Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)
25 minut temu, Tomasz0611 napisał:

Niech wybory w USA wygra Trump to Stany będą mieć gdzieś Europę ... 

stany tak samo się degenerują jak ta Europa  tylko może parę lat później tak że ani Trump ani jeszcze radykalniejszy izolacjonista nic tam nie zmieni a co najwyżej tylko rozpad przyspieszy a pierwsze pęknięcie nawet się z tektoniką płyt planety pokryje na uskoku San Andreas, no może dalej na wschód bo na granicy Kalifornii z Nevadą
przecież Kalifornia to momentami większa komuna jak xujnia, skąd się wywodzi ta już przysłowiowa amerykańska durnowata poprawność polityczna, te sztampowe zwroty jak "mowa nienawiści" "nietolerancja" ... a zapomniałem jakie jeszcze? przecież to wymysł kalifornijski i środowisk co i te google wymyślili i cały ten cyfrowy świat internetowy tylko im uciekł na cały świat i zostali ... trudno wymyślić dwa razy coś równie genialnego bo większość razu tego nie potrafi i frustracja tam nie mniejsza niż... w Meksyku że jak to tak? krzemowa dolina pchnęła świat w nową erę rewolucji cyfrowej a teraz nie ma nic na tym świecie do gadania? to se wymyślają skoro nie potrafią technologie to ideologie że jak się coś małpie raz mądrego udało to ma monopol na nieomylność już dożywotnio i na wszystko

Edytowane przez dysydent
Opublikowano
19 minut temu, dysydent napisał:

te wojny? pytasz czy stwierdzasz?
a czy to styl amerykański? tzw "wolna amerykanka"? jak by powertował Historię to piętrowy plagiat ciągle odświeżany
Rzym taki dopóki stosował zasadę dziel i rządź to rósł w siłe bo podzieleni między sobą wojowali a Rzym tylko na koniec jaką grupkę zbrojnych wysyłał aby wynik wojny orzekła i ew oponentów dobiła zyskując tylko sprzymierzeńców nie wrogów aż w końcu sam się podzielił no i przeszedł do Historii
zatem we wojnie na Ukrainie powinniśmy zachować jednaki dystans do obu stron tak jak właśnie robią to jankesi co choć ukrom broń dają to zabraniają ruskim na ich terenie krzywdy robić sami się nie wtrącają bezpośrednio a tylko dla tego aż tak ukrom pomagają bo coś kiedyś im obiecali przecież

a i tak niemiaszki sczaili ile jankeskie obietnice warte a i potęga już nie ta to niebawem zobaczymy kim na prawdę są Niemcy i jakie mają aspiracje
żabojadom te żabie łydki z paszcz powypadają jak im szczena opadnie na co im przyszło z tym pojednaniem ze szkopami

na początek biznes niemiecki, te sławetne rodziny zdominują do reszty kluczowe sektory francuskiej gospodarki a później...
klasa ludowa rewolucyjna tak na prawdę skąd się historycznie wywodzi?

No czytałem niedawno jak rzymianie zaczynali wprowadzać tą zasadę 

8 minut temu, jacus napisał:

jutro na trwam i polsacie pewnie beda intencje.

i ojczyzne wolna racz nam zwrocic panie -beda spiewac.. 

sam pisales niedawno ze cie wykastrowali 😂, chyba ze chirurg byl litosciwy i co nieco ci zostawil 😂.

kto jest durniem i nieukiem to w temacie mocznika jasno wykazalem ... 

Zacytuj post. Masz czas to znajdziesz 

Jesli taki był 

Opublikowano

tysiace stron ..tyle czasu to bede mial na emeryturze-jesli dozyje ,za parenascie lat..

wyjmij kij z tylka.. przeciez kazdy wie ze to zart -ciebie tylko obrzezali 😂🤣😂.

wrociles juz do pelni zdrowia ?? jak z tymi sprawami ?? stajesz na wysokosci zadania ??

Opublikowano (edytowane)
1 minutę temu, witejus napisał:

a dlaczego ma robić za darmo

A to nie na tym polega sojusz wojskowy ... Bo na razie mamy zagrożenie sytuacji jak w 39r. Wielkie G warte sojusze na papierze ... Niech tylko Trump wygra w USA to nie mamy co liczyć na jakąkolwiek pomoc ...

Edytowane przez Tomasz0611
  • Like 1
Opublikowano
2 minuty temu, gregor1284 napisał:

Ty lepiej podpowiedz jak jaką grupę uzyskać bo mi się robić nie chce 

tuski do rządów wróciły a to za ich czasów najwięcej się mnożyło rencistów i innych strukturalnych emerytów a że teraz jeszcze z lewicowymi obrońcami nierobów muszą się liczyć co by pozór bodaj legalności w głosowaniach zachować to jeszcze więcej będzie ... a nawet nie śmiem zgadywać co nawymyślają aby elektoratu wśród nieróbstwa nie stracić
jeszcze "chwila " cierpliwości niech się bardziej rozkręcą

Opublikowano
1 minutę temu, dysydent napisał:

tuski do rządów wróciły a to za ich czasów najwięcej się mnożyło rencistów i innych strukturalnych emerytów a że teraz jeszcze z lewicowymi obrońcami nierobów muszą się liczyć co by pozór bodaj legalności w głosowaniach zachować to jeszcze więcej będzie ... a nawet nie śmiem zgadywać co nawymyślają aby elektoratu wśród nieróbstwa nie stracić
jeszcze "chwila " cierpliwości niech się bardziej rozkręcą

Teraz to się nie mówi nierób tylko influencer 

• Like 1
  • Haha 2
Opublikowano (edytowane)
4 minuty temu, Tomasz0611 napisał:

A to nie na tym polega sojusz wojskowy ...

