Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)
8 minut temu, Roman176 napisał:

qurwa ale ma kaca po tym stoku 

k**wa, Roman nie wlewa się w siebie wódy na stoku stojąc pod wiatr. Ile można tłumaczyć?

Edytowane przez mirro
  • Haha 1
Opublikowano
9 minut temu, mirro napisał:

k**wa, Roman nie wlewa się w siebie wódy na stoku stojąc pod wiatr. Ile można tłumaczyć?

a co miałem z wiatrem pić ?  pod to wlatywało prosto do buzi 

Opublikowano

wy nie macie innego zycia na internet-piekna niedziela  a tu tyle postow.

8 godzin temu, Agrest napisał:

Jacus,  a pokazują Ciebie i Twoje obejścia ponieważ jesteś kimś szanowanym w otoczeniu i swojej społeczności, coś osiągnąłeś , jesteś autorytetem, wzorem do naśladowania czy po prostu leci przekaz i nie wszystko da się wygumkować?

Może masz parcie na afisz i stajesz za filmowaną osobą?

A może po prostu masz kamerę monitoringu wiejskiego naprzeciwko i często obszczymurów lejących na płot jak obraz upadku w telewizji pokazują?

Bo widzisz w zależności od wyżej wymienionych ocena sytuacji skrajnie różną być może🤭

Ale wydaje mi się że jednak pierwsza odpowiedź, prawda???😁

kazda z odopowiedzi jest bledna..

8 godzin temu, mirro napisał:

Pokazują bo to infrastruktura krytyczna.:lol:

juz niedlugo front bedzie na wisle..wiec jak najbardziej 🤣

8 godzin temu, Agrest napisał:

Słusznie uczynili.

No bo weź co np taki Amerykanin czy japończyk pomyśli oglądając National Geographic  i dziewiąty cud świata - " Podkrakowska Bida"

i lipskie bogactwo..

8 godzin temu, mirro napisał:

A Ty się nie boisz takiego zdjęcia profilowego wstawiać? Przecież na nim same powody do zazdrości.:lol:

juz jeden zdjecia dziewoi na tle jd wstawial i do dzisiaj nie wrocil na af.

6 godzin temu, witejus napisał:

Jacuś ze swoimi 3 ha jest większym ,,gospodarzem" od ciebie🤣

gdyby dodac jedno 0 to bylo bisko prawdy.

6 godzin temu, masa24 napisał:

Ja wogoke nie wiem po co ktoś kto gardzi rolnictwem , nie rozumie tej branży jest na forum rolniczym ?

ty w ogole niewiele wiesz...

ktos musi prezentowac inny punk widzenia niz wiejskiego lumpenproletariatu.

6 godzin temu, 12Pafnucy napisał:

Zdajesz sobie sprawę że szkodzisz rolnikom i rolnictwu w Polsce?

Taki kolaborant jesteś.

tusk z kolodzijczakiem i tygryskiem przed kolacja czytaja af i tak sobie wyrabiaj obraz polskiej  wsi..napisalbym wschodnio ale znowu bys dostal cisnienia..

5 godzin temu, masa24 napisał:

Weźcie tego debila hub i drugiego jacusia zbanujcie bo są sprawy w których moxna mieć odmienne zdanie i dyskutować ale jak widzę tych 2 przygłupów którzy są przeciw rolnikom to odechciewa się tu wchodzić 

droga wolna.. dostales jakiegos wzmozenia ostatnio ,jakos dawniej sie nie udzielales wiec nie wiesz ze i zdrowy rozsadek ktos musi pokazywac .

skad ty moze na swoje wsi zabitej dechami wiedziec jak mysli miasto ?

3 godziny temu, Roman176 napisał:

qurwa ale ma kaca po tym stoku 

chyba była z ukraińskiego zboża 

to niewatpilwie randpap ci zaszkodzil.

Opublikowano (edytowane)
1 minutę temu, jacus napisał:

wy nie macie innego zycia na internet-piekna niedziela  a tu tyle postow.

jest 20 cały dzień prawie na dworze ... jacku może nie wszędzie była taka pogoda 

Edytowane przez Roman176
Opublikowano

ja  nie lubie uzywac na telefonie internetu...na laptopie to naprawde jest cos innego...

27 minut temu, 12Pafnucy napisał:

Właśnie wróciłem z drobnej przejażdżki....autem, nie autokarem...😆

wiesz jak jest miedzy nami drobna roznica ja moge i samochodem i autobusem i autokarem i pociagiem. nawet samolotem...tylko moturu juz nie mam ...

nawet na rowerze moge sobie pojezdzic asfaltowa sciezka rowerowa .

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
    • Przez debrzyna
      Powinniśmy podjąć sie informowania rolników i nie tylko ,kto w poszczególnych województwach organizuje wyjazd na następny protest Brak takiej informacji to mniej ludzi na proteście
      Macie informacje wpisujcie w tym temacie Tylko informacje kto i tp bez zbędnej polityki 
  • Dodaj nową pozycję...
v