Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

c

52 minuty temu, MariuszDe napisał:

a skad wiesz ze nie kupil wizy u wawrzyka ??

w priwislanskim kraju to moze i czworaki byly inne -jaki kraj tacy ludzie..

• Haha 1
Opublikowano (edytowane)

Co piszą liderzy są bardzo źli. na  chłopów oj nie dobrze .

Rolnicy wyjeżdżali na drogi, ale na wybory nie poszli. Liderzy protestów wściekli. "Wieś zapłacze nad swoją głupotą"

Przez ostatnie pół roku na drogi w całej Polsce wyjechało tysiące rolników, którzy protestowali przeciwko unijnemu Zielonemu Ładowi oraz unijnej polityce względem eksportu żywności z Ukrainy. Producenci rolni byli wzburzeni, silni i zjednoczeni jak rzadko kiedy. Tymczasem niedzielne wybory do europarlamentu najmniejszą frekwencję miały właśnie na wsiach. — Choć nasz los może się zmienić właśnie w Brukseli, a nie w Warszawie ludzie głosowanie olali. Jestem wściekły. Daliśmy d*** — mówią w rozmowie z Onetem liderzy niedawnych protestów.

21 minut temu, jacus napisał:

c

a skad wiesz ze nie kupil wizy u wawrzyka ??

w priwislanskim kraju to moze i czworaki byly inne -jaki kraj tacy ludzie..

Polska jest jak Arabia  Saudyjska  , ludzie bogaci , każdy ma samochód , mieszkanie .

W świecie , Bida .

Miejsca pełne skrajnej biedy. "Są często chowane przed turystami"

https://www.onet.pl/informacje/adam-bialas/brud-smrod-i-ubostwo-na-swiecie-rosnie-liczba-miejsc-pelnych-skrajnej-biedy/t1hdw4h,30bc1058

3 godziny temu, jacus napisał:

sluchales tasm ???  

zrozumiales o czym mowia -nawet oni maja swiadomosc ze to sa przekrety a ty  ?? 

kurn a-co jeszcze zrobisz zeby tych zlodzei usprawiedliwic ?? 

robienie z siebie durna to jeszcze  za malo ??

Zbadaj ten temat , co piszą czy też jest blef ?.

Angela Merkel "ukryła" przed Europą szantaż Putina. "Największa porażka od czasu powstania Republiki Federalnej"

https://www.onet.pl/informacje/onetwiadomosci/angela-merkel-ukryla-przed-europa-szantaz-putina-na-jaw-wychodza-fakty/ndwjf7d,79cfc278

Była kanclerz Niemiec Angela Merkel i Prezydent Rosji Władimir Putin wchodzą do sali podczas wspólnej konferencji prasowej na Kremlu, 11 stycznia 2020 r.Mikhail 

Była kanclerz Niemiec Angela Merkel i Prezydent Rosji Władimir Putin wchodzą do sali podczas wspólnej konferencji prasowej na Kremlu, 11 stycznia 2020 r.
Edytowane przez galan99
Opublikowano (edytowane)

Galan większość rolników się połapała, że ci tak zwani liderzy to jest lipa i ściema i działacze pisu. Lider solidarności ri Opszański w 2023 w pisowskiej tvp chwalił zielony ład teraz mówi, że to źle. 

Koleś ze związku orka co to niby ostatnio bezpartyjnie koczowali w sejmie ostatnio w Brukseli maszerował z Kaczyńskim. Rolnicy nie dają się już oszukiwać, że zagłosują znowu na jakichś działaczy a wybiorą znowu pis który ich odszukał.

To co zacytowałeś to po prostu żale tych co myśleli, ze wskoczą do dobrego koryta na plecach rolników.

Edytowane przez hubertuss
  • Like 2
Opublikowano (edytowane)

Brawo ty .

Więc jedna prawda pozostaje .

Każdy sobie pan w naszej Rzeczypospolitej i lada jaką partię zebrać potrafi. Co mi czynią , kogo ja się tu boję .

