Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Image

pis wprowadza stan wyjątkowy, nie dopuszcza dziennikarzy, niszczy lokalne biznesy, .................................. itd. itp. 

tak się dyma frajerów :D 

Opublikowano
4 godziny temu, galan99 napisał:

W Polsce tak nie wolno bo to Polska .

Rozładunek zboża na rondzie  .

https://www.facebook.com/watch?v=1530656267489475

Polska to dziwny kraj , fabryki się palą , składy śmieci , hale targowe .

Producent znanych paluszków nie zwolni pracowników po pożarze. Dostaną pełną pensję

W weekend w fabryce firmy Aksam, produkującej między innymi popularne Paluszki Beskidzkie, wybuchł pożar. W wyniku uszkodzenia dwóch hal produkcja drastycznie spadła. Mimo to właściciel zapewnił, że nie zwolni pracowników i będzie mi dalej wypłacał pełne wynagrodzenie.

Hołownia od zawrze marzył żeby aborcja  była zakazana .

https://www.facebook.com/watch?v=367827439392873

No ale co z tego? 

Opublikowano
14 godzin temu, jacus napisał:

kogos jeszcze dziwi wynik pis-u w szpitalach psychiatrycznych ???

chociaż do zimy jeszcze daleko to pokażę wam jak wygląda głęboka orka

dlaczego w szpitalach psychiatrycznych nie wygrywa po?

bo niepoczytalni nie mogą głosować :D :D :D 

(głosują tylko pełni władz umysłowych)

Opublikowano
10 godzin temu, Takeda napisał:

patrząc na moją wypowiedź co do której odnosiłeś się panie Sołowiow i do wcześniejszych twoich wypowiedzi zwłaszcza z ostatnich 2 tygodni, powinienem tutaj wysnuć elaborat umykający twej inteligencji. Jednakowoż byłoby to marnotrawienie mego cennego czasu, gdyż nie warto rzucać pereł między świnie, w tym wypadku wieprze.Tępym żeś się urodził  i widzę tępym zemrzesz. Jesteś typowym Ślimakiem z "Placówki". Mam nadzieję, jednakowoż płochą, że chociaż autora znasz

ja swoje wypowiedzi dostosowuje do poziomu interlokutorow..

jesli pisze z takimi jak ty to poziom musi rownac sie dnu albo mulowi...inaczej nie zrozumiecie.

kurna musze isc swiniom dac-one nie wiedza ze dzisiaj niedziela ..

10 godzin temu, nie napisał:

Kamery fotoreporterów uchwyciły moment, w którym Donald Tusk serdecznie wita się z brytyjskim królem Karolem III. W pewnym momencie polski polityk klepie monarchę po ramieniu. Zdaniem ekspertki Wioletty Wilk-Turskiej, to nie powinno się wydarzyć i było złamaniem dobrego obyczaju.

wpuścić chama na salony

prezes by nie mial szans go poklepac-nie ten rozmiar kieszonkowego kowboja

10 godzin temu, 12Pafnucy napisał:

Co teraz taki król...

Ani to coś znaczący, ani ....namaszczony...

przypomniales mi jak pisywal listy do camilli.

cos w stylu zechcilaby byc jej podpaska.

9 godzin temu, nie napisał:

Image

pis wprowadza stan wyjątkowy, nie dopuszcza dziennikarzy, niszczy lokalne biznesy, .................................. itd. itp. 

tak się dyma frajerów :D 

turysci sa na pewno bezpieczni-przestali przyjezdzac.

8 godzin temu, nie napisał:

chociaż do zimy jeszcze daleko to pokażę wam jak wygląda głęboka orka

dlaczego w szpitalach psychiatrycznych nie wygrywa po?

bo niepoczytalni nie mogą głosować :D :D :D 

(głosują tylko pełni władz umysłowych)

a to ze znalezli sie w takim przybytku to czysty przypadek 🤣

8 godzin temu .....to powinienies cos innego orac  a nie w kalwiature bic , nieszczesniku..przegrywie choc rodeo ogladaj w nocy jak prezes .. 

zalosny czlowiek.. sobotnia noc a on tylko o tusku  mysli ..prezes nie jest zazdrosny ????🤣

Opublikowano (edytowane)
4 minuty temu, jacus napisał:

kurna musze isc swiniom dac-one nie wiedza ze dzisiaj niedziela ..

