Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano
1 minutę temu, Desperado napisał:

Ale dodał że 6 marca będzie tylko Solidarność na ulicach

Solidarność=PiS, jeżeli jest Solidarność na strajkach daje to Tuskowi argument że protest jest polityczny. Komuchy z Solidarności niech siedzą w domu i nie angażują się w strajk rolników dla dobra tego strajku. Przez 8 ostatnich lat wystarczająco zniszczyli rolnictwo nadstawiając d*py PiSowi ...

Opublikowano
1 minutę temu, Tomasz0611 napisał:

Solidarność=PiS, jeżeli jest Solidarność na strajkach daje to Tuskowi argument że protest jest polityczny. Komuchy z Solidarności niech siedzą w domu i nie angażują się w strajk rolników dla dobra tego strajku. Przez 8 ostatnich lat wystarczająco zniszczyli rolnictwo nadstawiając d*py PiSowi ...

Jakoś cię k**wa nie zniszczyli przez te 8 lat

Opublikowano
2 minuty temu, mirro napisał:

Na przerwę techniczną?

Akurat to, to oni chyba importują.

A to sam Łukaszenko nie głosił w wywiadzie propagandowym że może nam wysłać kaszę?

Opublikowano (edytowane)
Przed chwilą, Desperado napisał:

Jakoś cię k**wa nie zniszczyli przez te 8 lat

Ale doprowadzili do tego z czym mamy teraz do czynienia ... Do największego kryzysu od kilkudziesięciu lat ... To co się dzieje to nie jest efekt 2 miesięcy Tuska, to PiS na to pracował przez kilka lat ...

Edytowane przez Tomasz0611
Opublikowano
Przed chwilą, Desperado napisał:

Ty też na nich głosowałeś, a teraz latasz po blokadach.

Nie rozumiesz że to nie ostatnie dwa miesiące?

Ja przynajmniej mówię wyraźnie że od lat tak samo rolnictwo jest niszczone.

Ty udajesz że nagle teraz.

Opublikowano
1 minutę temu, Tomasz0611 napisał:

Ale doprowadzili do tego z czym mamy teraz do czynienia ... Do największego kryzysu od kilkudziesięciu lat ... To co się dzieje to nie jest efekt 2 miesięcy Tuska, to PiS na to pracował przez kilka lat ...

Tak wyglądał kiedyś beton partyjny jak ty teraz.   xD

• Like 1
Opublikowano (edytowane)
1 minutę temu, Desperado napisał:

Tak wyglądał kiedyś beton partyjny jak ty teraz.   xD

Tak tak, jesteś idealnym przykładem partyjnego betonu zapatrzonego w PiS, nawet schemat waszej partii przypomina PZPR, macie nieomylnego I sekretarza xD 

Wiadomo czyje rządy wywołały ten kryzys który teraz mamy, PiS leczył tylko objawy choroby, a choroba się cały czas rozwijała ...

Edytowane przez Tomasz0611
Opublikowano
1 minutę temu, 12Pafnucy napisał:

Nie rozumiesz że to nie ostatnie dwa miesiące?

Ja przynajmniej mówię wyraźnie że od lat tak samo rolnictwo jest niszczone.

Ty udajesz że nagle teraz.

Nie udaję, wiem co zrobił PiS i za to zapłacił przegraną w wyborach, tylko powtarzam już któryś raz z kolei, ci mieli złote lekarstwo na wszystko przed wyborami, a teraz okazuje się że król jest nagi.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Rozmowy o polityce oczami rolników w 2026 roku, kontynuacja tematu z 2025 roku

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
  • Dodaj nową pozycję...
v