Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)
16 minut temu, gregor1284 napisał:

Chłopy temat jest. Z tytułu ze nie mam telewizora to mam zapytanie, w tvprostytucji czy w tvnie coś było o strajkach rolników u wroga? Czy tam na Polsacie 

Na Polsat new są zmianki o Niemcach...

A tvn.nie ogladam

https://www.polsatnews.pl/wiadomosc/2024-01-08/kilkadziesiat-tysiecy-ciagnikow-na-ulicach-wielki-protest-w-niemczech/

Edytowane przez PRZMAS19821982
Opublikowano (edytowane)

Prawdziwy był wzrostu 60 cm . leciało na kanale TVC .

Jest co wybierać .

• FILM(44)
    • SERIALE(31)
    • SPORT(33)
    • KULTURA / NAUKA(38)
    • ROZRYWKA(78)
    • INFORMACJE(31)
    • DOKUMENT(20)
    • DZIECI(17)
  • Opcje dodatkowe
    • HD(139)
    • DOSTĘPNE ONLINE(161)
Edytowane przez galan99
Opublikowano
Przed chwilą, 12Pafnucy napisał:

To nie jest odpowiedź 

Przed chwilą, Ulman napisał:

Taaa? a co wiedzą?

że zdarza się widzieć

Opublikowano
4 minuty temu, galan99 napisał:

Prawdziwy był wzrostu 60 cm . leciało na kanale TVC .

Jak taki mały to może jakiś ich prezes ? Ciekawe jaki tam ustrój mają? 

• Haha 1
Opublikowano
39 minut temu, Ulman napisał:

Uważam ze jest to możliwe przy niemal nieskończonym wszechświecie. Galan a twoje zdanie jakie jest? 

Biorąc pod uwagę boski akt stworzenia i to że potem se Bóg usiadł odpoczął zapłakał nad tym co stworzył, to chyba jesteśmy sami.:lol:

Opublikowano
28 minut temu, Ulman napisał:

A tak na serio to jak myślicie  - zawiną ich do pierdla czy jakoś inaczej się to zakończy?

po po-lszewikach można spodziewać się wszystkiego

Wszystko będzie zgodnie z prawem, tak jak my je rozumiemy

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
    • Przez debrzyna
      Powinniśmy podjąć sie informowania rolników i nie tylko ,kto w poszczególnych województwach organizuje wyjazd na następny protest Brak takiej informacji to mniej ludzi na proteście
      Macie informacje wpisujcie w tym temacie Tylko informacje kto i tp bez zbędnej polityki 
  • Dodaj nową pozycję...
v