Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
11 minut temu, galan99 napisał:

Bo to jest prawdziwa DEMOKRACJA .

@jahooo Było by bardzo dobre jak by w Polsce ,zmniejszono uprawy o połowę i hodowlę dla dobra klimatu i demokracji .

zwłąszcza demokracji w niemczech i na ukrainie

Opublikowano (edytowane)

Bardzo dobrze powiedziane , niedowiarki myślą że , to działa w obie strony . Takiego h...a .

Pięknie powiedział były minister rolnictwa , Ardanowski jak chciał odbudować w Polsce przetwórstwo . Odezwał się , Berlin Makrela że co zamierza zrobić . Niech stawia i  tak nic nie  sprzeda na zachód . To jest DEMOKRACJA .

Edytowane przez galan99
Opublikowano
48 minut temu, galan99 napisał:

Pięknie powiedział były minister rolnictwa , Ardanowski jak chciał odbudować w Polsce przetwórstwo .

Kto chciał odbudować w Polsce przetwórstwo? Pan Ardanowski?:lol:Dowcip miesiąca Ci się udał. Człowiek który nie wie że aby zrobić koncentrat z jabłek to bierze się do tego firmę co ma odpowiednie urządzenia a nie bankruta i jeszcze bez zaplecza.:lanie:

Zajady mi się ze śmiechu porobią.

• Haha 1
Opublikowano
54 minuty temu, galan99 napisał:

Bardzo dobrze powiedziane , niedowiarki myślą że , to działa w obie strony . Takiego h...a .

Pięknie powiedział były minister rolnictwa , Ardanowski jak chciał odbudować w Polsce przetwórstwo . Odezwał się , Berlin Makrela że co zamierza zrobić . Niech stawia i  tak nic nie  sprzeda na zachód . To jest DEMOKRACJA .

Raczej mówił że trzeba 

Mistrz gadania.

Opublikowano
53 minuty temu, galan99 napisał:

Niech stawia i  tak nic nie  sprzeda na zachód . To jest DEMOKRACJA .

No popatrz a prywatni nie oglądają się na Merkel, tylko budują produkują i sprzedają. :lol:Czyli kolejny niefart Pana Ardanowskiego.

Opublikowano
1 godzinę temu, mirro napisał:

No popatrz a prywatni nie oglądają się na Merkel, tylko budują produkują i sprzedają. :lol:Czyli kolejny niefart Pana Ardanowskiego.

Kiedyś Polska  będzie miała  dobrego Ministra Rolnictwa ?. 

Kto by się nadawał na Ministra Rolnictwa z obecnej panującej nam Rewolucji 15 paź ?. 

Opublikowano
52 minuty temu, galan99 napisał:

Kto by się nadawał na Ministra Rolnictwa z obecnej panującej nam Rewolucji 15 paź ?. 

Rewolucja Październikowa to mi się nieodmiennie z komunistami kojarzy i czerwoną zarazą

Opublikowano
39 minut temu, 12Pafnucy napisał:

A dokładniej?

Czasy się zmieniają . Zawsze  wierni komu  ?. Zasadom .

20-lecie członkostwa Polski w Unii Europejskiej.

16 kwietnia 2003 roku w Atenach w imieniu Polski pod traktatem akcesyjnym podpisali się premier Leszek Miller, minister spraw zagranicznych Włodzimierz Cimoszewicz oraz, jako trzecia, ówczesna minister ds. europejskich Danuta Hübner.

20 lat Polski w Unii Europejskiej: Konferencja Lewicy z udziałem Aleksandra Kwaśniewskiego

Opublikowano
1 minutę temu, Kowalsky30 napisał:

Kwasi wiesz co. Obserwuję cię od pewnego czasu i doszłem do wniosku, że ty też jesteś zdolny do skoku w bok, tak samo jak Primo Pafnucy i jeszcze paru innych

Myślisz że kogoś obchodzą twoje chore ....przemyślenia?

6 minut temu, Kowalsky30 napisał:

Kurła pomyliłem tematy😂

Tak mają....pomyleni...

• Like 1
Opublikowano
3 minuty temu, Kowalsky30 napisał:

Kwasi wiesz co. Obserwuję cię od pewnego czasu i doszłem do wniosku, że ty też jesteś zdolny do skoku w bok, tak samo jak Primo Pafnucy i jeszcze paru innych

Prędzej doszłeś może do orgazmu z jaką jałówką,   :P bo doszedłeś do wniosku, to nie z takim bykiem.   🙆‍♂️

Opublikowano
7 minut temu, jacus napisał:

gdy dostaniemy sklerozy ,o nas w gazetach nie beda pisac

Skąd wiesz?

Możemy się jeszcze postarać.

Mi wczoraj mało zabrakło, by przynajmniej w lokalnej wspomnieli....

Opublikowano (edytowane)
14 godzin temu, galan99 napisał:

Da przypomnienia, dla tych co nie pamiętają jak było kiedyś .

3 Maja to Polskie Święto prawdziwe .

Ale co mamy świętować, rozbiory Polski ? Cieszymy się tą Konstytucją a za chwilę Polska znika z map.

2 godziny temu, galan99 napisał:

Kołodziejczak :ph34r:.

Edytowane przez dsbh
literówka
  • Haha 1
Opublikowano

12 września 1683 roku pod Wiedniem doszło do wielkiej bitwy między wojskami tureckimi a sprzymierzonymi wojskami austriacko‑niemiecko‑polskimi, dowodzonymi przez Jana III Sobieskiego. Do zwycięstwa przyczyniła się szarża polskiej husarii, która zmusiła Turków do ucieczki.

Przyniosło królowi polskiemu powszechny rozgłos w całej Europie, a nawet poza jej granicami. Sława Sobieskiego dotarła nawet do odległego Iranu.

Minęło 89 lat   Pierwszy rozbiór miał miejsce w roku 1772.   Rosja, Prusy i Austria .

Bezpośrednią „przyczyną” rozbiorów miało być – wedle zaborców – porwanie króla Stanisława Augusta Poniatowskiego przez konfederatów barskich (3 listopada 1771), co, według zwłaszcza rosyjskiej i pruskiej, propagandy, miało być dowodem na zupełny rozkład państwa polskiego.

Pretekst zawsze się znajdzie .

Opublikowano

No i co z tego? Co chciałeś przekazać tym cytatem? Jakiś konkret? Morał? Wniosek?

5 godzin temu, galan99 napisał:

Bo to jest prawdziwa DEMOKRACJA .

@jahooo Było by bardzo dobre jak by w Polsce ,zmniejszono uprawy o połowę i hodowlę dla dobra klimatu i demokracji .

A jaki jedno ma związek z drugim?

2 godziny temu, 12Pafnucy napisał:

A dokładniej?

Nie pytaj o szczegóły. Nigdy nie odpowie bo nie wie o co mu chodzi.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
    • Przez debrzyna
      Powinniśmy podjąć sie informowania rolników i nie tylko ,kto w poszczególnych województwach organizuje wyjazd na następny protest Brak takiej informacji to mniej ludzi na proteście
      Macie informacje wpisujcie w tym temacie Tylko informacje kto i tp bez zbędnej polityki 
  • Dodaj nową pozycję...
v