Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano (edytowane)
4 godziny temu, Ulman napisał:

Jaki masz dziś wynik na swoim psychozometrze lękowym? Osiem galanów w dziesięciostopniowej skali już będzie?

Jak ma  się onuca dziś , jakie ma przemyślenia onuca , raczej psychiczne marzenia .

https://www.facebook.com/watch?v=392967123354777

1 godzinę temu, PRZMAS19821982 napisał:

Zawsze jakiś debil się znajdzie 

https://www.facebook.com/100063876590597/videos/2521904044655277

Na  żywo z  konfederacją 

Edytowane przez galan99
Opublikowano

Jajogłowi eksperci wszelkiej maści w TVP INFO już urabiają społeczeństwo jak to roszczeniowi chuligani  w ekstra traktorach terroryzują rząd który w pełni popiera ich postulaty.

• Haha 1
Opublikowano (edytowane)

A w TV Republika ZOMO pałuje i gazuje niewinnych rolników, rolnicy byli niewinni, winni byli kibole z Żylety zaproszeni przez Solidarność ... Nie było Solidarności, był spokój i nie było politykowania, pojawiła się Solidarność, pojawiły się burdy i polityka na strajkach ...

Edytowane przez Tomasz0611
  • Like 3
  • Haha 1
Opublikowano (edytowane)
4 minuty temu, binek napisał:

Jajogłowi eksperci wszelkiej maści w TVP INFO już urabiają społeczeństwo jak to roszczeniowi chuligani  w ekstra traktorach terroryzują rząd który w pełni popiera ich postulaty.

W pissacie mówią podobnie ja w tvo info. Burd na ulicach nikt nie akceptuje.

Edytowane przez hubertuss
Opublikowano
1 minutę temu, hubertuss napisał:

W pissacie mówią podobnie. Burd na ulicach nikt nie akceptuje.

Jakoś dziwnym trafem akceptowałeś burdy organizowane przez Nikosia Dyzme (Kołodziejczaka) już wiaterek z innej strony wieje? Już strajki nie na rękę?

• Like 1
Opublikowano (edytowane)

Kołodziejczak kostką brukową i petardami w policję nie rzucał. Najwyżej gliniarze go nosili. Bo im pis kazał. Możesz se pisać co kazałem co akceptowałem. Ale w świat dzisiaj pójdzie wieczorem, ze rolnicy narobili burd w Warszawie. Bo chcieli pokazać społeczeństwu które popierało strajki kto tu rządzi. Brawo. Nie wielu łyknie tłumaczenia, że to żyleta Legii nawet jeśli tam byli kibole.

Opublikowano
2 minuty temu, binek napisał:

Jakoś dziwnym trafem akceptowałeś burdy organizowane przez Nikosia Dyzme (Kołodziejczaka) już wiaterek z innej strony wieje? Już strajki nie na rękę?

Teraz po drugiej stronie jest ....

Teraz strajki przeciw niemu są ....

Opublikowano
2 minuty temu, hubertuss napisał:

Brawo. Nie wielu łyknie tłumaczenia, że to żyleta Legii nawet jeśli tam byli kibole.

Nie kibole, tylko prawdziwi patrioci.Przynajmniej tak ich PiS nazywał.

• Haha 3
Opublikowano

Strajkować można ale to co innego niż robienie burd. Rolnicy nie umieli odciąć się od Dudy i Solidarności to teraz mają za swoje.

1 minutę temu, mirro napisał:

Nie kibole, tylko prawdziwi patrioci.Przynajmniej tak ich PiS nazywał.

Może Kempa znowu będzie poręczać za zatrzymanych. 

• Like 1
Opublikowano
1 godzinę temu, Roman176 napisał:

twoja stara chyba socjale szuka .. jakim trzeba być tępakiem ?  żeby nie widać co się dzieje 

A co takiego się według ciebie dzieje?

