Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
26 minut temu, galan99 napisał:

@Ulman seta dziś święto .

konfederacja .

Kto glosuje na konfe?

Siłą napędową Konfederacji są młodzi wyborcy, a przede wszystkim — młodzi użytkownicy social mediów, którzy swoją wiedzę o świecie czerpią m.in. z TikToka .Też tak robisz ?.

Ty debil jesteś czy nie rozumiesz pytania? 

Opublikowano
1 godzinę temu, Ulman napisał:

A za pisu mocznik był po 5 tysięcy a saletra po 4 tysie więc za Tuska jest lepiej bo teraz mocznik po 2 tys a saletra 1,6tys. I co ty na to? 

Na czym polega mój zły wpływ? Tylko błagam ulep chociaż 4-5 składnych zdań jak normalny człowiek.

Umiesz odpowiedzieć czy cie przerasta?

Opublikowano

co z tego że mocznik po 2tys a saletra po 1.6 tys jak w moim rejonie pszenicę skupuja tylko konsumpcyjna , najlepiej ilości torowe (750-800zl) a zboża paszowego nikt nie chce.

Opublikowano
4 minuty temu, Mariusz2903 napisał:

Wpłaty na partię po 20 000 zł na kampanię wynosiły , dodajesz 50 zł i nazwa partii powstała .

No i co że 20 tysięcy? To nie wolno?

Opublikowano
3 minuty temu, Mariusz2903 napisał:

Jakich mediów wy słuchacie ? o taśmy Gomoły chodzi , został wydalony z Hołowni właśnie bo wydał że nie legalnie pobierali na kampanię wyborczą po minimum 20 tys zł .

Było w Polsacie o tym. Jeśli mediach gadacie. 

Opublikowano
1 minutę temu, Mariusz2903 napisał:

Na konkretne firmy to szło a firmy lobbowały za Hołownią

Jakby Chołownia lobbował za konkretnymi firmami, to byłby przekręt. Ale że firmy lobbowały za Chołownią, to tylko inwestycja na przyszłość.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
    • Przez debrzyna
      Powinniśmy podjąć sie informowania rolników i nie tylko ,kto w poszczególnych województwach organizuje wyjazd na następny protest Brak takiej informacji to mniej ludzi na proteście
      Macie informacje wpisujcie w tym temacie Tylko informacje kto i tp bez zbędnej polityki 
  • Dodaj nową pozycję...
v