Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Taaaa? A ile masz tych klęsk?  Granicę i tak pilnuje wojsko , a WOT to może im obiady dowozić. To jest wynalazek nie warty nawet połowy wydanych pieniędzy. 

Opublikowano
2 minuty temu, Ulman napisał:

PIS czy PO to jeden ch*j

to jest tak oczywista Prawda że większość aż nie może w to uwierzyć, nawet i same te partie.
Najpierw było to propagandowo zamierzone a z czasem sami uwierzyli we własna propagandę że aż to komiczne się zrobiło

3 minuty temu, galan99 napisał:

@dysydent Po cię ocali .

no, pospołu z PiSem
już mnie ocalili
od wiary którymkolwiek z nich

• Haha 1
Opublikowano
3 minuty temu, dysydent napisał:

no, pospołu z PiSem
już mnie ocalili
od wiary którymkolwiek z nich

Tak se tłumacz , PO dopiero doprowadzi cię do radości .

3 minuty temu, Ulman napisał:

ch*j tam z głosami. Pytam cie czy twoim zdaniem to jest słuszne czy nie.

Nie .

Opublikowano (edytowane)
9 minut temu, Ulman napisał:

Dobrze że Braun zdjął upadlińską flagę czy nie dobrze? Jakie masz zdanie?

źle bo Konfederacja przez to straci co najmniej 30% możliwych przez nią do osiągnięcia liczby miejsc w PE

mógł się wstrzymać jeszcze ze dwa tygodnie, no bodaj z tydzień

jednak demokracja jest tej zbieraninie obca i może kiedyś w przyszłości zostanie to ocenione jako pozytyw że zdemaskowało się to samo bez niczyjego z zewn udziału wystarczająco wcześnie

ale ostatni akapit to już tylko moje takie gdybanie bo eksces poszedł już w przestrzeń publiczną i nie ma szans sprawdzić co by było gdyby nie ...

Edytowane przez dysydent
Opublikowano

Rewolucja z 15 paź , uznała że czas na zmianę Historii .

Skoro postanowili zawiesić flagę , Ukrainy to nie ma prawa nikt zdejmować .

Po wie lepiej co dobre jest dla Polski . Z władzo się nie dyskutuje .

Opublikowano

Ty jednak jesteś dureń bez żadnego swojego zdania. Ty masz jakiekolwiek własne przemyślenia czy wszystko z netu a samodzielne zlepienie dwóch sensownych zadań cie przerasta.

@dysydent , nie patrzmy na konsekwencje dla konfy a na słuszność tego działania. Powinny upadlińskie flagi wisieć w całej Polsce?

Opublikowano (edytowane)

Ostrzegałem cię , ze ma powstać jeden Kraj , Ukra i Polska . Wszystko na to wskazuje .

Masz czego się obawiać , blisko bardzo blisko Ukry mieszkasz .

Edytowane przez galan99
Opublikowano (edytowane)
11 minut temu, galan99 napisał:

Rewolucja z 15 paź , uznała że czas na zmianę Historii .

Skoro postanowili zawiesić flagę , Ukrainy to nie ma prawa nikt zdejmować .

Po wie lepiej co dobre jest dla Polski . Z władzo się nie dyskutuje .

ale tę flagę za PiSu zawiesili, popaprańcy tylko podtrzymali
co z resztą udowadnia że niczym między sobą się nie różnią no ale palenie flag, zrywanie czy czepianie to domena prymitywów, to tylko kolorowe szmaty

czy flagi innych państw powinny wisieć na terytoriach innych? jak wyżej - to tylko kolorowe szmaty i mi np zwisa jaka szmata gdzie wisi byle codziennemu  bezpieczeństwu nie przeszkadzało że np komu na łeb z przechodniów spadnie w razie choćby i jakiej wichury no i estetyce krajobrazu

to tylko kolorowe szmaty i takiej samej wartości durnie przywiązują wagę do ich wieszania co i zrywania

do takich Braun adresował swój eksces czyli nie do mnie

Edytowane przez dysydent
Opublikowano (edytowane)

Upadlińskie flagi to wyraz zidiocenia naszych władz i społeczeństwa. W normalnym kraju nic takiego nie ma prawa mieć miejsca. Obce flagi w Polsce powinny wisieć tylko w budynkach rządowych podczas przyjmowania delegacji innych państw.

10 minut temu, galan99 napisał:

Masz czego się obawiać , blisko bardzo blisko Ukry mieszkasz .

Czego mam sie obawiać?

Edytowane przez Ulman
Opublikowano
28 minut temu, Ulman napisał:

Dobrze że Braun zdjął upadlińską flagę czy nie dobrze?

Jak się pobrudziła, gołębie upstrzyły albo wiatr potargał to bezapelacyjnie trza było zdjąć. Ale ludzie teraz takie mało bezinteresowne i poseł musi tego dopilnować

• Haha 1
Opublikowano
3 minuty temu, Ulman napisał:

Upadlińskie flagi to wyraz zidiocenia naszych władz i społeczeństwa. 

Na wszystko jest czas i miejsce. Ale przesyt zabija pierwotną idee.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
    • Przez debrzyna
      Powinniśmy podjąć sie informowania rolników i nie tylko ,kto w poszczególnych województwach organizuje wyjazd na następny protest Brak takiej informacji to mniej ludzi na proteście
      Macie informacje wpisujcie w tym temacie Tylko informacje kto i tp bez zbędnej polityki 
  • Dodaj nową pozycję...
v