No nie polega na pasożytnictwie, pijawka przyssana do ryby jest z nią w sojuszu?

Edytowane przez witejus
Opublikowano
2 minuty temu, gregor1284 napisał:

Ty mi lepiej powiedz który proboszcz mi wystawi zaświadczenie żebym mógł studiować informatykę na uczelni Rydzyka xD

1 minutę temu, witejus napisał:

No nie polega na pasożytnictwie

Każdy uczestnik sojuszu który jest zaatakowany jest w jakimś sensie pasożytem, bo potrzebuje pomocy ...

Opublikowano

A to nie na tym polega sojusz wojskowy ... Bo na razie mamy zagrożenie sytuacji jak w 39r. Wielkie G warte sojusze na papierze ... Niech tylko Trump wygra w USA to nie mamy co liczyć na jakąkolwiek pomoc ...

jak by się kto chciał z moim wrogiem dogadać to bym mu pomoc obiecał w razie by się nie dogadał ale tak po cichu by ten wróg za wiele nie usłyszał
ale kiedy już bym zobaczył że ten dla mnie postronny rozzuchwalony moimi obietnicami by w ryło mojemu wrogowi przywalił to bym kombinował czy już postronnemu spi..alaj powiedzieć czy poczekać jak tamten mu odda?

jaka qwa pomoc anglosasów z grmanami dla jednych ze słowian jak się między sobą zechcą trzaskać? Tysiąc lat na przemian Polacy na przemian z ruskimi i pomniejszymi plemionami słowiańskimi powstrzymują te pogermańskie ludy od ekspansji na równinę środkowoeuropejską to teraz by chcieli pomagać w czymkolwiek? co najwyżej zwycięzcom pomogą dobić niedobitych w zamian za ustąpienie trochę terenu po przegranych dla siebie.

tysiąc lat szkolenia i te same błędy

Opublikowano (edytowane)
7 minut temu, Tomasz0611 napisał:

Jak widać niektórzy potrafią wysłać PiSmo ...

Ale mamy teraz tuska,on to tylko ursuli spojrzy w oczy i pismo mamy już  złożone.

Albo z Olafem podrynkuje...😄

Edytowane przez PRZMAS19821982
Opublikowano (edytowane)
20 minut temu, gregor1284 napisał:

ile trza siedzieć na necie aby na to miano zapracować?
nie odpowiadaj bo tylko próbuję przekonać sam siebie że nawet jak na tak xujową pogodę jak dziś to jak ze mnie - bedzie
na ra

albo zara bo .. no czy nie śmieszne?
Tajwan to historycznie rdzennie chińska prowincja a tu wybory prezydenckie wygrywa jakiś dupek o imieniu ...Wiliam  xD
se w necie resztę znajdziecie
tera - na ra :)

Edytowane przez dysydent
Opublikowano (edytowane)
7 minut temu, PRZMAS19821982 napisał:

Ale mamy teraz tuska,on to tylko ursuli spojrzy w oczy i pismo mamy już  złożone.

Albo z Olafem podrynkuje...😄

Tusk wyśle takie PiSmo Putinowi, na pewno nam zapłaci xD a Olaf po złożeniu pisma przez Tuska wręczy mu pismo na temat strat spowodowanych przez Polaków pod Grunwaldem, a i rachunek za wieloletnią okupację Malborka wystawi, a po kilku latach takich przepychanek zaczniemy walczyć o odszkodowania z czasów epoki kamienia łupanego ...

Od wojny już minęło tyle lat że wnuczki jednych płaciły by odszkodowania wnuczkom drugich, czy to już trochę nie za późno na takie rozliczenia ?? 

Opublikowano
27 minut temu, gregor1284 napisał:

Ty lepiej podpowiedz jak jaką grupę uzyskać bo mi się robić nie chce 

wlasnie ci z grupa pracuja najwiecej.. 300-400 godzin w miesiacu wyrabiaja...nie sprawdzilem ile miesiac ma godzin ale mniejsza z tym ..

swiruj pawiana i rente dostanisz..

11 minut temu, Tomasz0611 napisał:

Jak widać niektórzy potrafią wysłać PiSmo ...

i co w zwiazku z tym ?? pisac kazdy moze -jeden lepiej a drugi gorzej..

Opublikowano (edytowane)
1 minutę temu, jacus napisał:

i co w zwiazku z tym ?? pisac kazdy moze -jeden lepiej a drugi gorzej..

A trzeci tylko krzyczeć że pieniądze nam się należą ale nic nie robić w tej sprawie ... I to mając praktycznie pełnie władzy w tym kraju ...

Opublikowano

Tusk wyśle takie PiSmo Putinowi, na pewno nam zapłaci xD a Olaf po złożeniu pisma przez Tuska wręczy mu pismo na temat strat spowodowanych przez Polaków pod Grunwaldem, a i rachunek za wieloletnią okupację Malborka wystawi, a po kilku latach takich przepychanek zaczniemy walczyć o odszkodowania z czasów epoki kamienia łupanego ...

Od wojny już minęło tyle lat że wnuczki jednych płaciły by odszkodowania wnuczkom drugich, czy to już trochę nie za późno na takie rozliczenia ?? 

To już napewno nie będzie rozliczone....

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Rozmowy o polityce oczami rolników w 2026 roku, kontynuacja tematu z 2025 roku

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
  • Dodaj nową pozycję...
v