Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)
4 minuty temu, Desperado napisał:

jak mają swoje prawa to się uaktywniają,

Znaczy co?

W obozach koncentracyjnych zamknąć?

Chorych, ułomnych też?

Edytowane przez 12Pafnucy
Opublikowano

Jeśli chodzi o ubogacenia to największy przypływ migrantów do Polski nie za Rudego ale za "premierów" Kaczyńskiego było. I to bez liczenia Ukraińców. 

4 minuty temu, Roman176 napisał:

każdy wyborca rudego musi się ubogacić  szczególnie ich zony i dzieci 

Opublikowano
1 minutę temu, 12Pafnucy napisał:

Se ubogacaj jak lubisz

• ja nie głosowałem za tym ... jak to było ja mam znajomości w uni wszystko załatwię ..  nikogo nie przejmiemy ... ale nie rzucajcie kart 😆
Opublikowano

Toż każdy to wie, ale tu ważniejsze kto głośniej krzyczy i bardziej nastraszy

1 minutę temu, Leszy napisał:

Jeśli chodzi o ubogacenia to największy przypływ migrantów do Polski nie za Rudego ale za "premierów" Kaczyńskiego było. I to bez liczenia Ukraińców. 

Opublikowano (edytowane)
4 minuty temu, Roman176 napisał:
  • ja nie głosowałem za tym ... jak to było ja mam znajomości w uni wszystko załatwię ..  nikogo nie przejmiemy ... ale nie rzucajcie kart 😆

Napisał powyżej.

Zobacz ile prezes sprowadził.

Tamtmi sevubogacaj rodzinę.

Od mojej ci wara i przestan  parszywą mordę nią wycierac

1 minutę temu, Desperado napisał:

Sam odpowiedz skoro uważasz odchylenia za normalność.

Czytać nie potrafisz. Czy z pamięcią coś.

Jak mam to samo w koło pisać, to może to lepiej zakończyć.

Edytowane przez 12Pafnucy
Opublikowano
Przed chwilą, Desperado napisał:

Sam odpowiedz skoro uważasz odchylenia za normalność.

Dawn czy autyzm to też odchylenia. Co zrobisz. Pełno takich odchyleń od normy na świecie jest. Można powiedzieć, że normą jest, że one występują. 

Opublikowano

Jeszcze raz?

To nie jest normalne, ale takie osoby są...

Teraz zapamiętasz?

Przed chwilą, Leszy napisał:

Dawn czy autyzm to też odchylenia. Co zrobisz. Pełno takich odchyleń od normy na świecie jest. Można powiedzieć, że normą jest, że one występują. 

Nie w świecie Szonusia

Opublikowano
2 minuty temu, Desperado napisał:

Nie mieszajcie obaj odchyleń i jakiś dewiacji z autentycznymi chorobami.

Czyli dodatkowy chromosom na 21 parze to choroba (Dawn). Zaś dodatkowy chromosom na ostatniej(23) to już dewiacja? 

Opublikowano
16 minut temu, Desperado napisał:

Aj przestań bo chyba sam nie wierzysz w to co piszesz.

Właśnie nie wiem o co tobie chodzi. Rodzi się ktoś z zespołem Dawna to wszyscy uznają, że jest w pełni prawnym człowiekiem. Któremu należy się szacunek.Zaś ktoś kto ma z tego samego powodu (nadmierny chromosom) zaburzenia w narządach płciowych to już nie? Choroba to choroba. Chyba nie ma akceptowalnych i nieakceptowanych. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Rozmowy o polityce oczami rolników w 2026 roku, kontynuacja tematu z 2025 roku

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
  • Dodaj nową pozycję...
v