Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano
1 godzinę temu, galan99 napisał:

Obecna władza  to dopiero ma samych  specjalistów .

Za panowania PiS nikomu kasy nie brakowało .

Zobaczymy teraz jak to będzie , obecnie tak rządzą że wszystko na stratach na minus leci .

Grudniu @hubertuss wrócimy do tematu  .

Co leci na stratach i na minus?

Opublikowano

jest gol dla nas. Brawo.

59 minut temu, Rolnik1973 napisał:

Niech przegrają będzie wina tuska i nitras do dymisji

ty ruska onuco na szczęście mamy gola. Wiadomo jaki w psie patriotyzm widać po tobie.

Opublikowano (edytowane)

Coś słabo załatwił bo przegrywamy😁 no ale można się było tego spodziewać!

1 godzinę temu, hubertuss napisał:

jest gol dla nas. Brawo.

ty ruska onuco na szczęście mamy gola. Wiadomo jaki w psie patriotyzm widać po tobie.

I ch..bombki strzelił zwycięstwa nie będzie...

Edytowane przez MariuszDe
Opublikowano (edytowane)
36 minut temu, MariuszDe napisał:

Coś słabo załatwił bo przegrywamy😁 no ale można się było tego spodziewać!

I ch..bombki strzelił zwycięstwa nie będzie...

No nie będzie ale przynajmniej przegranej im nie życzyłem jak niektóre onuce tutaj.

Ale przynajmniej Ferrari po raz kolejny wygrało Le Mans

19 minut temu, Nieustraszony1044 napisał:

Jak twój kolega hubertusek wrzuca to jesteś prymitywny i cie śmieszy 

Moje memy nie są tak prymitywne jak tu pisowcy wrzucają. Opierają się na prawdziwych faktach. Dorobienie jakiegoś prymitywnego napisu do zdjęcia bogu ducha winnej osoby jest prymitywne na miarę pisowskich prymitywów.

Jak by ktoś twoje zdjęcie do netu wrzucił i taki napis wkleił. Cieszył byś się?

Prawda? Prawda. Można kulturalnie? Można.

009.jpg

Edytowane przez hubertuss
Opublikowano
47 minut temu, Nieustraszony1044 napisał:

Jak twój kolega hubertusek wrzuca to jesteś prymitywny i cie śmieszy 

Pozwól że ci objaśnię na kilku obrazkach

Dnia 11.06.2024 o 22:30, Roman176 napisał:

Może być zdjęciem przedstawiającym tekst „Hej śpisz już? Tak, wyp*erdalaj wyp erdalaj Stanisław Dziwisz po angielsku to Stevie Wonder”

Chamówa 

Dnia 11.06.2024 o 22:33, Roman176 napisał:

Może być zdjęciem przedstawiającym nosorożec i tekst

Głupkowate i prymitywne

Dnia 13.06.2024 o 06:58, jahooo napisał:

No to dogadani

No to dogadani

Z polotem.

Dnia 14.06.2024 o 21:38, Roman176 napisał:

Może być zdjęciem przedstawiającym 1 osoba i tekst

Prześmiewcze,  w niezłym  guście

2 godziny temu, Nieustraszony1044 napisał:

Prostactwo

Widzisz różnicę?

• Like 1
Opublikowano

Z Austrią zagramy o wszystko a z Francją o honor i dalej układ mafijny w Polskiej piłce będzie trwał . Mecz Polska - Afryka był jednostronny i pokazał różnicę kilku klas na korzyść afrykanerów z NL.

Opublikowano

We Francuskiej drużynie tez będzie pełno Afrykanów jak ich nazywasz. Takie czasy. Moje i będą mecze jak piszesz o wszystko i o honor ważne aby w miarę dobrze zagrane . A ten mecz był dobrze zagrany.

Opublikowano
hubertuss napisał:

I znowu okazuje się, że pis zrobił swoich w balona. Okazuje się, że ci skuci żołnierze za którymi pis stał murem i krytykował rząd. Strzelali wzdłuż płotu. Koledzy służący z nimi skarżyli się przełożonym, że czują się niebezpiecznie służąc z tymi panami i że to nie pierwsze takie strzały w ich wykonaniu były. Kosiniak dał ciała, ze nie upublicznił i nie pokazał filmu na gorąco. Ruskie onuce z pisu miały pożywkę i mogły siać ferment w kraju.

Strzelali to strzelali. Dowódca wywala ich z paska do mycia kibli i żandarmi nic nie wiedzą. O to w tym wszystkim chodzi. W naszym kraju jak się coś zesra to to do rynsztoku wleci wszystko po równo. Nawet to gdy żołnierz zrobi wszystko prawidłowo. W lesie gówniarze podprowadzili karabin to nam teraz sprawdza się nr giwer pięć razy na dzień.

Opublikowano
1 godzinę temu, Mariusz2903 napisał:

Z Austrią zagramy o wszystko a z Francją o honor i dalej układ mafijny w Polskiej piłce będzie trwał . 

Jaki układ mafijny? Na czym on polega?

Opublikowano (edytowane)
28 minut temu, DTaras napisał:

Strzelali to strzelali. Dowódca wywala ich z paska do mycia kibli i żandarmi nic nie wiedzą. O to w tym wszystkim chodzi. W naszym kraju jak się coś zesra to to do rynsztoku wleci wszystko po równo. Nawet to gdy żołnierz zrobi wszystko prawidłowo. W lesie gówniarze podprowadzili karabin to nam teraz sprawdza się nr giwer pięć razy na dzień.

I masz racje i nie masz. Dzisiaj takie czasy, ze każdy się boi o swoją d. Skoro ci żołnierze robili to co robili już któryś raz i inni się skarżyli. To się do końca dowódcy nie dziwię, że nie chciał tego taić. Mógł okazać solidarność ale czy chciał. Czy ja bym okazał kolesiom którzy nie słuchają i są debilami? Pewnie też nie. Kryć to można kogoś kto stara się i jest rzetelny i raz zdarzy mu się wtopa. Ale czy jest sens kryć idiotów na których skarżą się koledzy i którzy są dla swoich zagrożeniem?

Ale już abstrahując od tego jak zachował się dowódca jak zachowali się koledzy jak zachowali się ci zakuci. Chodzi o to jak z opinii publicznej chciano zrobić durni i pokazać pół prawdy. Przy nie ukrywam pomocy ministra który nie do końca ogarnął sprawę.

Edytowane przez hubertuss
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
    • Przez debrzyna
      Powinniśmy podjąć sie informowania rolników i nie tylko ,kto w poszczególnych województwach organizuje wyjazd na następny protest Brak takiej informacji to mniej ludzi na proteście
      Macie informacje wpisujcie w tym temacie Tylko informacje kto i tp bez zbędnej polityki 
  • Dodaj nową pozycję...
v