Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak swoją drogą to Wąsikowa wydaje się być całkiem elegancką, zadbaną i jak na swoj wiek atrakcyjna babką. Z 10 lat temu to mogła być niezła lalka.  Kamińska to bardziej koczkodan -  zgarbiona, nerwowo gałami przewraca, figura niespecjalna i chyba facjata po plastyce. 

Opublikowano

Jakaś ustawka z płemiełem i niezależnymi dziennikarzami w publicznej leci🤣

Opublikowano (edytowane)

5 minut temu, Rolnik1973 napisał:

Za coś Boże Polskę tuskiem P0karał

ze wszystkich nieszczęść to najgorsza kara. 

419031196_7007935769295222_8797036888231316717_n.jpg

Edytowane przez racyl
  • Haha 1
Opublikowano
6 minut temu, Agrest napisał:

Jakaś ustawka z płemiełem i niezależnymi dziennikarzami w publicznej leci🤣

hehe jusz kurwizji nie ma teraz jest tuskwizja same rzetelne i sprawdzone informacje rodem z tvn i spółki , pewnie wszyscy oglądacze telewizji publicznej oglądają płemieła jak to w pocie czoła walczy o dobro ojczyzny i łuni europejskiej

Opublikowano

419409734_774581381372339_7995542810002059084_n.jpg.46eb1a2d6811b492c5b0acb39a20a831.jpg

4 minuty temu, Agrest napisał:

Nieźle cię pojebało🤭

Na kogoś trzeba stawiać. Moje marzenie się spełniło, Szczójnia zlikwidowana więc duży plus na samym poczatku

• Haha 1
Opublikowano
13 minut temu, galan99 napisał:

Nie słucham , co tam prawi .

5 minut temu, Rolnik1973 napisał:

Ja też

nie da się tego lica widzieć

A że tak was panowie zapytam - skąd taka postawa?  Tak wam propaganda dekle wyklepała że z założenia nie słuchacie nie oglądacie choćby po to by mieć swoje zdanie, refleksje przemyślenia? Myślenie sprawia ból i wolicie wiedze o rzeczywistości czerpać z pasków i PISowskich memów?  Przez ostatnie lata pytałem m.in was o uzasadnienie głoszonych poglądów i najczęściej po 2-3 pytaniach dochodziliśmy do ściany  i zaczynały się hasła z pisowskiej propagandy lub zmienialiście temat. Nie wydaje wam sie że taka bezmyślność nie najlepiej o was świadczy?

• Like 2
Opublikowano
2 minuty temu, Ulman napisał:

A że tak was panowie zapytam - skąd taka postawa?  Tak wam propaganda dekle wyklepała że z założenia nie słuchacie nie oglądacie choćby po to by mieć swoje zdanie, refleksje przemyślenia? Myślenie sprawia ból i wolicie wiedze o rzeczywistości czerpać z pasków i PISowskich memów?  Przez ostatnie lata pytałem m.in was o uzasadnienie głoszonych poglądów i najczęściej po 2-3 pytaniach dochodziliśmy do ściany  i zaczynały się hasła z pisowskiej propagandy lub zmienialiście temat. Nie wydaje wam sie że taka bezmyślność nie najlepiej o was świadczy?

Jakie przemyślenia od Rudego , znam przed 8 laty i mi wystarczy .

• Like 1
  • Haha 1
Opublikowano
2 minuty temu, PRZMAS19821982 napisał:

Jak ten tuski pięknie  opowiada,...

Starczy tego pieklenia tuskowego, trza lepiej coś innego obejrzeć....😄

Jak to powiadał Tomasz Karolak jak komor startował na Prezydenta , skoczyć z tym Międleniem .

Opublikowano (edytowane)
17 minut temu, racyl napisał:

Na kogoś trzeba stawiać. Moje marzenie się spełniło, Szczójnia zlikwidowana więc duży plus na samym poczatku

Na pocieszenie ciebie powiem że i ty taki będziesz w tym wieku, o ile dożyjesz😏

A swoją drogą trzeba być nieprzeciętnym chamem by kpić z czyjegoś wieku i wyglądu.

Edytowane przez witejus
  • Like 1
Opublikowano
3 godziny temu, hubertuss napisał:

Oczywiście, że są wadliwie powołani bo pis namieszał. Natomiast jeśli chodzi o krs to jest przygotowywana ustawa aby to naprawić i nie było tam polityków o ile Dudeł podpisze. A to, ze mnie wyzywasz przyjmuję tylko za fakt, że ci po prostu gól skacze ,że twoi nie rządzą i nie rusza mnie to.

Nie pisąłem, że prezydent nie prawidłowo wybrany jest natomiast Kaczyński bredził coś znowu, ze z wyborami które niby wygrał coś nie tak. Stare lata mu się przypominają kiedyś też niby sfałszowali wybory które pis wygrał 

Ja naprawdę myślałem że ty choć trochę bystry jesteś, a teraz piszesz coś tam pis namieszało, zupełnie jakby słowo pisane w GW bądź na pasku TVN wystarczyło ci za wyrocznie. Ba, do tego wadliwego krs donald już swoich wepchnął, a pierwsza poszła ta co najgłośniej krzyczała że nie ma krsu, jest niezależna i nie należy do żadnej partii (tak jak nas zapewniał pan donad tusk przed wyborami że wszystko odpolityczni a na stanowiska będą tylko powoływani niezależni eksperci), myszka agresorka, pani poseł z ręki POKO Kamila Gasiuk-Pihowicz.

Oczywiście, masz dowody że wybory były sfałszowane, bo takich dowodów nie miało ani po a pls ani lewica ani kody ani mężowie zaufania, ba, jak polityków opozycji totalne pytano się jak konkretnie je sfałszowano to nagle zmiana że nie sfałszowano ale były nieuczciwe. Tak samo jak do dziś czekam jakie prawo pis złamało i jakie artykuły konstytucji duda złamał, bo do dnia dzisiejszego co najwyżej jest mowa o tym że znajdziemy te paragrafy (czyli albo ich nie ma albo nie było złamania prawa) albo będą stosować prawo tak jak oni zrozumieją. 

PS. I nie wyzywam cię, naprawdę liczę że dostajesz kupę siana za takie brednie...

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
    • Przez debrzyna
      Powinniśmy podjąć sie informowania rolników i nie tylko ,kto w poszczególnych województwach organizuje wyjazd na następny protest Brak takiej informacji to mniej ludzi na proteście
      Macie informacje wpisujcie w tym temacie Tylko informacje kto i tp bez zbędnej polityki 
  • Dodaj nową pozycję...
v