Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)
1 godzinę temu, Agrest napisał:

Coś wczoraj o szybkich kolejach pisaliście

https://www.facebook.com/share/r/DgQHd99FYDcQsnfR/

Onuca @Ulman boi się szybkich kolei by nie wypadł z pociągu, wiec jedzie z  rosyjską melodią .

Ukraina go wchłonie jak swego .

Boże miej w opiece Donalda Trumpa , pięknie powiedział nie płacisz nie będziesz chroniony i niech Rosja z nimi robi co chce .

Trzeba płacić składki na NATO wiele krajów nie płacą wiec nie będzie pomocy .

Wałęsa jest przeciwnikiem Rosji , wypowiedzi jego że jak nie wykorzystamy obecnego czasu na osłabienie , Rosji to za 20 lat powstanie imperium Rosyjskie i zagrozi Europie .

Edytowane przez galan99
Opublikowano
3 minuty temu, galan99 napisał:

Bywałem na protestach w latach 91 do 1999 roku . Teraz czas na młodych niech , pokazują klasę mi się już nie chce .

Chłopie to było 30 lat temu 🙆‍♀️ teraz są inne realia.

Jesteś po prostu zwykłym leniem jak @Rolnik1973 Rysiek. 

Opublikowano
8 minut temu, 12Pafnucy napisał:

Jedź na protest i wykrzycz....amatorze...😆

Oporowcy niech strajkują

Mają P0 5 traktory to jak jednego aresztują to 4 obrobią

Ja tam tera P0 modlę się do Świętego Pafnucego skoro Święty żeby P0błogosławił i zesłał tuska do berlina

A Putin by wsiadł w samolot a samolot spadł na P0rlament europejski i nie P0trzebne będą strajki

• Like 1
  • Haha 1
Opublikowano
10 minut temu, galan99 napisał:

Bywałem na protestach w latach 91 do 1999 roku . Teraz czas na młodych niech , pokazują klasę mi się już nie chce .

Dobrze że durnoty wypisywać ci sie chce...

Opublikowano
6 minut temu, PRIMO napisał:

Chłopie to było 30 lat temu 🙆‍♀️ teraz są inne realia.

Jesteś po prostu zwykłym leniem jak @Rolnik1973 Rysiek. 

jakie inne  realia . Są teraz młodzi nie walczą o te nowe realia .

To co roku w roku po kilka razy od młodych do 70 lat stać na drogach i się domagać o swoje w Rządy maja to gdzieś .

Swoje z robiłem w tamtych latach teraz są modzi co mają po 20 lat niech działają , jak widać na protestach są prawie dziadki .

Opublikowano
1 minutę temu, galan99 napisał:

Swoje z robiłem w tamtych latach teraz są modzi co mają po 20 lat niech działają , jak widać na protestach są prawie dziadki .

Nie pitol. W każdym wieku znajdziesz.

• Like 1
Opublikowano
6 minut temu, Rolnik1973 napisał:

Oporowcy niech strajkują

Mają P0 5 traktory to jak jednego aresztują to 4 obrobią

Ja tam tera P0 modlę się do Świętego Pafnucego skoro Święty żeby P0błogosławił i zesłał tuska do berlina

A Putin by wsiadł w samolot a samolot spadł na P0rlament europejski i nie P0trzebne będą strajki

2 minuty temu, Rolnik1973 napisał:

Nie Prezes to złoty człowiek

CZY NA SALI JEST LEKARZ WETERYNARII bo na psychiatre już za PÓŹNO!!!!!!!!😱😱😱😱😱😱

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
    • Przez debrzyna
      Powinniśmy podjąć sie informowania rolników i nie tylko ,kto w poszczególnych województwach organizuje wyjazd na następny protest Brak takiej informacji to mniej ludzi na proteście
      Macie informacje wpisujcie w tym temacie Tylko informacje kto i tp bez zbędnej polityki 
  • Dodaj nową pozycję...
v