Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
jacus napisał:

bylem niedawno na disco-niestety z zona 😪- to wieice co mnie zszokowalo ?? po 25 latach ?? 

A radziłem rok wcześniej - samemu iść, tam wszystko jest, nawet wódeczkę w oryginale postawi... polazł ze żoną...

Opublikowano
42 minuty temu, Tomasz0611 napisał:

Nie tylko Kujawski, kobita ostatnio kupiła olej rzepakowy w Dino, a tam producent, KOMAGRA xD 3 na liście importerów z UA xD Prawie każdy olej ma dodatek tego świństwa z UPAdliny ...

Niby Polski, a z UPAdlińskiego rzepaku ...

image.jpeg

Obydwa rozlewane w Kruszwicy.

Opublikowano
2 godziny temu, jacus napisał:

bylem niedawno na disco-niestety z zona 😪- to wieice co mnie zszokowalo ?? po 25 latach ?? 

taki postępowy praworzadny wolnościowiec i z babą -to mnie zszokowało 

Opublikowano
1 godzinę temu, jahooo napisał:

Tak sobie myślę, że ta afera z zatruciem, to może być ustawka rosji albo SBU, a nawet naszych służb w celu podkopania zaufania społeczeństwa do rolników - jakim cudem jeszcze gościa nie zatrzymali ? Na targowisko wjechał jak , bez odkumentów ? Nikt nie widział, nie słyszał ? Jak  cokolwiek przeskrobiesz na mieście, mają cię na 20 kamerach z monitoingu, a tu nagle woda w usta nikt nic nie wie. Bardzo, bardzo podejrzane

Teraz to żeś popłynął 🤣

Opublikowano
17 minut temu, 12Pafnucy napisał:

Dzięki temu miał pewność że któraś na niego spojrzy...😆

obawa przed zbiorowym gwałtem ?

1 godzinę temu, jahooo napisał:

Tak sobie myślę, że ta afera z zatruciem, to może być ustawka rosji albo SBU, a nawet naszych służb w celu podkopania zaufania społeczeństwa do rolników - jakim cudem jeszcze gościa nie zatrzymali ? Na targowisko wjechał jak , bez odkumentów ? Nikt nie widział, nie słyszał ? Jak  cokolwiek przeskrobiesz na mieście, mają cię na 20 kamerach z monitoingu, a tu nagle woda w usta nikt nic nie wie. Bardzo, bardzo podejrzane

spisek talibów i żydów -galarety wieprzowej nie jedzą 

• Haha 1
Opublikowano

slonce swieci ,pogoda wspaniala-nie mysleliscie zeby choc w niedziele z domu wyjsc ,dalej niz na podworko ?? 

1 godzinę temu, DTaras napisał:

A radziłem rok wcześniej - samemu iść, tam wszystko jest, nawet wódeczkę w oryginale postawi... polazł ze żoną...

to ona za mna lazi, boi sie zebym nie zginal.. gdy wyszla w chorwacji do sklepu a telefon sie jej rozladowal to nie mogla do studio wrocic.

w sanatorium oczywiscie chodzilem na imprezy..

48 minut temu, v11 napisał:

taki postępowy praworzadny wolnościowiec i z babą -to mnie zszokowało 

co w tym dziwnego ??  jeszcze to nie jest zabronione,30 lat  razem i pewnie do smierci..przyzwyczajenie to druga natura czlowieka..odkad splat z domu rodzinnego dostala to nawet nie ma gdzie odejsc.

wolnosc nie jest tylko od ale i do..

sasiadka -obydwaj ten rocznik co ja, meza wywalila po ponad 25 latach . w koncu sie zdecydowala..20 lat za pozno.. a on sobie mieszkanie wynajal 50m od jej pracy..

37 minut temu, 12Pafnucy napisał:

Dzięki temu miał pewność że któraś na niego spojrzy...😆

gdybys portfel otworzyl to nawet na ciebie by spojrzaly 😂

sam bylem w szoku gdy mnie takie zdrowe 60 podrywaly 😂

chlopaki ze wsi -dyskoteka w miescie to nie dawna w remize .. srednia wieku blizej emerytury niz matury..

piwo po 20, 50 za dyche..butelka po 70..ktorego mlodego stac ??

Opublikowano (edytowane)
22 minuty temu, jacus napisał:

piwo po 20, 50 za dyche..butelka po 70..ktorego mlodego stac ??

70zł to potrafię motocyklem w godzinę przepalić jak go trochę pogonię, co to jest ... 

Edytowane przez Tomasz0611
Opublikowano
3 godziny temu, Ulman napisał:

To co się zmieniło w twoim centrum wszechświata? Jakież to dramatyczne zmiany nastąpiły?

Skąd wiedź ile zarabiają obecni? Jakie źródło to podaje i gdzie?

bo u nas głośno rada nadzorcza powiększona o parę osób 250k dodatkowy koszt dla jsw ma przyjść prezes z doradcami ok 500k  dobre czasy i dziennie czytam takie artykuły    

https://wpolityce.pl/polityka/682190-nowy-rektor-akademii-pozarniczej-to-brat-ministra-z-psl

2 minuty temu, 12Pafnucy napisał:

Zgłosiłeś to na policję 

po co ? ciebie powinno być wstyd 

Opublikowano
2 godziny temu, Agrest napisał:

I tu pozwolę sobie wkleić jakże kpiarską reklamę na ów czasy

Uśmiać się można🤣

Przecież dziewczyn dobrze jasiowi śpiewają, że nie wszystkie ziarenka trafią na olej. Bo już tam trafiły te z UA. Ale ta druga część po prostu się nie rymowała i już nie dośpiewały.😄

Opublikowano (edytowane)

aha ok jaka władza taki lud  

propo krus 15% w górę  

czemu pełowiec ma taką chorą psychikę ze nie przyjmuje do wiadomości  nasrane coś w tej główce jest 

Edytowane przez Roman176
  • Haha 1
Opublikowano (edytowane)
3 minuty temu, Roman176 napisał:

propo krus 15% w górę  

A to akurat jeszcze zasługa rządu PiSu xD Wzrosła emerytura podstawowa to wzrosły i składki ...

Opublikowano (edytowane)
2 minuty temu, Roman176 napisał:

pierwszy stycznia 2024

Wzrosła pensja minimalna, od niej pewnie jest jakoś uzależniona emerytura podstawowa, od której zależy wielkość składek w ZUS i KRUS. Czyli rząd Zjednoczonej Prawicy podnosząc pensję minimalną podniósł składki w KRUS, proste ?? Obecny rząd aby naliczył nowe składki zgodnie z ustawą, nic więcej ...

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
    • Przez debrzyna
      Powinniśmy podjąć sie informowania rolników i nie tylko ,kto w poszczególnych województwach organizuje wyjazd na następny protest Brak takiej informacji to mniej ludzi na proteście
      Macie informacje wpisujcie w tym temacie Tylko informacje kto i tp bez zbędnej polityki 
  • Dodaj nową pozycję...
v