Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
13 minut temu, hubertuss napisał:

A kto jak nie pis ubolewał na cały kraj, ze żołnierzy skuli. Pomijam już że za pisu tak samo skuwali ale to pis zrobił histerię z tego tytułu. A teraz okazuje się, że chyba tak do końca na damo nie skuli. Kto insynuował, ze ten co zginął to zginął bo bał się strzelać bo tamtych skuli? Rząd Tusk tak szczekał czy pis? Nawet WIpler z konfy potwierdził, ze ma info, że strzelali wzdłuż granicy i co łyso ci, że cię znowu w wała zrobili. Wyłeś tu jak inni jaką to krzywdę żołnierzom zrobił Tusk?

Ten dalej jak Kaczyński na Tuska a Tusk zwala na Kaczyńskiego.

Opublikowano (edytowane)
16 minut temu, 12Pafnucy napisał:

No dobra....

Jednak faktycznie PiS już nie rządzi...

A to że popełniają też same błędy co PiS, chluby im nie przynosi...

No i w żaden sposób głupoty nie tłumaczy.

Nikt nie jest bezbłędny i oni popełniają. Ale jaki można mieć zarzut do rządu, ze na granicy trafili się do służby jacyś nie poważni ludzie. Pomimo skarg kolegów strzelali sobie wzdłuż płotu i to był nie pierwszy ich incydent. 

Minister popełnił błąd, że nie nagłośnił sprawy i w miarę możliwości nie pokazał filmu co jest grane. To rozbroiło by pisowską minę podkładaną pod rząd zwłaszcza w kampanii. To jest jedyny błąd rządu w tej sprawie. Który to kosztował myślę jakieś procenty TD.

4 minuty temu, Desperado napisał:

Ten dalej jak Kaczyński na Tuska a Tusk zwala na Kaczyńskiego.

Boli prawda? Skakałeś jak inne pieski pisowskie nakarmione propagandą, ze Tusk kazał skuć żołnierzy a ten jeden bał się strzelać i zginął i teraz ci głupio i zaczynasz bredzić o Kaczyńskim i Tusku. Ale to ciebie zrobili w wała nie mnie.

Edytowane przez hubertuss
Opublikowano
1 minutę temu, hubertuss napisał:

Nikt nie jest bezbłędny i oni popełniają

No to gdzie ich....lepszosc?

Skoro robią to samo, to nie warci poparcia ..

Po co bronić ich durnych posunięć?

Że ktoś robi też głupio, a oni to samo, to nie jest na plus....

• Like 1
Opublikowano (edytowane)

Weź się chłopie ogarnij i nie pier**l jak potłuczony ciągle o pisie, pis niedużo lepszy od tych, jednak ci to już jest masakra, ci to nie mają pojęcia o jakim kolwiek rządzeniu i działają wręcz na szkodę państwa polskiego i ty to popierasz

5 minut temu, hubertuss napisał:

Boli prawda? Skakałeś jak inne pieski pisowskie nakarmione propagandą, ze Tusk kazał skuć żołnierzy a ten jeden bał się strzelać i zginął i teraz ci głupio i zaczynasz bredzić o Kaczyńskim i Tusku. Ale to ciebie zrobili w wała nie mnie.

.

Edytowane przez Desperado
  • Like 1
  • Haha 1
Opublikowano
Przed chwilą, hubertuss napisał:

Jeśli się wierzy jak ty w pisowską propagandę to można tak myśleć, że pis lepszy. Tak jak z tymi żołnierzami w wała cię zrobili a ty dalej, ze pis lepszy.

No ale sam gadasz że tak samo...

Czyli wał nadal trwa?

Opublikowano
2 minuty temu, hubertuss napisał:

@Desperado Jeśli się wierzy jak ty w pisowską propagandę to można tak myśleć, że pis lepszy. Tak jak z tymi żołnierzami w wała cię zrobili a ty dalej, ze pis lepszy.

ciebie chłopcze w wała robią i kłamią że przejęli nieszczelną granicę, pamiętamy co robili i jak chcieli wpuszczać do Polski imigrantów.

Młoda kobita a potrafi ich zagiąć, kłamali kłamią i kłamać będą.

Opublikowano

Ale to nie rząd pisu czy po kazał skuwać żołnierzy tylko ŻW. Ja psize, że za pisu było to samo co za po. Być może za piu też skuli ich bo zasłużyli. Pokazuje tylko, ze pis wytyka po ,że żołnierzy skuwają a za pisu było to samo. Nie pisałem nigdy i nigdzie ,że za pisu było zasłużone czy nie bo nie wiem. Wiem tylko, że w 2023 roku zapisu skuli żołnierza dokładnie za to samo na granicy. 

Natomiast jeśli chodzi o ostatni przypadek to cała narracja pisu na ten temat wzięła w łeb. Bo Jak pisałem nawet polityk konfy potwierdza że strzelali wzdłuż płotu. A te dyrdymały pisowcó,że zginął żołnier zbo bał się strzelac bo tmatyych skuli to już wogóle dramat.

