Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
7 minut temu, Agrest napisał:

To zimą sex shop na ulicach Lublina prowadzisz?

Schodzą Ci te zabawki?

W Lublinie może być problem, ale w nowoczesnej podkrakowskiej wsi pewnie by schodziły bez problemu xD 

Opublikowano (edytowane)
14 minut temu, Tomasz0611 napisał:

W Lublinie może być problem

Noooo koło KUL, to niech stoiska nie rozkłada. Chociaż przecież mogę się mylić.:lol:

Choć jest jeszcze Seminarium Duchowne. tam też można próbować.

Edytowane przez mirro
  • Thanks 1
  • Haha 1
Opublikowano
Agrest napisał:

Zmęczenie psychiczne i fizyczne mogło doprowadzić do zatrzymania serca.

Jak by nie patrzył na wyroki - też go Putin zaebał...

Takiee personalizowane te wyroby.

Opublikowano
1 godzinę temu, 12Pafnucy napisał:

No coś wspominał że sie mu przydają.... gadżety...

Gdzie jest @jacus?

Ponoć na granicę go wysłali.

Zabezpiecza banderowskie pociągi przed rolnikami😁

Opublikowano
14 godzin temu, jacek1296 napisał:

Wygra pis 

14 godzin temu, Ulman napisał:

A co niby się przez te 2 miesiące zmieniło?

gdybyś nie mieszkał gdzie diabeł mówi dobranoc to byś wiedział 

9 minut temu, Ulman napisał:

A czemu nie razy trzy albo pińć?

bo wiem ile zarabiają obecni 

Opublikowano

@Ulman Onuca powiadają o tobie . Tam gdzie mieszkasz skali braknie .

Zamość Bogatszy .

Miejsce niedobre do życia? 

Najsłabiej w rankingu wypada Dubienka, która zajęła 2466. pozycję. Niżej, jeśli chodzi o województwo lubelskie, sklasyfikowano jedynie gminy Ulhówek (2471. miejsce, pow. tomaszowski) oraz Horodło (2477., pow. hrubieszowski) i Grabowiec (2472., pow. zamojski). (opr. w)

„Ach Lubelskie, jakie cudne, gdzie jest taki drugi kraj. Tu przeżyjesz chwile cudne, tu przeżyjesz życia raj…” – brzmi refren piosenki śpiewanej na wielu uroczystościach w naszym regionie. Tymczasem według najnowszego rankingu przygotowanego przez Serwis Samorządowy PAP „Gmina Dobra do Życia” naszych gmin próżno szukać w jego czołówce (najwyżej sklasyfikowany Chełm znalazł się na 711 miejscu), za to aż roi się od nich w jego ogonie – zestawienie zamyka nadbużańskie Horodło, Dubienka jest 11., a Stary Brus 21. od końca. Oczywiście to tylko ranking, ale…

https://www.nowytydzien.pl/miejsce-niedobre-do-zycia/

Opublikowano

pis-owskie kundle ujadaja od wczoraj..

Dnia 17.02.2024 o 09:45, v11 napisał:

głupie tłumaczenie w momencie oddawania głosu nie wiadomo kto ma większość 

a sondaze przedwyborcze ?? zwykle niewiele sie rozna od wynikow.

23 godziny temu, jahooo napisał:

https://www.facebook.com/reel/234779496372331

Bardzo sensowna wypowiedź, szkoda, że niewiele osób o tym wspomina

jesli ty uwazasz ze cos jest sensowne-to na pewno nie jest 😂

22 godziny temu, v11 napisał:

większego obrońcy platfusów tu nie ma a ostatnio ci powietrze coś uchodzi -już dociera do pustego ze cię wykolegowali pisiory mendy bynajmniej takich bajek nie wciskali lepiej by nie było ale wielkie obietnice a sraka w gaciach 

tylko glupi wierzy w obietniece wyborcze-nie wnikam czemu ty wierzysz..

21 godzin temu, Kowalsky30 napisał:

To co ten nierząd z ministrem Kołodziejczakiem na czele wyprawia to jakiś burdel schizofrenia i cyrk na kołach w jednym

sperma ci na mozg uderzyla ?? akurat burdel to cos dla ciebie 😂

19 godzin temu, v11 napisał:

sam widzisz tamci potrzebowali 8 lat żeby wk***ić naród a ci w dwa miesiąca zgnoili wszystko i wszystkich 

Wszechmogący Tfusk nie potrafi a twierdził że wszystko w następnym dniu załatwi tylko PIS musi oddać władzę -zamiast podpisywać pakty migracyjne niech pomyśli ryżym łbem 

a konkrentnie kogo i co ???

18 godzin temu, Ulman napisał:

A propos Nawalnego , uważacie że go zamordowali?

boisz sie ze bedziesz nastepny ??

za wysokie masz mniemanie o sobie- jestes tylko jednym z tysiecy .co najwyzej seryjny samobojca cie spotka 

18 godzin temu, Mariusz2903 napisał:

Po 2 miesiącach rządów tuska są już ofiary - rolnicy i kierowcy . Pierwsi otrzymują za zboże po 600 zł a drudzy będą płacić za paliwo po 7 zł . Jakoś nie widzę tych uśmiechniętych w sklepach coraz drożej , wczoraj płaciłem za boczek 46 ,90 zł . 

a kto wprowadzil chore ceny na energie ?? kto podniosl place minimalna ??

czyja zasluga byla hiperinflacja ?? kto wtedy rzadzil ??

