problem ze swoim narcyzmem tylko pytanie czy jesteś tego świadom bo jeśli tak to jest jeszcze jakaś szansa na wyleczenie ale obawiam się że nie i jesteś tym beznadziejnym przypadkiem,jest takie powiedzenie że ,,Jeśli jedna osoba mówi ci, że jesteś pijany, możesz to zignorować. Jeśli mówią ci to dwie osoby, możesz zacząć się niepokoić. Jeśli wszyscy dookoła ci to mówią, to idź do domu i połóż się spać,, więc jeśli prawie wszyscy piszą tutaj że masz poważne problemy to oni mają rację a nie ty...                                                         Osobowość narcystyczna – zaburzenie osobowości, w którym występuje wzorzec zachowań zdominowany nastawieniem wielkościowym, potrzebą bycia podziwianym, niezdolnością do przyjęcia perspektywy innych osób.

• Like 1
  • Thanks 1
Opublikowano
2 godziny temu, MariuszDe napisał:

,Jeśli jedna osoba mówi ci, że jesteś pijany, możesz to zignorować. Jeśli mówią ci to dwie osoby, możesz zacząć się niepokoić. Jeśli wszyscy dookoła ci to mówią, to idź do domu i połóż się spać,

Toooooo przestań się z nimi spotykać.:lol:

Opublikowano

Kopalnie są lepsze .

Biogazownia wyemitowała cztery raz więcej CO2 niż elektrownia węglowa. Elektrownia Drax w miejscowości North Yorkshire w Anglii, spalająca pelety drzewne importowane z Ameryki Północnej, została uznana za największego emitenta dwutlenku węgla w Wielkiej Brytanii w 2023 r., według raportu klimatycznego think tanku Ember .

https://zielony.onet.pl/klimat/elektrownia-na-biomase-bardziej-szkodliwa-dla-klimatu-niz-wegiel-wstrzasajace-wyniki/lw7tv3m

Opublikowano

a jesli oni sa bardziej najebani niz ja ?? co wtedy ? i do tego pili ducha puszczy ?? czytaj sa -z zadupia polski c 🤣

mariusz -ja tu jestem jedynym z polski a ,wiec raczej sie nie zrozumiemy..ja wam pokazuje jak wyglada prawdziwy swiat cywilizacji zachodniej a dla was to niepojete...

punk widzenia zalezy od miejsca siedzenia..

na wlasnie gdzie podzial sie ruski troll-onuce mu w upale wyslchy i juz na mozg nie czadza ??

ten kawalek o mnie jako ruskim trollu pokazuje jak czytasz moje posty........

taki standardowy zestaw pytan -skad jestes ,gdzie byles,co widziales-nie wstydz sie choc powiat napisz ..

10 godzin temu, mirro napisał:

Ty to wiesz jak mi prawić komplementy.:lol:

jednego nie rozumiem -czemu wziales to do siebie ?? 

ciebei we wroclawiu zarazili zachodnia  francom 🤣

1 minutę temu, galan99 napisał:

Kopalnie są lepsze .

Biogazownia wyemitowała cztery raz więcej CO2 niż elektrownia węglowa. Elektrownia Drax w miejscowości North Yorkshire w Anglii, spalająca pelety drzewne importowane z Ameryki Północnej, została uznana za największego emitenta dwutlenku węgla w Wielkiej Brytanii w 2023 r., według raportu klimatycznego think tanku Ember .

https://zielony.onet.pl/klimat/elektrownia-na-biomase-bardziej-szkodliwa-dla-klimatu-niz-wegiel-wstrzasajace-wyniki/lw7tv3m

gdy pisalem ze wyziewy z gnoju s abardziej szkodliwe niz z samochodow to nikt nie wierzy a to zbadali naukowcy z uniwersytetu bialostockiego.

Opublikowano (edytowane)
3 minuty temu, jacus napisał:

a jesli oni sa bardziej najebani niz ja ?

To bez znaczenia 

Ty zawsze pierdzielisz jak nawalony...

A wieksz go zadupia niż to z którego pochodzisz ...no nie znajdzie...😆 

Ciebie to tylko zapytać...

Skąd doiżdżosz i dzie rower zostawiasz....

Edytowane przez 12Pafnucy
Opublikowano (edytowane)
1 godzinę temu, galan99 napisał:

Ku...a co się zmieniło od dawnych czasów ?.

A to choćby, że chrześcijan w Rzymie już nie wieszają na krzyżach ani lwami nie szczują.:lol:

2 godziny temu, jacus napisał:

ciebei we wroclawiu zarazili zachodnia  francom 🤣

A skąd? Żadną wenerą się tam nie zaraziłem.:lol:

2 godziny temu, jacus napisał:

jednego nie rozumiem -czemu wziales to do siebie ?? 

Bo nikt inny się nie zgłosił jeszcze wtedy,:lol:

Edytowane przez mirro
Opublikowano
1 godzinę temu, 12Pafnucy napisał:

To bez znaczenia 

Ty zawsze pierdzielisz jak nawalony...

A wieksz go zadupia niż to z którego pochodzisz ...no nie znajdzie...😆 

Ciebie to tylko zapytać...

Skąd doiżdżosz i dzie rower zostawiasz....

wiesz skad berze sie bogactwo ?? z pracy .

od poczatkow XX w malorolni znaszej wsi wsiadali na rower albo i pieszo szli do najblizszej stacji kolejowej i jechali do pracy w oswicimiu czy jaworznie,chrzanowie .. po I wojnie na slask jechali na caly tydzien charowy w kopalniach,hutach, cegielniach  za ta kase kupowali pola po drugiej stronie wisly .a teraz one stoja puste i zarastaja krzakami .

moral z tego taki z elepiej sobie popisac na af niz ciezko pracowac..🤣

Opublikowano
2 minuty temu, jacus napisał:

wiesz skad berze sie bogactwo ?? z pracy .od poczatkow XX w malorolni znaszej wsi wsiadali na rower albo i pieszo szli do najblizszej stacji kolejowej i jechali do pracy w oswicimiu czy jaworznie,chrzanowie ..

a nasi małorolni nie musieli. Bo na własnych morgach mieli wystarczająco roboty, by utrzymać całą rodzinę. 

Opublikowano

wspolczuje twoim psychiatrom- powinni miec dodatek za prace z wyjatkowo szkodliwym pacjentem .

leszy-skad jestes ?? porownamy dzisiaj twoj powiat z moim ..wtedy pogadamy..

Opublikowano (edytowane)
Dnia 10.08.2024 o 08:55, jacus napisał:

🤣

mariusz -ja tu jestem jedynym z polski a ,wiec raczej sie nie zrozumiemy..ja wam pokazuje jak wyglada prawdziwy swiat cywilizacji zachodniej a dla was to niepojete.

😂

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
    • Przez debrzyna
      Powinniśmy podjąć sie informowania rolników i nie tylko ,kto w poszczególnych województwach organizuje wyjazd na następny protest Brak takiej informacji to mniej ludzi na proteście
      Macie informacje wpisujcie w tym temacie Tylko informacje kto i tp bez zbędnej polityki 
  • Dodaj nową pozycję...
v