Opublikowano
1 minutę temu, Desperado napisał:

ciebie chłopcze w wała robią i kłamią że przejęli nieszczelną granicę, pamiętamy co robili i jak chcieli wpuszczać do Polski imigrantów.

Młoda kobita a potrafi ich zagiąć, kłamali kłamią i kłamać będą.

Bo przejeli nieszczelną płot można sforsować lewarkiem samochodowym lub podkopem. SG melduje o kolejnych przejściach to jaka to szczelna granica. Znowu fejka podałeś. Nie wstyd ci kłamać i być okłamywanym.

Przed chwilą, 12Pafnucy napisał:

Czemu ty ciągle o PiS?

Już od dawna inne rządy.

Bałagan coraz większy , a to juZ nie wina PiS.

Ale jaki bałagan gdzie? Konkretnie czy masz na myśli bałagan ten co pis robił w  mediach z tymi żołnierzami?

Opublikowano

Bo przejeli nieszczelną płot można sforsować lewarkiem samochodowym lub podkopem. SG melduje o kolejnych przejściach to jaka to szczelna granica. Znowu fejka podałeś. Nie wstyd ci kłamać i być okłamywanym.

No właśnie powinieneś się wstydzić popierając to coś co działa na szkodę Polski, chyba już tylko ty sam.  xD

Opublikowano

Ale jaki bałagan gdzie? Konkretnie czy masz na myśli bałagan ten co pis robił w  mediach z tymi żołnierzami?

PiS już nie rządzi.

Czas byś to zrozumiał.

Opublikowano

No właśnie, pis popełniał błędy i za to zapłacił, peło jak nie wyciągnie wniosków, a nie wyciągnie na pewno, i nie weźmie się w końcu za robotę i rządzenie dla narodu a nie dla interesów obcych państw, też za to zapłaci i to szybciej niż im się wydaje.

• Haha 1
Opublikowano

No właśnie powinieneś się wstydzić popierając to coś co działa na szkodę Polski, chyba już tylko ty sam.  xD

Ale co działa na szkodę Polski? Że ŻW zakuła żołnierzy którzy nie pierwszy raz strzelali wzdłuż płotu i na których skarżyli się ich koledzy. A pis zrobił z  tego jatkę polityczną. To pis działał w tym momencie na szkodę polski siejąc nie prawdziwy ferment który ty i wielu innych łykałeś. A teraz ci głupio i walczysz tu nie wiadomo o co.

Opublikowano

No właśnie, pis popełniał błędy i za to zapłacił, peło jak nie wyciągnie wniosków, a nie wyciągnie na pewno, i nie weźmie się w końcu za robotę i rządzenie dla narodu a nie dla interesów obcych państw, też za to zapłaci i to szybciej niż im się wydaje.

A pewnie, ze jak by co to zapłaci nie mówię nie. Ale zapłaci jak zasłuży a nie dlatego, ze psiior robiony w wała przez pis tak twierdzi. I nie żadne wcześniej tylko za 3,5 roku. Nikt nie powtórzy błędu Kaczora z 2007 roku.

Opublikowano
Przed chwilą, Desperado napisał:

Rozumiesz pajacu że pisu już nie ma przy korycie? czy za trudne dla twojej makówki?

czym bardziej wyzywasz i stajesz się agresywny tym bardziej widać, ze sobie z tą dyskusją nie radzisz. Dlatego dostajesz serduszko za powyższy wpis.

Opublikowano (edytowane)
Dnia 15.06.2024 o 05:55, mirro napisał:

Generalnie jak wpadnę do chałupy coś wszamać, to coś tam napiszę. A że wstaję rano to i dzień dłuższy więc jakoś parę postów się zmieści.

widziałem ze ostatnio o 5 rano odpisałeś i cały dzień pewnie robota bo nic nie pisałeś 

47 minut temu, hubertuss napisał:

czym bardziej wyzywasz i stajesz się agresywny tym bardziej widać, ze sobie z tą dyskusją nie radzisz. Dlatego dostajesz serduszko za powyższy wpis.

dla ciebie to tylko psychiatra sie nadaje jak idzie być tak głupim ?  sb wypłaca się mld ludziom ujebało...   sie 14 ,porty sprzedane jak to było zły pis wynajął amarko największemu importerowi a platfusy oddały Niemcowi co nie bd eksportował zboża    

Edytowane przez Roman176
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
    • Przez debrzyna
      Powinniśmy podjąć sie informowania rolników i nie tylko ,kto w poszczególnych województwach organizuje wyjazd na następny protest Brak takiej informacji to mniej ludzi na proteście
      Macie informacje wpisujcie w tym temacie Tylko informacje kto i tp bez zbędnej polityki 
  • Dodaj nową pozycję...
v