Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
4 minuty temu, witejus napisał:

ROLNIK czuje się żoną to też może szukać żony?

Oczywiście ze tak. Nawet jeśli jest żoną to se żony poszukać może. Co w niedalekiej okolicy miało miejsce, więc zostało już sprawdzone i dowiedzione.:lol:

15 minut temu, galan99 napisał:

kogo pytać i kto pytał ?.

Pytali dziennikarze "Wolnych Mediów" miłościwie nam panującego Premiera Rządu RP ( oby Allach nie szczędził mu łaski mądrości i roztropności).

• Haha 1
Opublikowano
1 minutę temu, gregor1284 napisał:

Ja staroświecki, mnie nie pytaj

A jeżeli biologiczny mężczyzna czuje się kobietą i szuka żony to wtedy jest homo czy nie ?? Bo biologicznie jest mężczyzną a psychicznie kobieta ?? xD

Opublikowano

Komisja Europejska wezwała pięć krajów do zniesienia embarga na import zboża z Ukrainy

KE wezwała pięć krajów przygranicznych, które wbrew przepisom UE nałożyły embargo na import szeregu produktów rolnych z Ukrainy, do zniesienia tego zakazu. O tym oświadczył na konferencji prasowej rzecznik Komisji Europejskiej Olof Gill.

Według niego Komisja Europejska monitoruje napływ eksportu produktów rolnych do UE z Ukrainy i liczy na zaproponowany przez Kijów plan rozwiązania konfliktów z pięcioma krajami granicznymi – Bułgarią, Węgrami, Polską, Rumunią i Słowacją.

NIE WOLNO BLOKOWAĆ .

https://agroprofil.pl/wiadomosci/ceny/komisja-europejska-wezwala-piec-krajow-do-zniesienia-embarga-na-import-zboza-z-ukrainy/

Opublikowano
3 minuty temu, hubertuss napisał:

a co chciał byś?😄

Partnera szukasz? Pod tym adresem nie znajdziesz 

1 minutę temu, Tomasz0611 napisał:

A jeżeli biologiczny mężczyzna czuje się kobietą i szuka żony to wtedy jest homo czy nie ?? Bo biologicznie jest mężczyzną a psychicznie kobieta ?? xD

To upośledzenie raczej 

• Haha 2
Opublikowano
6 minut temu, galan99 napisał:

Bo i nie ma ,co  patrzeć .

Jak nie ma na co patrzeć i nie oglądasz to po kiego o to pytasz? Nie interesuj się i będziesz spokojniejszy i  zdrowszy

Opublikowano
1 minutę temu, Tomasz0611 napisał:

chodzi o to czy wtedy to będzie związek homo czy hetero xD

Nie ważne. Ważne że dwie baby w jednej kuchni, to prosta recepta na katastrofę.:lol:

• Haha 1
Opublikowano

Bruksela wykłada 126 mln euro na usprawnienie eksportu zboża z Ukrainy

W ramach programu „Drogi Solidarności” Komisja Europejska przeznaczy dla Rumunii 126 mln euro na inwestycje w portach, które borykają się ze wzrostem ukraińskiego eksportu. Firmy logistyczne działające w rumuńskich portach otrzymają dotacje w wysokości do 10 mln euro.

Finansowanie przyznawane jest na wniosek Rumunii, która poinformowała Komisję Europejską o swoich planach wspierania przedsiębiorstw w rumuńskich portach w inwestowaniu w dodatkowe możliwości załadunku i rozładunku lub składowania do obsługi towarów z Ukrainy.

Operatorzy otrzymają pomoc potrzebną do pokrycia dodatkowych kosztów sprzętu i magazynowania do obsługi ładunków odbiegających od ich normalnych szlaków handlowych. Program o budżecie 126 mln euro będzie realizowany do 31 grudnia 2024 r.

Opublikowano
3 minuty temu, Tomasz0611 napisał:

Masz rację, to choroba psychiczna, ale nie o to chodzi ;) chodzi o to czy wtedy to będzie związek homo czy hetero xD

Osoby upośledzone nie powinny powinny związków zawierać 

Cyrk

Screenshot_20240113_001140_Facebook.jpg

Opublikowano (edytowane)
6 minut temu, galan99 napisał:

Bruksela wykłada 126 mln euro na usprawnienie eksportu zboża z Ukrainy

W ramach programu „Drogi Solidarności” Komisja Europejska przeznaczy dla Rumunii 126 mln euro na inwestycje w portach, które borykają się ze wzrostem ukraińskiego eksportu. Firmy logistyczne działające w rumuńskich portach otrzymają dotacje w wysokości do 10 mln euro.

Finansowanie przyznawane jest na wniosek Rumunii, która poinformowała Komisję Europejską o swoich planach wspierania przedsiębiorstw w rumuńskich portach w inwestowaniu w dodatkowe możliwości załadunku i rozładunku lub składowania do obsługi towarów z Ukrainy.

Operatorzy otrzymają pomoc potrzebną do pokrycia dodatkowych kosztów sprzętu i magazynowania do obsługi ładunków odbiegających od ich normalnych szlaków handlowych. Program o budżecie 126 mln euro będzie realizowany do 31 grudnia 2024 r.

Ciekawe czy u nich też rozpłynie się po kraju tak jak u nas i ile tego wjedzie do nas.

Edytowane przez witejus
Opublikowano (edytowane)

My tu gadu gadu a tym czasem kolejny pisior odsadzony. Barski przestał być prokuratorem krajowym. Nie chciał sam odejść to mu znaleźli, ze nie prawidłowo powołany ze stanu spoczynku. Z tego co mówił Tusk zobaczymy na ile się sprawdzi ale ma być w krótce prezentacja złodziejstwa i nadużyć pisu w spółkach. Prokuratura musi właściwie to zbadać. Myślę, że skowyt związany z Wąsikiem i Kamińskim to dopiero preludium.

Duda mógł by teraz wszystkich pisowców na zapas ułaskawić jak Wąsika I kamińskiego w 2015. Ale chyba już wszyscy zrozumieli, ze to guzik da.

Edytowane przez hubertuss
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Rozmowy o polityce oczami rolników w 2026 roku, kontynuacja tematu z 2025 roku

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
  • Dodaj nową pozycję...
v