17 godzin temu, mirro napisał:

maz kuzynki jest goralem spod nowego targu- on mi pierwszy o ogniu opowiadal.. musialbym pol wypowiedzi wykropkowac. 

nzs dzielnie walczyla z armia ludowa i nic wiecej.. byl infiltrowany i sterowany przez agentow gestapo..

17 godzin temu, 12Pafnucy napisał:

Zrozum.

Poprostu się przepełniła czara goryczy....

Tu nie chodzi o Tuska czy Kaczyńskiego.

Po prostu jest źle w rolnictwie i nie zanosi się na poprawę.

Nie każdy może z dnia na dzień przestać być rolnikiem.

Weź większą dawkę....😆

a co gdyby ten byczek cie jeszcze bardziej przytulil ?? skonczylbys produkcje czy mialby cie ktos zastapic ??

gdy znajmomy umarl na zawal w nocy to jego corka od rana chodzila po wsi zeby sprzedac swinie ,razem z pasza- wtedy jeszcze chetny sie trafil..

jak noga, boli ?? 

17 godzin temu, v11 napisał:

a co innego zostało -trochę radości 

ile gram tej radosci kosztuje ?? masz stalego dostawce ??  pewny towar ??

15 godzin temu, mirro napisał:

Ale z tego co widać, to On nie leci tylko spada. Ale twardy musi być, bo spadochrona nie zabrał.:lol:

warto przypomniec ze on trenowal w prl-u skoki do wody i to na poziomie zawodowym .

14 godzin temu, nie napisał:

bardzo ciekawe 

ciekawe czy umiała by wydoić krowę? :D 

takie tylko wam piwniczakom  zostaly?? 

ale takiemu pis-orkowi jak ty, to na wzor prezesa, chlopaczek nie jest potrzebny ???

1 godzinę temu, Tomasz0611 napisał:

W Lublinie może być problem, ale w nowoczesnej podkrakowskiej wsi pewnie by schodziły bez problemu xD 

a po co -od nas kobiety nie uciekaja ... 

bylem niedawno na disco-niestety z zona 😪- to wieice co mnie zszokowalo ?? po 25 latach ?? 

pelno wolnych kobiet  w wieku poborowym ...

kurna.. kiedys tego nie bylo. chlopaki chodzily i szukaly jakiegos towaru, a teraz dziewczyny uciekly ze od wschodniopolskich maczo i same w miescie siedza..

1 godzinę temu, 12Pafnucy napisał:

No coś wspominał że sie mu przydają.... gadżety...

Gdzie jest @jacus?

impreze mialem -18 corki..dla rodziny, bo dla kolezanke to juz  byla. 

zeby sie nie denerwowac , na noc wyjechalem z domu..a na wszelki wypadek zostawilem corke z mezem do kontroli..

mi gadzety nie sa jeszcze potrzebne- to dla urozmaicenia po-zycia..

Opublikowano
45 minut temu, Roman176 napisał:

gdybyś nie mieszkał gdzie diabeł mówi dobranoc to byś wiedział 

bo wiem ile zarabiają obecni 

To co się zmieniło w twoim centrum wszechświata? Jakież to dramatyczne zmiany nastąpiły?

Skąd wiedź ile zarabiają obecni? Jakie źródło to podaje i gdzie?

14 minut temu, galan99 napisał:

@Ulman Onuca powiadają o tobie . Tam gdzie mieszkasz skali braknie .

Zamość Bogatszy .

Miejsce niedobre do życia? 

Najsłabiej w rankingu wypada Dubienka, która zajęła 2466. pozycję. Niżej, jeśli chodzi o województwo lubelskie, sklasyfikowano jedynie gminy Ulhówek (2471. miejsce, pow. tomaszowski) oraz Horodło (2477., pow. hrubieszowski) i Grabowiec (2472., pow. zamojski). (opr. w)

„Ach Lubelskie, jakie cudne, gdzie jest taki drugi kraj. Tu przeżyjesz chwile cudne, tu przeżyjesz życia raj…” – brzmi refren piosenki śpiewanej na wielu uroczystościach w naszym regionie. Tymczasem według najnowszego rankingu przygotowanego przez Serwis Samorządowy PAP „Gmina Dobra do Życia” naszych gmin próżno szukać w jego czołówce (najwyżej sklasyfikowany Chełm znalazł się na 711 miejscu), za to aż roi się od nich w jego ogonie – zestawienie zamyka nadbużańskie Horodło, Dubienka jest 11., a Stary Brus 21. od końca. Oczywiście to tylko ranking, ale…

https://www.nowytydzien.pl/miejsce-niedobre-do-zycia/

Pewnie nie zrozumiesz czemu ale za***iscie się z tego cieszę.

