Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

tomus ty jestes taka nieudana krzyzowka millera i palkota..😂

skad wsioki z zadupia moga wiedziec ze we wroclawiu krasnali jest cala masa. w centrum gdize nie spojrzy to jakis stoi..

nawet  nie bede tumaczyl czemu.

• Haha 1
Opublikowano

Kto z  rozwojowych dostawców mleka wyleciał z produkcji ?.

Mleczarnia Turek nie przedłuży umów z łódzkimi dostawcami mleka

Dostawcy mleka z województwa łódzkiego dowiedzieli się, że Mleczarnia Turek nie przedłuży im umów na odbiór mleka. Decyzja firmy była dla rolników przykrym zaskoczeniem - pisze agrofoto.pl.

Mleczarnia Turek musi zmniejszyć strefę mleczną o 25% - 30% do końca 2024 roku

Opublikowano
30 minut temu, dsbh napisał:

Wcześniejszy protest przebiegał spokojnie, ten ostatni do 14 ej czy 15ej również. Dymy zaczęły się później, czyli komuś zależało aby nie było tak spokojnie.

Uważasz że proPISowska lewicowa Solidarność była wyłącznie nastawiona na dialog i spokojne przedstawienie swoich racji?  Jakoś nie chce mi sie wierzyć że ci co rzucali kostka , racami , petardami to byli prowokatorzy nasłani przez złego Tuska . Ot jak sie nic nie działo i chłopy parę flaszek opróźnili to się co niektórym włączył tryb "rozróba spod remizy" a dalej już poszło. Jakos ta cała reszta stała i kibicowała zamiast swoich kolegó uspokoić żeby chlewu nie robili.

Opublikowano (edytowane)
6 minut temu, jacus napisał:

tomus ty jestes taka nieudana krzyzowka millera i palkota..😂

Lepsze to niż być Grodzką w swoim domu, niby chłop a traktowany jak baba xD Chociaż ja nie uważam siebie za krzyżówkę Millera i Palikota, za to ty na całym forum chwalisz się że robisz za kuchtę, praczkę i sprzątaczkę xD 

Edytowane przez Tomasz0611
  • Haha 1
Opublikowano

Nic ten podział Tobie nie da..

Takie same skutki.

Jeśli cieszy niektórych że przez Tuska gorzej, to pragnę poinformować że wam też.

Tak że radość z tego taka trochę dziwna...

2 minuty temu, Desperado napisał:

Ale ręki do tego nie dołożyliśmy z Rysiem i nikt nas w uja nie zrobił.  :P

Opublikowano

Wyścig o odbudowę Ukrainy wart bilion dolarów rozpoczęty. Niemcy i Turcy już zarabiają

Rosja nie zmniejsza intensywności ataków na Ukrainę, ale politycy, przedsiębiorcy i inwestorzy już przygotowują się na rozpoczęcie odbudowy kraju. Największy wyścig od II wojny światowej - warty bilion dolarów - już się zaczął. Przodują w nim w firmy z Turcji i Niemiec.

Zarówno poszczególne rządy, przedsiębiorcy, jak i inwestorzy liczą na udział w obudowie Ukrainy pomimo toczących się działań wojennych. Wartość prac, według szacunków Europejskiego Banku Inwestycyjnego, może przekroczyć bilion dolarów. Po uwzględnieniu inflacji jest to ponad pięć razy więcej niż sfinansowany przez USA Plan Marshalla, który umożliwił odbudowę potencjału przemysłowego w Europie - tłumaczy Bloomberg. Nadzieje sprzymierzeńców nie są podstawione podstaw. Pomimo już dwóch lat wojny Rosja okupuje mniej niż 20 proc. terytorium Ukrainy.

https://www.money.pl/gospodarka/wyscig-o-odbudowe-ukrainy-wart-bilion-dolarow-rozpoczety-niemcy-i-turcy-juz-zarabiaja-7004404892171040a.html

Polska nic nie zarobi .

@Ulman  nie będzie musiał uprawiać czarnoziemu bo splajtuje .

Opublikowano (edytowane)
4 minuty temu, 12Pafnucy napisał:

Takie same skutki.

Jeśli cieszy niektórych że przez Tuska gorzej, to pragnę poinformować że wam też.

Ale satysfakcja że mnie nie nabrali na swoje dyrdymały, a skutki no cóż, ja na nic nie liczyłem, Ty liczyłeś i się rozczarujesz, więc? :P Pafnuś ostatnimi czasy zbyt łatwowierny się robisz, a to może być zgubne.  

Edytowane przez Desperado
  • Like 1
Opublikowano
7 minut temu, Ulman napisał:

Uważasz że proPISowska lewicowa Solidarność była wyłącznie nastawiona na dialog i spokojne przedstawienie swoich racji?  Jakoś nie chce mi sie wierzyć że ci co rzucali kostka , racami , petardami to byli prowokatorzy nasłani przez złego Tuska . Ot jak sie nic nie działo i chłopy parę flaszek opróźnili to się co niektórym włączył tryb "rozróba spod remizy" a dalej już poszło. Jakos ta cała reszta stała i kibicowała zamiast swoich kolegó uspokoić żeby chlewu nie robili.

Większej durnoty się nie dało napisać  jak  głu...k napisał .

• Like 1
Opublikowano

@Ulman kto pierwszy rzucił w kogo to już się nie dowiemy. W świat poszła fama, że to rolnicy są winni burd. Byłeś na jakimś proteście ? Chłopaki jeżdżą i żadnych rozrób nie ma.

@dysydent będzie dobra czy szukać czegoś już z DDR5 ?

Gigabyte B760 DS3H DDR4

Opublikowano
2 minuty temu, galan99 napisał:

Większej durnoty się nie dało napisać  jak  głu...k napisał .

co w tym głupiego? Z czym sie nie zgadzasz? Tylko odpowiedz konkretnie i nie lej wody

Opublikowano

Ot jak sie nic nie działo i chłopy parę flaszek opróźnili to się co niektórym włączył tryb "rozróba spod remizy" a dalej już poszło. Jakos ta cała reszta stała i kibicowała zamiast swoich kolegó uspokoić żeby chlewu nie robili.

To napisał @Ulman jego przemyślenia bzdurne .

• Haha 1
Opublikowano
3 minuty temu, dsbh napisał:

@Ulman kto pierwszy rzucił w kogo to już się nie dowiemy. W świat poszła fama, że to rolnicy są winni burd. Byłeś na jakimś proteście ? Chłopaki jeżdżą i żadnych rozrób nie ma.

A były do tej pory jakieś protesty PISowskiej Solidarności? Czemu innych nie prowokowali żeby zdyskredytować tylko akurat ich? 

Opublikowano (edytowane)

Jak tam, kto się wybiera na polityczny protest Kaczafiego do Warszawy ?? 15 maja czy jakoś tak ... Teraz sobie o rolnikach przypomniał ...

Oj, lubi się ten Kaczor na katastrofach lansować, najpierw katastrofa smoleńska, teraz katastrofa w rolnictwie ...

Edytowane przez Tomasz0611
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
    • Przez debrzyna
      Powinniśmy podjąć sie informowania rolników i nie tylko ,kto w poszczególnych województwach organizuje wyjazd na następny protest Brak takiej informacji to mniej ludzi na proteście
      Macie informacje wpisujcie w tym temacie Tylko informacje kto i tp bez zbędnej polityki 
  • Dodaj nową pozycję...
v