Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak wspominałem zaliczyłem 8 poligonów i też , byłem cwany dowódca wydał rozkaż padnij bo nieprzyjaciel . To ja powiadał nie widać go . 

Nauczyli że stałem się obojętny , nie było wrażliwości .

3 minuty temu, Tomasz0611 napisał:

Tak, ma to jeszcze jeden plus, Rus bombarduje Ukrainę to zły Rus, Amerykanin bombardując Jemen to dobry Amerykanin ... Amerykanie zawsze prowadzą pokojowe wojny ...

I przeproszą że napadli .

Opublikowano
1 minutę temu, Tomasz0611 napisał:

Amerykanin bombardując Jemen to dobry Amerykanin ...

Część z rządów krajów które bombarduje USA są nawet po cichu wdzięczne za to bombardowanie. Rozwiązuje to problem wytłuczenia pewnej ekipy bez brudzenia sobie rąk i proszenia swoich o zgodę.

Opublikowano (edytowane)
5 minut temu, 12Pafnucy napisał:

Zwłaszcza jak takie podejście jak ty mają.😆

To znaczy jak ja , ja bym lał ile się da .

Nawet i łopatą . 

Edytowane przez galan99
Opublikowano
Przed chwilą, mirro napisał:

Rozwiązuje to problem wytłuczenia pewnej ekipy bez brudzenia sobie rąk i proszenia swoich o zgodę.

U nas jakby Amerykanie zbombardowali Nowogrodzką czy pewny dom przy Mickiewicza to Tusk pewnie byłby zadowolony, ale czy o to chodzi ?

• Haha 1
Opublikowano
1 minutę temu, galan99 napisał:

Jak wspominałem zaliczyłem 8 poligonów i też , byłem cwany dowódca wydał rozkaż padnij bo nieprzyjaciel . To ja powiadał nie widać go . 

Nauczyli że stałem się obojętny , nie było wrażliwości .

To teraz Cię muszę skarcić. Albo byś sie szybko nauczył trzymać baniak przy ziemi, albo szybko pozbyliby się problemu.:lol:

Opublikowano (edytowane)
50 minut temu, galan99 napisał:

o tym orle co "bitwę pięciu armii"

Znam to , tam były f-16 .

Niewiarygodne jakiś ty durny.........

25 minut temu, galan99 napisał:

Ile jest tu , żeby nie pomagać , Ukrainie .

Jak Ukra padnie , to kto da gwarancję że nam też na dach, nie spadną ruskie rakiety ?.

Nie wiem czy ty naprawdę taki głupi czy prowokujesz🤔Rakiety spadające na Lwów są odpalane z morza kaspijskiego czyli na oko 1000km od celu. Uważasz że nie mogą ich posłać 200 -300 km dalej?  Ta wojna trwa już 2 lata a ty jeszcze nie zrozumiałeś jak to działa tylko powtarzasz głupoty pisowskiej propagandy?

21 minut temu, galan99 napisał:

Wrogowi za co ?. 

Jak szkop mordował to jeszcze żałować że zginą jakiś niemeic . To samo robił rus 17 września nie litował się .

Jak nie ty , to on ciebie , nie ma litości . 

Wojak nie może mieć sumienia , bo słabe morale .

Weź ty przestań sie forsować w myśleniu bo jak się czyta te wywody to aż oczy bolą😖

Czy ty masz dziś napad lęków powodujący kompulsywne pisanie na forum? 

Edytowane przez Ulman
Opublikowano (edytowane)

Dziś to samo jest , tylko kto był w woju , przeszkolony to wie . Powiedz dziś żeby walczyli , po co na co , za kogo .@ulman by się Z...R , ZE

STARCHU  . A może ruski agent że tak rusa lubi .

Edytowane przez galan99
Opublikowano
1 minutę temu, Ulman napisał:

Nie wiem czy ty naprawdę taki głupi czy prowokujesz🤔Rakiety spadające na Lwów są odpalane z morza kaspijskiego czyli na oko 1000km od celu. Uważasz że nie mogą ich posłać 200 -300 km dalej?  Ta wojna trwa już 2 lata a ty jeszcze nie zrozumiałeś jak to działa tylko powtarzasz głupoty pisowskiej propagandy?

Nie no, przecież żadna różnica. Prowadzić jedną wojną, dwie, albo trzy Co to szkodzi takiej potędze ;)  

Opublikowano
12 minut temu, Tomasz0611 napisał:

Amerykanin bombardując Jemen to dobry Amerykanin ... Amerykanie zawsze prowadzą pokojowe wojny ...

Niema wojny pokojowej, jest wojna obronna i napastnicza.Już tak nie użalaj się nad tymi Huti

• Like 1
Opublikowano
5 minut temu, galan99 napisał:

Dziś to samo jest , tylko kto był w woju , przeszkolony to wie . Powiedz dziś żeby walczyli , po co na co , za kogo .@ulman by się Z...R , ZE

STARCHU  . A może ruski agent że tak rusa lubi .

Jak ludzie nie są wyszkoleni, to jak mają walczyć? Chcieć to sobie mogą, zginać. 

Opublikowano (edytowane)
2 minuty temu, witejus napisał:

Niema wojny pokojowej, jest wojna obronna i napastnicza. Już tak nie użalaj się nad tymi Huti

A no tak, w Wietnamie, Afganistanie i Iraku były wojny obronne xD Oczywiście Amerykanie się bronili a wcześniej wymienione kraje atakowały xD 

Edytowane przez Tomasz0611
Opublikowano
1 minutę temu, Ulman napisał:

jakby zajęli upadlinę to już by wojny z nimi nie toczyli

i by mogli z kimś jeszcze. Wszak przed wojną tam wszyscy mówili, że to takie tylko strachy na lachy. 

Opublikowano
23 minuty temu, Tomasz0611 napisał:

Tak, ma to jeszcze jeden plus, Rus bombarduje Ukrainę to zły Rus, Amerykanin bombardując Jemen to dobry Amerykanin ... Amerykanie zawsze prowadzą pokojowe wojny ...

Pamiętam jak na początku tego cyrku u ukropów putin odniósł się ironicznie do tych działań że oni tam prowadzą misję stabilizacyjną.

25 minut temu, 12Pafnucy napisał:

Zwłaszcza jak takie podejście jak ty mają.😆

On na myśli miał rząd a Ci to więcej niż pewne że uciekna w pierwszej kolejności 

Opublikowano
Przed chwilą, gregor1284 napisał:

Pamiętam jak na początku tego cyrku u ukropów putin odniósł się ironicznie do tych działań że oni tam prowadzą misję stabilizacyjną.

Czyli jak każda wojna prowadzona przez tych zza wielkiej wody, dla nich to są zawsze misje stabilizacyjne ... Ale tylko tam gdzie są surowce lub obszar jest ważny strategicznie ...

• Like 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
    • Przez debrzyna
      Powinniśmy podjąć sie informowania rolników i nie tylko ,kto w poszczególnych województwach organizuje wyjazd na następny protest Brak takiej informacji to mniej ludzi na proteście
      Macie informacje wpisujcie w tym temacie Tylko informacje kto i tp bez zbędnej polityki 
  • Dodaj nową pozycję...
v