Edytowane przez galan99
  • Haha 1
Opublikowano (edytowane)
1 godzinę temu, galan99 napisał:

Rolnicy wyjeżdżali na drogi, ale na wybory nie poszli. Liderzy protestów wściekli. "Wieś zapłacze nad swoją głupotą"

Przez ostatnie pół roku na drogi w całej Polsce wyjechało tysiące rolników, którzy protestowali przeciwko unijnemu Zielonemu Ładowi oraz unijnej polityce względem eksportu żywności z Ukrainy. Producenci rolni byli wzburzeni, silni i zjednoczeni jak rzadko kiedy. Tymczasem niedzielne wybory do europarlamentu najmniejszą frekwencję miały właśnie na wsiach. — Choć nasz los może się zmienić właśnie w Brukseli, a nie w Warszawie ludzie głosowanie olali. Jestem wściekły. Daliśmy d*** — mówią w rozmowie z Onetem liderzy niedawnych protestów.

Polska jest jak Arabia  Saudyjska  , ludzie bogaci , każdy ma samochód , mieszkanie .

W świecie , Bida .

Miejsca pełne skrajnej biedy. "Są często chowane przed turystami"

https://www.onet.pl/informacje/adam-bialas/brud-smrod-i-ubostwo-na-swiecie-rosnie-liczba-miejsc-pelnych-skrajnej-biedy/t1hdw4h,30bc1058

Zbadaj ten temat , co piszą czy też jest blef ?.

Angela Merkel "ukryła" przed Europą szantaż Putina. "Największa porażka od czasu powstania Republiki Federalnej"

https://www.onet.pl/informacje/onetwiadomosci/angela-merkel-ukryla-przed-europa-szantaz-putina-na-jaw-wychodza-fakty/ndwjf7d,79cfc278

Była kanclerz Niemiec Angela Merkel i Prezydent Rosji Władimir Putin wchodzą do sali podczas wspólnej konferencji prasowej na Kremlu, 11 stycznia 2020 r.Mikhail 

Była kanclerz Niemiec Angela Merkel i Prezydent Rosji Władimir Putin wchodzą do sali podczas wspólnej konferencji prasowej na Kremlu, 11 stycznia 2020 r.

Żaden blef każdy kto chodź trochę myśli wie że Niemcy to był i pewnie jest kraj prorosyjski i on w głównej mierze jest współodpowiedzialny wojnie na UA

Edytowane przez MariuszDe
Opublikowano
3 godziny temu, hubertuss napisał:

Za pieniądze czy Nie Mraz prawdę nabrał. 

A ten Mraz to legalnie nagrywał czy nielegalnie i dlaczego prokuratura wykorzystuje te nagrania skoro są nielegalne ? U Sowy skupiono się na tym kto nagrywał a nie na nagraniach a tu wręcz przeciwnie. Sikorski można powiedzieć groził Lubeckiej aby nie cytowała nielegalnych nagrań. Czyli co. Jeżeli ktoś nagrywa PO to źle a jeżeli Pis to dobrze ? A odnośnie Pegasusa to czy Tusku nie twierdził, że koniec z takimi działaniami czyli podsłuchami/nagraniami ?

1 godzinę temu, galan99 napisał:

Mi

I mają rację. Była fala protestów, Tusku wziął rolników na przetrzymanie i kto wygrał ?

A odnośnie wyborów. Nie jest źle. Ewa Zajączkowska i Anna Bryłka się dostały. Szkoda że Sośnierz odpadł i szkoda że Braun się dostał. Bardziej przydał by się w Sejmie. Cieszy też, że kilku europosłów odpadło i kilka osób się nie dostało.

Wczoraj czytałem wypowiedź pewnej pani politolog. Pis się sypie, wojna w Pisie. Dzisiaj widać że to Lewica się sypie i Trzecia droga. Hołownia może zapomnieć o prezydenturze. A w Pisie będą pewnie zmiany. Oby młodzi odsunęli na przykład Sasina czy Morawieckiego.