Opublikowano
2 godziny temu, Agrest napisał:

Nie był na świeczniku ostatnio.

Ni ziębił ni grzał Putina.

Zapomniałeś o filmie z rezydencji Putina?poza tym uciszył go by jego zwolennicy nie robili demonstracji przed wyborami.Putin jest mściwy i nigdy nie wybacza nikomu kto mu podskoczy.

2 godziny temu, Agrest napisał:

Zmęczenie psychiczne i fizyczne mogło doprowadzić do zatrzymania serca.

I to też jest morderstwo bo to nie on sam z własnej woli przez to przeszedł, poza tym dlaczego nie wydano ciała matce skoro umarł w ,,naturalny" sposób?

Opublikowano
11 minut temu, 12Pafnucy napisał:

Skończył bym.

Jestem nie do zastąpienia 😆

temu skonczylem z bydlem..ale jakies swinie jeszcze zostaly, gdy gdzies wyjezdzam albo jestem w pracy to corka idzie odpasc.. no trudne to nie jest..ale zawsze . 

jak to jest mieszkac tam gdzie nic nie ma ?? 

kurna,czasami wam zazdroszcze .. stara juz planuje wypad do kina. na samych swoich..kolezanka pojechala dzisiaj do zakopanego bede musial tez jechac niedlugo.

onuca sie cieszy bo bedzie mogl za poldarmo pola nabrac . tylko po co ??  z ukrainy taniej sprowadza ..

i komu to przekaze ?? ma podobno jakies dzieci ale one pewnie do cywilizacji uciekna ..

a gdy go dopadnie seryjny samobojca -to nikt go w polach nie bedzie szukal..

Opublikowano
6 minut temu, jacus napisał:

jak to jest mieszkac tam gdzie nic nie ma ??

Ty mi opowiedz.

Bez rolniczenia u mnie nikt nie umrze z głodu.

Ta moja gospodarka to bardziej hobby niż jakieś pieniądze z tego.

Zresztą. U ciebie też raczej ty zgasisz światło odnośnie bycia rolnikiem 

Czyż nie tak?

Opublikowano
14 minut temu, witejus napisał:

Zapomniałeś o filmie z rezydencji Putina?poza tym uciszył go by jego zwolennicy nie robili demonstracji przed wyborami.Putin jest mściwy i nigdy nie wybacza nikomu kto mu podskoczy.

I to też jest morderstwo bo to nie on sam z własnej woli przez to przeszedł, poza tym dlaczego nie wydano ciała matce skoro umarł w ,,naturalny" sposób?

To jest jasne że do zapaści zdrowotnej doprowadził Putin. 

Tylko pytanie było czy został zamordowany.

Tu odpowiedź nie musi być twierdzącą.

Opublikowano
1 minutę temu, Agrest napisał:

Bez wątpienia został zamordowany, dlatego nie wydano ciała by nikt nie dowiedział się jak zginął Nawalny, pewniejuż go spalili i prochy rozsypali nie wiadomo gdzie by ludzie nie pielgrzymowali

Opublikowano
6 minut temu, Agrest napisał:

Tu odpowiedź nie musi być twierdzącą.

Dla Putina nawet lepiej jakby nie była twierdząca.:lol:

Opublikowano

a moze zrobil ich w wuja i sam umarl ??  w koncu i tak kazdy wie ze go zamordowali i zadne dowody ze bylo inaczej,nic by nie daly.

8 minut temu, 12Pafnucy napisał:

Ty mi opowiedz.

Bez rolniczenia u mnie nikt nie umrze z głodu.

Ta moja gospodarka to bardziej hobby niż jakieś pieniądze z tego.

Zresztą. U ciebie też raczej ty zgasisz światło odnośnie bycia rolnikiem 

Czyż nie tak?

zycie plata rozne figle.. na dzien dzisiejszy to raczej,na pewno tak...gdy sprzedadza na dzialki budowlane to bedzie najwieksza radosc..😂

pojdziesz na rente czy do pracy ?? bo chyba z wyplaty zony i 800 plus nie bedziesz zyl ??

gdyby ojciec nie umarl mlodo pewnie bym sam nie zajal sie gospodarka. mialem taka prace ze co drugi dzien bylem w domu i do tego moglem sie spokojnie zamieniac, wszystkie niedziele byly moje..no i wtedy zboze kosztowalo wiecej niz dzisiaj 😂😂😂😪

gdy ja byki hodowalem to na tym ladny piniadz byl -cos sie zmienio ?? 

w tym sezonie to z jeszcze z oszczednosci dokladam do pola - czy bedzie mi sie chcialo z wyplaty ??

przy tym stosunku cen zboza i nawozow to kazde nawozenie nie jest oplacane..

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
    • Przez debrzyna
      Powinniśmy podjąć sie informowania rolników i nie tylko ,kto w poszczególnych województwach organizuje wyjazd na następny protest Brak takiej informacji to mniej ludzi na proteście
      Macie informacje wpisujcie w tym temacie Tylko informacje kto i tp bez zbędnej polityki 
  • Dodaj nową pozycję...
v