Hodujesz?

Przed chwilą, 12Pafnucy napisał:

Hodujesz?

Edytowane przez 12Pafnucy
Opublikowano

premierem takich ja ty 🤣.

juz zapomniales jak jeden szczerze napisal- mielismy rozwalic stolik a mysmy sie do niego przysiedli 🤣

wiekszosc taich oszolomow gdy dojdzie do wladzy nagle madrzeje- 

pokaz kraj na swiecie ktory na rzadach takich polglowkow wyszedl dobrze ???? 

Opublikowano (edytowane)
1 godzinę temu, jacus napisał:

premierem takich ja ty 🤣.

Wiem wiem, takich jak ty to Jachiry albo Spurki, pasujecie do siebie, jeden poziom.  :P

Edytowane przez Desperado
  • Like 2
Opublikowano

poziom dyskusji podnioslem na wyzszy 🤣 bo bloto wyschlo . mul skamienil. wodorosty zdechly.

1 godzinę temu, Desperado napisał:

Wiem wiem, takich jak ty to Jachiry albo Spurki, pasujecie do siebie, jeden poziom.  :P

akurat na temat tych pan, mam kiepsie mniemanie.

to jak dwie strony tej samej monety-po kazdej jest jakis margines debili i debilek..tyle ze konfa ma ten margines prawie na 100 % kartki..sa tam jacyys rozsadni ale sie ukrywaja.

wicia oczywisice awers i rewers..

Opublikowano (edytowane)

Onuca zadbała o Polaków w czasie wojny .

Pierw onuca napadła wyzwalała i rozbrajała i na 45 lat onuca została w Polsce .

Dla przypomnienia jak jeszcze jest zawieszone , Historia pisana jest na nowo .

Cytat i treść po niżej .

Stalin rozkazał zdobyć Lublin. Polacy otrzymali ultimatum

Legalne polskie władze w Lublinie obwieściły: nikt obcy nie może nas zastąpić. Armia Krajowa brała udział w wyzwalaniu miasta. Jedną i drugą siłę Sowieci i ich namiestnicy zmiażdżyli metodą faktów dokonanych. Polacy otrzymali ultimatum: albo wszystkie lokalne oddziały AK zostaną przekazane pod dowództwo wojska polskiego (czyt. berlingowców), albo natychmiast mają złożyć broń.

https://www.onet.pl/informacje/onetwiadomosci/rozkaz-stalina-polacy-otrzymali-ultimatum/neev6sz,79cfc278

Edytowane przez galan99
Opublikowano
3 godziny temu, galan99 napisał:

Cytat i treść po niżej .

Stalin rozkazał zdobyć Lublin. Polacy otrzymali ultimatum

Legalne polskie władze w Lublinie obwieściły: nikt obcy nie może nas zastąpić. Armia Krajowa brała udział w wyzwalaniu miasta. Jedną i drugą siłę Sowieci i ich namiestnicy zmiażdżyli metodą faktów dokonanych. Polacy otrzymali ultimatum: albo wszystkie lokalne oddziały AK zostaną przekazane pod dowództwo wojska polskiego (czyt. berlingowców), albo natychmiast mają złożyć broń.

https://www.onet.pl/informacje/onetwiadomosci/rozkaz-stalina-polacy-otrzymali-ultimatum/neev6sz,79cfc278

A to jedna z takich historii.

http://tphorlik.org.pl/zyciorys-pplk-waclawa-andrzeja-rejmaka-pseud-ostoja/

• Like 1
Opublikowano

prosta prawda ze za rope walczyli i gineli...

na podstawie sfalszowanych danych wywolano wojne ktora zniszczyla i zdestabilizowala caly region a rykoszetem trafila na ganice z bialorusia. 

zeby amerykanie dalej mogli jezdzic pick-upami zginelo setki tysiecy niewinnych ludzi.

Opublikowano

Jeśli wieżyć nagłówkom to bidet zrezygnował z kandydowania.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Rozmowy o polityce oczami rolników w 2026 roku, kontynuacja tematu z 2025 roku

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
  • Dodaj nową pozycję...
v