• Like 1
  • Haha 1
Opublikowano
nie napisał:

Dnia 8.06.2024 o 12:25, mirro napisał:

Brońcie dalej Pana Prokuratora.

Dnia 8.06.2024 o 14:16, mirro napisał:

Czy byłeś kiedy, choć krótko żołnierzem? Jeśli nie, to (z całym szacunkiem) odpier**l sie od nas i nie sil się na naszego obrońcę. 

odezwał się samozwańczy przedstawiciel wszystkich żołnierzy; teraz ujadasz? a gdzie byłeś, gdy peowcy, hołownie, dziennikarze, celebryty srały na żołnierzy? siedziałeś w norze, bałeś się odezwać bo ktoś mógłby pomyśleć, że popierasz pis, a to by była dla ciebie największa ujma; twoja życiowa misja to ***** ***, ważniejsza niż honor żołnierza 🤮

Weź się odpimpol od honoru żołnierza. To są spisane sprawy. Niestety zapisy te w odniesieniu do akcji do jakiej włączono wojsko zakazują rzemiosła toteż Pani Szatan jakąś słuszność jednak miała.

Opublikowano
7 godzin temu, dsbh napisał:

A ten Mraz to legalnie nagrywał czy nielegalnie i dlaczego prokuratura wykorzystuje te nagrania skoro są nielegalne ? U Sowy skupiono się na tym kto nagrywał a nie na nagraniach a tu wręcz przeciwnie. Sikorski można powiedzieć groził Lubeckiej aby nie cytowała nielegalnych nagrań. Czyli co. Jeżeli ktoś nagrywa PO to źle a jeżeli Pis to dobrze ? A odnośnie Pegasusa to czy Tusku nie twierdził, że koniec z takimi działaniami czyli podsłuchami/nagraniami ?

A u Sowy legalnie nagrywali czy nie? I to jeszcze za ruskie pieniądze. I jakoś ci nie przeszkadzało nie pytałeś czy legalnie. U Sowy żadnego przestępstwa rozmów o nim planowania nie nagrano. Ból tyłków u pisowskiej gawiedzi wzbudziły ośmiorniczki które jak stwierdził JKM można było kupić za 8 8zł. A tutaj mamy przestępstwa ich planowanie szkolenia jak uniknąć odpowiedzialności jak zeznawać itd. Z kulinarjów to był tez Morawiecki z miską ryżu.

W Sowy ruska agentura pomagała pisowi obalić legalny polski rząd. Mrazowi póki co nie udowodniono związków z obcym wywiadem.

7 godzin temu, dsbh napisał:

A odnośnie wyborów. Nie jest źle. Ewa Zajączkowska i Anna Bryłka się dostały. Szkoda że Sośnierz odpadł i szkoda że Braun się dostał. Bardziej przydał by się w Sejmie. Cieszy też, że kilku europosłów odpadło i kilka osób się nie dostało.

Wczoraj czytałem wypowiedź pewnej pani politolog. Pis się sypie, wojna w Pisie. Dzisiaj widać że to Lewica się sypie i Trzecia droga. Hołownia może zapomnieć o prezydenturze. A w Pisie będą pewnie zmiany. Oby młodzi odsunęli na przykład Sasina czy Morawieckiego.

Sośnierz to lewak trzymający śmierci na klatce który próbował przerodzić blok w lewacki skłot. Tak się nie zachowuje patriota. Ale tutaj połowa tych prawych ma lewackie poglądy.

Jeśli chodzi o lewicę i TD są nie zadowoleni. Ale pomruczą i będą siedzieć cicho. Bo nowe wybory to dla nich ryzyko utraty stołków. Natomiast w pisie będzie się działo. Większość kandydatów których popierał Kaczor odpadła.

