Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
3 minuty temu, Tomasz0611 napisał:

Nic nie jest potrzebne, miałeś do czynienia z tym narodem ?? Wiesz cokolwiek o nich oprócz medialnej papki podawanej Ci codziennie ? Oni są dumni z tego co zrobili nam Polakom 80 lat temu, nie widzą nic złego w Wołyniu, i teraz walczą z Rosją w imię idei wyznawanych przez OUN i UPA ...

a każdy rosjanin to stalinowiec, a każdy niemiec to hitlerowiec 

prymitywne poglądy

• Haha 2
Opublikowano (edytowane)
2 minuty temu, nie napisał:

a każdy rosjanin to stalinowiec, a każdy niemiec to hitlerowiec 

Poglądy wodza twojej ukochanej partii ...

Jak obozy to niemieckie, nie nazistowskie, ale rzeź na Wołyniu to już sprawka banderowców, nie Ukraińców ...

Edytowane przez Tomasz0611
  • Like 1
Opublikowano

pisojebańcy 

POLSKIE MŁYNY - ta marka mąki z upadlińskiego zboża jest sprzedawana w Polsce powszechnie.
😡🤮😫😖👎
Właścicielem tej marki jest BZK GROUP (4 miejsce na liście firm sprowadzających ukraińskie zboże.
"POLSKIE MŁYNY" w których prezesem jest WALDEMAR PAWLAK, jest jednym z największych producentów mąki w Polsce.
BZK GROUP ma swój terminal przeładunkowy w Hrubieszowie. W skład BZK wchodzi także KOMAGRA, która zajmuje 3 miejsce na liście.
BZK GROUP z wartością zakupu 594 miliony przebija "ZŁOTE ZIARNO"
  • Like 1
Opublikowano
Przed chwilą, Tomasz0611 napisał:

Nie będę szukał cytatów Kaczafiego bo mi szkoda na to czasu

buachachaachaaaa :D 

bo to są tylko twoje urojenia

Opublikowano
3 minuty temu, nie napisał:

buachachaachaaaa :D 

bo to są tylko twoje urojenia

Chcesz to sobie coś skopiuj i wklej, ty jesteś od tego specjalistą ...

A urojenia masz ty, szkoda mi Ciebie ... Słyszałeś najnowszy sondaż dotyczący wyborów prezydenckich ?? Gdyby PiS wystawił Morawieckiego na prezydenta to druga tura by była Trzaskowski vs Hołownia, kłamczuszek by miał dopiero 3 miejsce xD Tak ludzie kochają PiS i ich kłamstwa xD 

Opublikowano

Ani w niemczech ani u ruskich nie stawiaja pomników Hitlerowi i Stalinowi (no może stainowi jakiś przypadek się znajdzie) a tyle banderowskich ulic, skwerów czy nawet stadionów jak banderowska swołocz nazwała ro ze swieca szukać. Banderowskie flagi, banderowskie symbole, probanderowska wersja historii,  probanderowskie pochody i swieta - ot wroga nam UPAdlińska swołocz w pełnej krasie którym nasze władze robią laskę na każde ich zawołanie. Jakim głupkiem trzeba być żeby tego nie widzieć? 

• Like 3
Opublikowano (edytowane)
1 minutę temu, Roman176 napisał:

lewakiem ? 

@nie wielki obrońca Ukrainy ;) Niby prawicowiec tak uważa xD Nic złego nie widzi w nazywaniu banderowców przyjaciółmi xD 

Opublikowano
2 minuty temu, Roman176 napisał:

lewakiem ? 

Taaaaa,  prawdziwie prawicowi pisowcy to mieli wręcz  przeciwną optykę🤣

Jedynie konfederacja od poczatku mówiła żeby się nad draństwem nie litować bo nam na głowe wejdą.

• Like 1
  • Thanks 1
Opublikowano
2 minuty temu, Tomasz0611 napisał:

Chcesz to sobie coś skopiuj i wklej, ty jesteś od tego specjalistą ...

A urojenia masz ty, szkoda mi Ciebie ... Słyszałeś najnowszy sondaż dotyczący wyborów prezydenckich ?? Gdyby PiS wystawił Morawieckiego na prezydenta to druga tura by była Trzaskowski vs Hołownia, kłamczuszek by miał dopiero 3 miejsce xD Tak ludzie kochają PiS i ich kłamstwa xD 

:D :D:D znowu ci nie poszło

6 minut temu, Tomasz0611 napisał:

@nie wielki obrońca Ukrainy ;) Niby prawicowiec tak uważa xD Nic złego nie widzi w nazywaniu banderowców przyjaciółmi xD 

tu jednak leczenie jest potrzebne

• Haha 1
Opublikowano
5 minut temu, Ulman napisał:

Taaaaa,  prawdziwie prawicowi pisowcy to mieli wręcz  przeciwną optykę🤣

Jedynie konfederacja od poczatku mówiła żeby się nad draństwem nie litować bo nam na głowe wejdą.

przynajmniej do rudego zatrzymali zborze i mieli ztarcie a Sikorski jechał i przeprosił 

Sikorski w Kijowie. Rozmowy o odblokowaniu granicy polsko-ukraińskiej

Radosław Sikorski spotkał się w Kijowie m.in. z prezydentem Wołodymyrem Zełenskim (fot. Ukrainian Presidential press-service) /East News/AFP

Opublikowano

7RHbBzqjRTnUl8ZZ.jpg

3 minuty temu, Roman176 napisał:

przynajmniej do rudego zatrzymali zborze i mieli ztarcie a Sikorski jechał i przeprosił 

Sikorski w Kijowie. Rozmowy o odblokowaniu granicy polsko-ukraińskiej

Radosław Sikorski spotkał się w Kijowie m.in. z prezydentem Wołodymyrem Zełenskim (fot. Ukrainian Presidential press-service) /East News/AFP

Sikorski czuje respekt,boi się zbliżyć 

Opublikowano (edytowane)
6 minut temu, Roman176 napisał:

Jechało cały czas tylko było bardzo pilnowane żeby się nie wydało. Do tego chłopy mieli robotę w polu, była kampania, wybory i inne pierdoły.

Edytowane przez Ulman
Opublikowano (edytowane)
3 minuty temu, Roman176 napisał:

czyli jak transportowcy blokowali to kłamali ? 

Blokowali przejścia drogowe, a wagonami jechało na potęgę ... I za PiSu i teraz za PO ...

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Rozmowy o polityce oczami rolników w 2026 roku, kontynuacja tematu z 2025 roku

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
  • Dodaj nową pozycję...
v