Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
5 minut temu, galan99 napisał:

Wykonał  od tego czasu olbrzymi skok cywilizacyjny, ale do momentu wprowadzenia programu nie było w Polsce żadnej polityki prorodzinnej. To się zmieniło. Nasz kraj znajduje się obecnie wśród 7-8 państw Unii Europejskiej, które inwestują pieniądze w dzieci i młodzież. 

Zasiłek na dzieci był wcześniej tylko niższy. Polityka prorodzinna nic nie dała. Liczba urodzeń nie rośnie wręcz maleje.

Opublikowano
5 minut temu, galan99 napisał:

Nasz kraj znajduje się obecnie wśród 7-8 państw Unii Europejskiej, które inwestują pieniądze w dzieci i młodzież. 

Inwestycja w naszą kochaną młodzież. 

A tu efekty tej inwestycji. 

image.png

Opublikowano
8 minut temu, galan99 napisał:

Wykonał  od tego czasu olbrzymi skok cywilizacyjny, ale do momentu wprowadzenia programu nie było w Polsce żadnej polityki prorodzinnej. To się zmieniło. Nasz kraj znajduje się obecnie wśród 7-8 państw Unii Europejskiej, które inwestują pieniądze w dzieci i młodzież. 

i jakie efekty osiągnął?

Opublikowano (edytowane)

To już waszych zasługa , obecnych u władzy Polska kolorowa radosna uśmiechnięta i tęczowa .

6 minut temu, Ulman napisał:

i jakie efekty osiągnął?

Nie rozbijaj gó...na ,na atomy .

Tak samo ja Wałęsa wprowadzał demokrację w Polsce .

Edytowane przez galan99
Opublikowano

Wałęsa demokrację wprowadzał i mu się udało. 

Jakie efekty bezdzietny Jarosław osiągnął wspierając dzieci? To chyba jest proste pytanie.

Kilka dni temu pytałem o jak się wydaje prostą rzecz ale uciekłeś i nie odpowiedziałeś. Może teraz ci się uda

Dnia 22.05.2024 o 17:48, Ulman napisał:

1. W którym miejscu powiedział że chce by banderland przegrał wojnę? 

2. komu i w którym miejscu wypowiedział wojnę? 

3. Co z komuną, eurokomunizm i żydokomuna? 

Facet powiedział że 

1. Redukcja CO2 i eko rozporządzenia z brukseli to bzdura

2. Chomąto zakładane nam przez  brukselski eurokołchoz coraz bardziej ogranicza naszą wolność.

3.  Trzeba chronić Polskę przed imigracją beżowych i ukraińców żebyśmy się nie obudzili w jakimś wielokulturowym banderlandzie. 

4. Należy się zbroić by choć częściowo zabezpieczyć naszą suwerenność.

5. Trzeba utemperować pejsatych bo już nam wchodzą na głowę.

6. UE jako socjalistyczny twór jest w zasadzie niemożliwa do naprawy.

7. Ukraina już te wojne przegrała i tylko rozmiar porażki nie jest znany

Z którymi z 7 powyższych punktów się nie zgadzasz. Jak możesz to nie bełkocz jak wioskowy debil tylko napisz kilka sensownych zdań.

a tak przy okazji https://kresy.pl/wydarzenia/byly-zastepca-szefa-biura-prezydenta-ukrainy-oskarzony-o-nielegalne-wzbogacenie-sie/?utm_source=webpush&utm_medium=push&utm_campaign=965601

Opublikowano

Oooooo ,  przebłysk intelektu ci się trafił😆 Nie wypowiadasz się bo byś wykonał samozaoranie roku😂 

Wiekszość sekty PIS powtarza bezmyślnie gotowe komunikaty propagandy a jak zapytać o najprostsze rzeczy to uciekają od odpowiedzi jak ty. 

To może wiesz jakie Jarosław osiągnął sukcesy w pomocy dzieciom?

Opublikowano
2 minuty temu, galan99 napisał:

Nie chcę nic mieć wspólnego szaleńcami .

Ty się wkońcu zdecyduj bo w tej chwili jesteś ZA a nawet PRZECIW. 🤦‍♂️

Opublikowano (edytowane)

Szkoda tylko, ze nim jesteś. Kaczyński bohaterem bo rozwiązał problem dzietności który realnie się pogłębił. Rozumowanie szlaeńca.

Edytowane przez hubertuss
Opublikowano

To ci powtarzam .

Każdy sobie pan w naszej Rzeczypospolitej i lada jaką partię zebrać potrafi. Co mi czynią? kogo ja się tu boję?

Więc Tusk jest twym idolem .

Zaś inni szaleńcy , mają innych szalonych .

Do jednego dochodzimy . Każdy sobie pan w naszej Rzeczypospolitej

Opublikowano (edytowane)
2 godziny temu, DTaras napisał:

Jam tymczasem w Lubelskim

Witamy, witamy . Pewnie na komunię przybyłeś?

1 godzinę temu, galan99 napisał:

Wykonał  od tego czasu olbrzymi skok cywilizacyjny

Ale że co? Nauczył się spuszczać po sobie wodę w klopie?:lanie:

1 godzinę temu, Ulman napisał:

Jakie efekty bezdzietny Jarosław osiągnął wspierając dzieci?

Bardzo dobre, Teraz jego nieślubne dzieci z Suwerennej Polski wylądują w pierdlu za Fundusz  Sprawiedliwości. :lanie:

Edytowane przez mirro
  • Haha 1
Opublikowano
3 godziny temu, 12Pafnucy napisał:

Musisz bardziej rozważnie jezdzic.