Opublikowano (edytowane)

Jaki bełkot patriota trzyma śmieci na klatce schodowej utrudniając życie współlokatorom? To patriotyzm jest? Chłop jest lewakiem tylko akurat do konfy trafił to udaje prawego.

Edytowane przez hubertuss
Opublikowano (edytowane)
8 godzin temu, dsbh napisał:

I mają rację. Była fala protestów, Tusku wziął rolników na przetrzymanie i kto wygrał ?

Braun długo w UE nie będzie bo już słyszałem wypowiedzi Szczerby że prawdopodobnie straci mandat za te ,,gaszenie pożaru,,on kandydował z mojego okręgu i szczerze nie spodziewałem się że aż tyle głosów dostanie ponad 113.000

Edytowane przez MariuszDe
Opublikowano

Ja czytam i wiem co piszę ty czytasz i nie rozumiesz. Wszystko masz napisane jak było i dalej brniesz. Chłop wynosił sieci na kaletkę schodową zamiast do śmietnika. Jeszcze raz pytam tak postępuje prawicowy patriota? Czy lewicowy anarchista.?

Opublikowano
19 godzin temu, nie napisał:

odezwał się samozwańczy przedstawiciel wszystkich żołnierzy; teraz ujadasz? a gdzie byłeś, gdy peowcy, hołownie, dziennikarze, celebryty srały na żołnierzy? siedziałeś w norze, bałeś się odezwać bo ktoś mógłby pomyśleć, że popierasz pis, a to by była dla ciebie największa ujma; twoja życiowa misja to ***** ***, ważniejsza niż honor żołnierza 🤮

Myślę że nie ma co się dziwić, ma chłop zapewne znajomości u góry to mogą wpadać intratne kontrakty na dostawę dla armii mrożonej marchewki czy innego pasternaka 😉 , myśli żeby go nikt nie skojarzył z pisiorami bo wtedy d*pa z interesu 🤷

• Haha 2
Opublikowano
1 minutę temu, hubertuss napisał:

Chłop wynosił sieci na kaletkę schodową zamiast do śmietnika.

Ty się dobrze czujesz? dzwonić po pogotowie?

20 godzin temu, mirro napisał:

Chłopów to już nie ma. A jak nie rolnicy to zostają tylko (z całym szacunkiem) wieśniaki.:lol:

Polacy przebudzili się 8 lat temu, jak wywalili PO a wybrali PiS. Ale okazało się że ten sen był dopiero koszmarem. Tak więc my jesteśmy już po dwu koszmarach a Europa jesczze nie.:lol:

Ile jeszcze muszą dostać (a dostaną) w d*pę barany które głosowały na Koalicję Oszustów by wreszcie otwarły się im się ślepia?Chyba jak im zedrą ostatnie gacie z d*py, a i to powiedzą im że to jest trendy i dla ratowania planety.

• Haha 1
Opublikowano
Nieustraszony1044 napisał:

Myślę że nie ma co się dziwić, ma chłop zapewne znajomości u góry to mogą wpadać intratne kontrakty na dostawę dla armii mrożonej marchewki czy innego pasternaka 😉 , myśli żeby go nikt nie skojarzył z pisiorami bo wtedy d*pa z interesu 🤷

I właśnie z takim myśleniem mam do czynienia gdy jestem na wschodzie. Potem Kamiński i Wąsik zamiast na wakacjach być orani dostają wczasy z dostępem do profesjonalistek do orania.. Ech te wasze idole..

Tak przy okazji. Weźcie wytłumaczcie Bosakowi, że robienie polityki na żołnierzach im nie pomaga a magazynki zakleja się nie z powodu plombowania a po prostu nabój z tego gówna jak jest załadowane 30 - wylata. Trzeba go później szukać a najlepiej rozpisać na strzał alarmowy.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Rozmowy o polityce oczami rolników w 2026 roku, kontynuacja tematu z 2025 roku

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
  • Dodaj nową pozycję...
v