Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano
8 minut temu, hubertuss napisał:

Tylko już takie argumenty ci zostały. Ja napisałem konkrety a tobie się zdarzenie z dzieciństwa przypomniało. Przeciwko czemu pis był w ue czego nie zaakceptował Morawiecki oprócz walki osądy? Bo to, że Morawiecki w UE był za a wam mówił, ze jest przeciw to inna sprawa. Możesz wymienić sprawy które w UE blokował pis ale naprawdę blokował a nie akceptował a wam w PL mówił, że blokuje? Czy dalej będziesz swoje dzieciństwo wspominał?

Tobie polityka już zjadła mózg rozumiesz czy nie, Tusk nie jest w stanie w ogóle przeciwstawić się Brukseli, nie pier**l głupot, bo unii najbardziej chodziło o obaleniu PiSu, skoro na wszystko się zgadzali, to dlaczego im nie pasowali.

• Haha 1
Opublikowano
7 minut temu, Desperado napisał:

Tobie polityka już zjadła mózg rozumiesz czy nie, Tusk nie jest w stanie w ogóle przeciwstawić się Brukseli, nie pier**l głupot, bo unii najbardziej chodziło o obaleniu PiSu, skoro na wszystko się zgadzali, to dlaczego im nie pasowali.

A pis się tak przeciwstawiał..

3 minuty temu, Desperado napisał:

To teraz blokuj drogi z tą samą radością.   :P

Ty powinieneś blokować drogi bo wybrałeś tych co tego bajzlu narobili. 

Opublikowano
2 minuty temu, hubertuss napisał:

Ty powinieneś blokować drogi bo wybrałeś tych co tego bajzlu narobili. 

Zapytaj Tuska co z tym paliwem po 5 zł  :P  i z innymi obiecankami i kiedy zacznie wsadzać do paki.    xD

Opublikowano
3 minuty temu, galan99 napisał:

Dokładnie wspomną ze smutkiem jak , żyło się dobrze za Kaczora a za Rudego same dziady .

Dla ciebie nie będzie żadnej różnicy😆

Opublikowano

Rudemu się podoba wystawianie dziadów i będzie ich co raz więcej . Po czerwcowych wyborach przybędzie lawinowo .

Pszenica po 400 zł , rząd bardzo wspiera Ukrainę w 100 % i nigdy nie przestanie obiecali i słowa dotrzymają .

• Like 1
Opublikowano
2 minuty temu, galan99 napisał:

Tez dołączysz jako dziad rolny .

Raczej twój poziom mi nie grozi. 

No dawaj, zapodaj jakie traumatyczne wiadomosci i powróż jakie plagi nas czekają

Opublikowano

Przecież to mogło stać się już w ubiegłym roku, tylko wybory były na jesieni i nie wypadało. Teraz kolejne wybory sa wiosna , więc znowu nie wypada czyli lato jest optymalnym terminem.:lol:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
    • Przez debrzyna
      Powinniśmy podjąć sie informowania rolników i nie tylko ,kto w poszczególnych województwach organizuje wyjazd na następny protest Brak takiej informacji to mniej ludzi na proteście
      Macie informacje wpisujcie w tym temacie Tylko informacje kto i tp bez zbędnej polityki 
  • Dodaj nową pozycję...
v