Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
1 minutę temu, galan99 napisał:

Obecnie jest Rudy i bardziej pomaga Ukrainie

Aaaa mamy jeszcze jakieś czołgi, które rudy mógłby przekazać Ukrainie? :lol:

Opublikowano
14 minut temu, galan99 napisał:

Jakie masz żadnych nie masz to co wynegocjowali z Unią to było dno i jest do dziś i będzie .

Nigdy niczego nie zrównają bo się nie da i trzeba się z tym pogodzić .

Możesz mieć nadzieje że się coś zmieni , ale nie przemyślenia ,przemyśleć możesz czy warto  mieć 100 ha .

Oczywiście że warto mieć 100 ha a jeszcze bardziej warto mieć 1000ha 😆

Czytając to co powielasz to dziś jest dzień traumy europejskiej🤣

5 minut temu, galan99 napisał:

Nie musisz zrobią to inni bez pytania o twe zdanie .

dziś radzili że dadzą dopłaty i to wystarczy , Rudy pomaga i będzie pomagał Ukrainie .

Ależ ty beznadziejnie bezsilny jesteś....... Popatrz ile osób w rolnictwie sobie dobrze radzi a tylko niedojdy wiecznie płaczą jak to ich wszyscy oszukali

• Haha 1
Opublikowano
1 minutę temu, 12Pafnucy napisał:

Galan, tu i teraz???

Przed chwilą Leppera wspominałeś....

Jego już nie ma tu i teraz.

Tak wspomniałem to co wynegocjowali dla polski , przedstawił żeby każdy wiedział jakie to były .

Teraz się liczy tylko to co jest teraz obecnie .

Opublikowano (edytowane)
9 minut temu, Ulman napisał:

Oczywiście że warto mieć 100 ha a jeszcze bardziej warto mieć 1000ha 😆

Czytając to co powielasz to dziś jest dzień traumy europejskiej🤣

Ależ ty beznadziejnie bezsilny jesteś....... Popatrz ile osób w rolnictwie sobie dobrze radzi a tylko niedojdy wiecznie płaczą jak to ich wszyscy oszukali

Ja blokować dróg nie muszę czyli wedle twego rozumowania co blokują to są niedojdy wiecznie płaczą jak to ich wszyscy oszukali

bardziej warto mieć 1000ha .

Nigdy nie będziesz tyle miał .

Edytowane przez galan99
Opublikowano
7 minut temu, galan99 napisał:

Ja blokować dróg nie muszę czyli wedle twego rozumowania co blokują to są niedojdy wiecznie płaczą jak to ich wszyscy oszukali

Jak ci tak dobrze to czego 365 dni w roku biadolisz a w tym roku będziesz biadolił nawet 366 dni.

Najwięcej protestuje tych co potrafią liczyć i mają odpowiednią skalę. Jeśli ktoś ma 1000 ton pszenicy i przez PISowskich kretynów stracił choćby 50 pln na tonie to jest 50 tys pln w plecy. Jak ktoś ma 20 ton pszenicy to za parę groszy nie będzie się z fotela ruszał tym bardziej że zawsze był dymany przez lokalne skupy i już się do tego przyzwyczaił.

Opublikowano
2 minuty temu, 12Pafnucy napisał:

Wiesz ile Polska pod zaborami była?

Gdyby wszyscy tak podchodzili do walki o coś, to cyrylicą byś się podpisywał 

Obecnym czasie nikt nie chce walczyć .

Opublikowano (edytowane)

Bo nie może dogonić innych.

Sądzi że jak inni się zatrzymają, to będzie miał szansę chociaż plecy  innych obejrzeć.

Zwykła zawiść.

3 minuty temu, Ulman napisał:

Jak ci tak dobrze to czego 365 dni w roku biadolisz a w tym roku będziesz biadolił nawet 366 dni.

Obecnym czasie nikt nie chce walczyć .

Zobacz jutro na drogach.

Edytowane przez 12Pafnucy
  • Haha 1
Opublikowano
3 minuty temu, galan99 napisał:

O co walczyć? . Ta walka trwa już ponad 30 lat i ta sama śpiewka nic nie znacząca .

Bo w końcu trza otworzyć oczy i nie machać na ślepo łapami. A jak sie to uda, to może się  okazać że lejesz się ze swoimi, a prawdziwy przeciwnik stoi z boku i się śmieje.:lol:

Opublikowano

Nastrój stał się wreszcie klarowny, UE jest zjednoczona w wysiłku na rzecz pomocy Ukrainie; zadecydnowaon o pomocy finansowej dla Ukrainy o wartości 50 mld euro i to bez zbędnej dyskusji - powiedział w czwartek w Brukseli premier Donald Tusk po szczycie Rady Europejskiej.

Opublikowano

Nastrój stał się wreszcie klarowny, UE jest zjednoczona w wysiłku na rzecz pomocy Ukrainie; zadecydnowaon o pomocy finansowej dla Ukrainy o wartości 50 mld euro i to bez zbędnej dyskusji - powiedział w czwartek w Brukseli premier Donald Tusk po szczycie Rady Europejskiej.

no i co z tego? Co to wnosi ?

Opublikowano

Ale przecież tak od dawna.

To nie są jakieś ukryte informacje.

Co w związku z tym?

Opublikowano (edytowane)
5 minut temu, Ulman napisał:

no i co z tego? Co to wnosi ?

Że otworzą granice Ukrainie by legalnie mogła sprzedawać, swe płody i nic nie masz do powiedzenia .

Tusk w Kijowie. "Polska pomoże Ukrainie w przystąpieniu do Unii Europejskiej"

Premier Donald Tusk powiedział, że Kijów musiał być pierwszą stolicą, którą odwiedził po wyborach jako premier. "To właśnie w Ukrainie przebiega światowy front między dobrem a złem" - podkreślił. Dodał, że porozumiał się z prezydentem Zełenskim w sprawie roli Polski, która będzie starała się pomóc we wszystkich aspektach procesu akcesyjnego Ukrainy do UE.

Tusk w Kijowie. "Polska pomoże Ukrainie w przystąpieniu do Unii Europejskiej"

Edytowane przez galan99
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
    • Przez debrzyna
      Powinniśmy podjąć sie informowania rolników i nie tylko ,kto w poszczególnych województwach organizuje wyjazd na następny protest Brak takiej informacji to mniej ludzi na proteście
      Macie informacje wpisujcie w tym temacie Tylko informacje kto i tp bez zbędnej polityki 
  • Dodaj nową pozycję...
v