1 godzinę temu, PRZMAS19821982 napisał:

Zawsze jakiś debil się znajdzie 

Najwyraźniej w lewackim związku zawodowym jest ich spora grupa.

45 minut temu, galan99 napisał:

Jak ma  się onuca dziś , jakie ma przemyślenia onuca , raczej psychiczne 

A skąd ci się wzięła ta onuca? Masz jakieś swoje uzasadnienie czy tylko powtarzasz to co małopolski  banderowiec?

Opublikowano (edytowane)
20 minut temu, hubertuss napisał:

Kołodziejczak kostką brukową i petardami w policję nie rzucał. Najwyżej gliniarze go nosili. Bo im pis kazał. Możesz se pisać co kazałem co akceptowałem. Ale w świat dzisiaj pójdzie wieczorem, ze rolnicy narobili burd w Warszawie. Bo chcieli pokazać społeczeństwu które popierało strajki kto tu rządzi.

Jak nie robił burd? Nie pamiętasz syfu wysypanego na głównych skrzyżowaniach, palenie opon, rzucanie petard i przepychanki z Policją , piałeś wtedy z zachwytu. Pisać se nie muszę, wystarczy się cofnąć do tego samego tematu tylko z zeszłego roku i poczytać Twoje wyPOciny

Jaki przekaz pójdzie wieczorem?, to nawet nie trzeba czekać, już idzie - a no zielony ład to szansa dla rolnictwa, tylko roszczeniowe chamy tego nie rozumieją

Edytowane przez binek
  • Like 1
  • Haha 1
Opublikowano
4 minuty temu, binek napisał:

Jak nie robił burd? Nie pamiętasz syfu wysypanego na głównych skrzyżowaniach, palenie opon, rzucanie petard i przepychanki z Policją ,

Ale teraz jest murem za policyjnym mundurem. Ewoluował po tym jak przywdział garnitur. Choć jakby małpę w garnitur ubrać, to też spełniłaby pokładane w niej nadzieje.

Opublikowano (edytowane)
18 minut temu, binek napisał:

Jak nie robił burd? Nie pamiętasz syfu wysypanego na głównych skrzyżowaniach, palenie opon, rzucanie petard i przepychanki z Policją , piałeś wtedy z zachwytu. Pisać se nie muszę, wystarczy się cofnąć do tego samego tematu tylko z zeszłego roku i poczytać Twoje wyPOciny

Jaki przekaz pójdzie wieczorem?, to nawet nie trzeba czekać, już idzie - a no zielony ład to szansa dla rolnictwa, tylko roszczeniowe chamy tego nie rozumieją

Ja piałem z zachwytu? Weź zacytuj a przyznam racje. A takie j burdy jak dzisiaj w Wawie to Kołodziejczak jednak nie robił. Dzisiaj to wyglądało bardziej na marsz niepodległości niż strajk.

Opublikowano
12 minut temu, Kowalsky30 napisał:

Co wezmę w garść też wszystko zepsuję

Ło matko, toż to strach iść do kibla się odlać w takim przypadku.:lol:

• Haha 1
Opublikowano
21 minut temu, Kowalsky30 napisał:

Ja bym się nadał do tego rządu. Co wezmę w garść też wszystko zepsuję

Słaba koordynacja ruchowa, lub zwarcie na łączach pomiędzy głową a garścią..

Przed chwilą, Tomasz0611 napisał:

Po tym jak 10.000 ludzi poparło Mejzę wszystkiego można się spodziewać xD 

Aż tak ?🙆‍♂️

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
    • Przez debrzyna
      Powinniśmy podjąć sie informowania rolników i nie tylko ,kto w poszczególnych województwach organizuje wyjazd na następny protest Brak takiej informacji to mniej ludzi na proteście
      Macie informacje wpisujcie w tym temacie Tylko informacje kto i tp bez zbędnej polityki 
  • Dodaj nową pozycję...
v