Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
1 minutę temu, Desperado napisał:

Nie ucz mnie co jest upominanie a co pycha, i nie próbuj usprawiedliwiać uczynków na swoją korzyść.

Przestań być sędzia dla innych.

Nie Tobie oceniać i karcić.

Opublikowano
1 minutę temu, Desperado napisał:

Nie ucz mnie co jest upominanie a co pycha, i nie próbuj usprawiedliwiać uczynków na swoją korzyść.

Dlaczego? Może się zastanowisz choć przez chwilę. Malutką, i jakieś ziarenko skiełkuje. ;) 

Opublikowano
3 minuty temu, 12Pafnucy napisał:

Ochrzczony, więc?

Jednak daleko mi do Twojego spojrzenia na innych.

Nie po to Bóg dał wolną wolę, by nie mieć prawa wyboru.

Nie Ty jesteś od mówienie co komu wolno i co ma robić by Bóg był mu przychylny.

Najwyższy czas byś dorósł.

No ale Ty jawnie poglądy masz pod publikę, to trochę chyba nie tak?  :P

Opublikowano
2 minuty temu, Leszy napisał:

Dlaczego? Może się zastanowisz choć przez chwilę. Malutką, i jakieś ziarenko skiełkuje. ;) 

Oj coś mi się wydaję że masz tendencję do łatwego usprawiedliwiania swoich czynów i odkładania poprawy na czas  bliżej nieokreślony.   🙆‍♂️

Opublikowano
Przed chwilą, Desperado napisał:

Oj coś mi się wydaję że masz tendencję do łatwego usprawiedliwiania swoich czynów i odkładania poprawy na czas  bliżej nieokreślony.   🙆‍♂️

Czemu ogarka nie nawracasz?😂 Pafnucy to święty przy nim😗

Opublikowano
1 minutę temu, 12Pafnucy napisał:

Tiaaa.

Znowu własny osąd.

Nic nowego.

Już chyba nie potrafisz inaczej 

Ale weź mi wytłumacz jak katolik może być tolerancyjny i przymykać oczy na jawne zło i udawać że wszystko ok? 

Nie mam zamiaru się poprawiać.

Napisałem wyraźnie.

Słaby że mnie katolik.

Czego nie rozumiesz?

Nie szukam pocieszenia tam gdzie Ty, bo go tam nie znajduje.

No czyli straciłeś wiarę, postawmy sprawę jasno, no może jak się tyłek zacznie palić to wtedy ze strachu wrócisz, tak na wszelki wypadek.

Opublikowano
Przed chwilą, Desperado napisał:

przymykać oczy na jawne zło i udawać że wszystko ok? 

Ty nie rozumiesz.

Dla mnie po prostu nie jest złem, to co dla Ciebie.

Nie jestem takim radykałem.

Pewne rzeczy mnie brzydzą, bo zaraz wyleciez z jakimś pedalstwem.

Opublikowano

Ty nie rozumiesz.

Dla mnie po prostu nie jest złem, to co dla Ciebie.

Nie jestem takim radykałem.

Nie no postawiłeś sprawę jasno, nie mam zamiaru niewiernych nawracać , nie było tematu.

Opublikowano (edytowane)
2 minuty temu, 12Pafnucy napisał:

No to też niezbyt fajne.

ale przecież trza udawać że to fajne i tego nie ma 🤣

1 minutę temu, Kowalsky30 napisał:

Desperado weż no i mi odpowiedz. Zoba jak ten bluźni w każdym poście. Nie zwrócisz mu uwagi, bo to kolega? Słaby z ciebie katolik

gołębiu to jest prawda a bluźni ten co udaje że tego nie widzi 🤣

Edytowane przez Bogdan_ja
Opublikowano (edytowane)

Szonuś, nawet księża są mniej radykalni od Ciebie😆 

Bez obrazy, ale masz trochę fioła ma punkcie wiary.

Po za tym , znowu osadziles.

Teraz jestem niewierzący według Ciebie...

Nie Ty o tym stanowisz. Zrozum to 

Edytowane przez 12Pafnucy
Opublikowano
Przed chwilą, Kowalsky30 napisał:

Nie zwrócisz mu uwagi, bo to kolega? Słaby z ciebie katolik

Pafnucy też kolega, tylko do tej pory mało był określony, od dzisiaj nie będę i jemu zwracał uwagi. 

Opublikowano (edytowane)

moje poglądy są niezmienne i nikt nie ma wpływu na to gamoniu 😲...wiara jest dla głupców ,w kościele rządzą pedały i pedofile ....trza być ślepym żeby tego nie widzieć ...ty se idź i rączki składaj przed nim i udawaj katolika bos taka sama menda jak oni ...ja wyrosłem z tego i nie klękam przed pedałami i pedofilami w sukienkach 

Edytowane przez Bogdan_ja
  • Like 1
Opublikowano

Co wy chłopy jakimiś pierdołami się zajmujecie jak w polityce europejskiej się tyle dzieje?  Macron rozwiązął parlament, jak Le Pen wygra wybory to się może równowaga w europie nieco zmienić. Dobrze żeby ci podżegacze wojenni Macrona nie mieli głosu bo to pierwsze głupki którzy prą do wielkiego konfliktu. Dobrze byłoby żeby ta upadlińska histeria sie uspokoiła i przestali im wszyscy lizać d

• Like 1
Opublikowano (edytowane)
11 minut temu, Bogdan_ja napisał:

ja wyrosłem z tego i nie klękam przed pedałami i pedofilami w sukienkach 

Przed księżmi się nie klęka, a zresztą, gro ludzi właśnie wierzy w księdza, taka to ich wiara, obrażą się na księdza i po wierze.  :)

9 minut temu, Ulman napisał:

Co wy chłopy jakimiś pierdołami się zajmujecie jak w polityce europejskiej się tyle dzieje?  Macron rozwiązął parlament, jak Le Pen wygra wybory to się może równowaga w europie nieco zmienić. Dobrze żeby ci podżegacze wojenni Macrona nie mieli głosu bo to pierwsze głupki którzy prą do wielkiego konfliktu. Dobrze byłoby żeby ta upadlińska histeria sie uspokoiła i przestali im wszyscy lizać d

Jeszcze w Niemczech jakiś przewrocik i po unii w tym wydaniu.

Edytowane przez Desperado
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Rozmowy o polityce oczami rolników w 2026 roku, kontynuacja tematu z 2025 roku

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
  • Dodaj nową pozycję...
v