Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
7 godzin temu, 12Pafnucy napisał:

Tylko czemu to pisowce ciągle ta fotka się jaraja ..😆

Z tym że ,,pisowce,, uważają że to nie jest normalne  a ,,peowce,,i lewicowce uważają że to jest jak najbardziej ok a patrząc na twój ostatni wpis uważasz jednak że takie sytuacje nie są uczciwe a więc?

Opublikowano

Napisałeś że pisowce się jarają zdjęciem osoby niby startującej w kobiecym sporcie z k.tasem także kto ma rację? Te ,,pisowce,, jak ich określasz czy te ,,peowce,, którzy uważają to za coś normalnego,?

Opublikowano
7 minut temu, MariuszDe napisał:

Z tym że ,,pisowce,, uważają że to nie jest normalne  a ,,peowce,,i lewicowce uważają że to jest jak najbardziej ok a patrząc na twój ostatni wpis uważasz jednak że takie sytuacje nie są uczciwe a więc?

A więc uważa że jest za, a nawet przeciw, cały Pafnuś.   :P

Opublikowano

nie jest to normalne.

Dziwactwo, choroba, defekt.

Są takie osoby, ale nie jest to normalne.

Przed chwilą, Desperado napisał:

A więc uważa że jest za, a nawet przeciw, cały Pafnuś.   :P

Ciągle nie potrafisz mnie zrozumieć...albo się przrkomazasz.

Opublikowano

Niestety, ale nie potrafię zrozumieć.

3 minuty temu, 12Pafnucy napisał:

nie jest to normalne.

Opublikowano
7 godzin temu, 12Pafnucy napisał:

Tylko czemu to pisowce ciągle ta fotka się jaraja ..😆

Fakt. Mogliby to przestać wstawiać. Nie każdemu się takie fotki podobają tak jak im.... 

• Haha 1
Opublikowano

No chcą pokazać na co żeście głosowali, a teraz Was obrzydzenie od razu bierze?   xD

1 minutę temu, Leszy napisał:

Fakt. Mogliby to przestać wstawiać. Nie każdemu się takie fotki podobają tak jak im.... 

Opublikowano
3 minuty temu, 12Pafnucy napisał:

nie jest to normalne.

Bo ty chyba sam siebie nie rozumiesz i w tym jest cały problem obrażasz jakiś tam niby ,,pisowcow,, co uważają to za jak to napisałeś dziwactwo,choroba,defekt też tak uważam a popierasz osoby,partie dla których to jest normalne,nie k.rwa m.ć to nie jest normalne 

• Like 1
Opublikowano
1 minutę temu, Desperado napisał:

No chcą pokazać na co żeście głosowali, a teraz Was obrzydzenie od razu bierze?   xD

Ty to nie tylko wiesz kto, jak i za jakie grzechy odpowie, ale jeszcze jak głosował? 

• Haha 1
Opublikowano
1 minutę temu, MariuszDe napisał:

Bo ty chyba sam siebie nie rozumiesz i w tym jest cały problem obrażasz jakiś tam niby ,,pisowcow,, co uważają to za jak to napisałeś dziwactwo,choroba,defekt też tak uważam a popierasz osoby,partie dla których to jest normalne,nie k.rwa m.ć to nie jest normalne 

Nie żyje tym 

Mało mnie obchodzi polityka...

Na bieżąco oceniam co mi się podoba a co nie.

Jak coś mi się nie podoba , to mi się nie podoba.

Rozpasanie prezesa i jego swity przestało mi się podobać, to zagłosowałem przeciw.

Trudno zrozumieć?

Szonus.

Widocznie tak miało być, to co się tak pieklisz?😆

Opublikowano (edytowane)
1 minutę temu, 12Pafnucy napisał:

Nie żyje tym 

Mało mnie obchodzi polityka...

Na bieżąco oceniam co mi się podoba a co nie.

Jak coś mi się nie podoba , to mi się nie podoba.

Rozpasanie prezesa i jego swity przestało mi się podobać, to zagłosowałem przeciw.

Trudno zrozumieć?

Prezes też mi się nie podoba ale teraz zagłosowałeś za prezesem którym może się też dużo spraw nie podobać...może nawet wiecej

Edytowane przez MariuszDe
Opublikowano (edytowane)
2 minuty temu, Desperado napisał:

Pafnuś do kitu z taką tolerancyjnością, zło i nienormalność jeżeli popieracie, to trzeba się liczyć że to w ukryciu siedzieć nie będzie i nie ma się co teraz obrzydzać.

Moja tolerancja kończy się gdy to jest eksponowane, promowane.

Jasno się wyraziłem?

Takie osoby są jednak.

Mają swoje prawa.

Edytowane przez 12Pafnucy
Opublikowano
Przed chwilą, Roman176 napisał:

praktyka czyni mistrza ...  zawiozę ci pod dom autobus ciapatych bd zadowolony 

Widzę że masz spore znajomości w tych kręgach?

I na co mi twoje ciapate?

5 minut temu, MariuszDe napisał:

Prezes też mi się nie podoba ale teraz zagłosowałeś za prezesem którym może się też dużo spraw nie podobać...może nawet wiecej

Możliwe.

Opublikowano
1 minutę temu, 12Pafnucy napisał:

Moja tolerancja kończy się gdy to jest eksponowane, promowane.

Jasno się wyraziłem?

Takie osoby są jednak.

Mają swoje prawa.

I sam sobie przeczysz, jak mają swoje prawa to się uaktywniają, a wtedy Tobie to już zaczyna przeszkadzać, to złodzieje i mordercy też mają prawa, byle Cię nie okradli i nie zabili?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
    • Przez debrzyna
      Powinniśmy podjąć sie informowania rolników i nie tylko ,kto w poszczególnych województwach organizuje wyjazd na następny protest Brak takiej informacji to mniej ludzi na proteście
      Macie informacje wpisujcie w tym temacie Tylko informacje kto i tp bez zbędnej polityki 
  • Dodaj nową pozycję...
v