Dla ścisłości...który z was pedałował?🤔

twoja fantazja znosi cie w niebezpieczne rejony.dziwne masz marzenia..🤣

samochodem na pedaly jezdzilem ale ciagnikiem ??

• Haha 1
Opublikowano
2 godziny temu, galan99 napisał:

To już twój problem nie mój .

Twoj problem bo jesteś na tyle głupi że nie umiesz wymienić choćby jednego sukcesu Jarosława na polu pomocy dzieciom. 

Nie chcę nic mieć wspólnego szaleńcami .

Swoich się wstydzisz? Oj bardzo nieładnie 🤣

Opublikowano
1 godzinę temu, mirro napisał:

Bardzo dobre, Teraz jego nieślubne dzieci z Suwerennej Polski wylądują w pierdlu za Fundusz  Sprawiedliwości. :lanie:

To że dali się nagrać jak dzieci to ich problem - nie wyciągnęli  lekcji u SOWY .

Może nastanie obecnym czasie nowa era , nagrywania każdy każdego .

Jarosław jest już stary , Rudy też ich era przemija . Następców na ich miejsce niema by trzymali za mordę pozostałych w danych partiach .

Od roku 1990 politycy byli przewidywalni , bo byli MY I WY . Rudy w obecnych wyborach zburzył te zasady , jak przestaną być liderami partii . Powstanie taka sam polityka jak jest na Ukrainie każdy do siebie .

33 minuty temu, Ulman napisał:

Twoj problem bo jesteś na tyle głupi że nie umiesz wymienić choćby jednego sukcesu Jarosława na polu pomocy dzieciom. 

Swoich się wstydzisz? Oj bardzo nieładnie 🤣

Czego oczekujesz , że będę cię wyzywał jak ty , nie będę. Twój idol dla mnie  i innych jest , komikiem i się ośmiesza . Nikomu nie narzucisz poglądów i niczego nie nakażesz .

Nie wymyślaj  nigdy nie wyprę  się PiSsu .

Wstydzić trzeba się twego idola .

Opublikowano (edytowane)

Dlaczego jest komikiem i się osmiesza?  Pytam o to któryś raz i niczego nie mogę się od ciebie dowiedzieć.

Twierdzi że UE za dużo nam narzuca , zielony ład jest szkodliwy i nie powinniśmy wpuszczać beżowych. Zgadzasz się z tym czy nie?

To że się nie wyprzesz pisu to jasne. W każdej sekcie tak jest.

Edytowane przez Ulman
Opublikowano
1 godzinę temu, jacus napisał:

samochodem na pedaly jezdzilem ale ciagnikiem ??

No wybacz. Trochę mało precyzyjnie napisałeś.

Można było zrozumieć też że ty na rowerze murzyna byś rozjechał.

No ale już teraz wyjaśniłeś.

Nie masz traktora na pedały, tylko samochód...oki...

Opublikowano
14 minut temu, Ulman napisał:

Dlaczego jest komikiem i się osmiesza?  Pytam o to któryś raz i niczego nie mogę się od ciebie dowiedzieć.

Twierdzi że UE za dużo nam narzuca , zielony ład jest szkodliwy i nie powinniśmy wpuszczać beżowych. Zgadzasz się z tym czy nie?

To że się nie wyprzesz pisu to jasne. W każdej sekcie tak jest.

Teraz widać jak małpujesz swego idola komika , słowo w słowo .

W ostatnich wyborach rewolucyjnych z 15 paź , Naród wybrał to co wybrał widocznie widział dobro i radość , uśmiech i wolność kolorową . Widocznie tego Naród większości oczekuje .

Ta wypowiedz twego idola na mównicy , Sejmowej jest śmieszna i nie poważna .

https://www.facebook.com/watch/?ref=saved&v=1269329267361924

Opublikowano (edytowane)

Tomasz Siemoniak , bagna i mokradła , radosna Polaka .

Za 10 miliardów będą robili bagna? Granica będzie nie do przejścia .

https://www.facebook.com/watch?v=1663738674437997

image.jpeg.f801b6f2ac14572b5ca15026449af5fd.jpeg

35 minut temu, Ulman napisał:

Co w niej śmiesznego i niepoważnego ? Z czym co powiedział się nie zgadzasz? 

Aby zostać posłem europarlamentu trzeba sobą coś reprezentować umieć rozmawiać w kuluarach tylko należy znać różne języki. Polscy robotnicy pracujący poza granicami są lepiej wykształceni i elokwentni jak wielu kandydatów. Mieliśmy już 27:1 to było nasze zwycięstwo tysiąclecia. Jak się zachowujemy tak nas traktują . Twój idol wypowiedziach co do Unii , zapewnił by ten sam wynik     27 ; 1 to nadal by głosił że jest zwycięstwo . żydokomuna , eurokołchoz i komuna .

Edytowane przez galan99
Opublikowano (edytowane)

To że dali się nagrać jak dzieci to ich problem - nie wyciągnęli  lekcji u SOWY .

To że się dali nagrać wcale problemem nie jest. Problem to treść nagrań, a raczej sposób funkcjonowania Państwa płynący z ich wypowiedzi. ale widać udało im się stworzyć "swoje Państwo", czyli tak miało już być na dłużej. Dlatego "jebać, karać, prześladować". 

Edytowane przez mirro
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
    • Przez debrzyna
      Powinniśmy podjąć sie informowania rolników i nie tylko ,kto w poszczególnych województwach organizuje wyjazd na następny protest Brak takiej informacji to mniej ludzi na proteście
      Macie informacje wpisujcie w tym temacie Tylko informacje kto i tp bez zbędnej polityki 
  • Dodaj nową pozycję...
v