Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Sprawdziłem dane z komisji to niestety dostał dwa głosy - mój i mojej żony🤷‍♂️

Opublikowano

https://www.polsatnews.pl/wiadomosc/2024-02-01/bruksela-protesty-rolnikow-tysiace-osob-protestowaly-przeciwko-regulacjom/

"Jesteśmy tu po to, żeby bronić naszego rolnictwa. Od trzech lat próbujemy bezskutecznie zwrócić uwagę belgijskiego rządu na nasze problemy. Musimy wreszcie się otrząsnąć i wraz z całą Europą walczyć o wspólną sprawę: o możliwość wykonywania zawodu rolnika dla nas i naszych dzieci - powiedziała jedna z protestujących rolniczek."

U nas będą 9lutego strajkować rolnicy

Opublikowano
1 minutę temu, racyl napisał:

Możesz do mnie przyjechać zbierać truskawki i nie musisz jechać do niemca 😂

nowacka ci podeśle uczniów, nie będą mieli zadań domowych to w wolnym czasie mogą zrywać truskawki

• Like 2
  • Haha 1
Opublikowano
Przed chwilą, nie napisał:

nowacka ci podeśle uczniów, nie będą mieli zadań domowych to w wolnym czasie mogą zrywać truskawki

z uczniów to i do tej pory słabi byli pracownicy. zwłaszcza że ja zbieram w godzinach16-20

• Haha 1
Opublikowano

z uczniów to i do tej pory słabi byli pracownicy. zwłaszcza że ja zbieram w godzinach16-20

To chcesz młode społeczeństwo zaje...ć w robocie tak się nie da .

Opublikowano (edytowane)
1 godzinę temu, galan99 napisał:

To nie będzie pracowników za darmo , morze emeryci 75 l dorobią .

Dobra. Już tak się nie martw. Będziesz wpieprzał mrożone ukraińskie z dursbanem.

Najważniejsze że tanie....😆 

I skąd to morze emerytów?😆

Edytowane przez 12Pafnucy
Opublikowano
Przed chwilą, 12Pafnucy napisał:

Dobra. Już tak się nie martw. Będziesz wpiepszal mrożone ukraińskie z dursbanem.

Najważniejsze że tanie....😆

czemu ty piszesz takie rzeczy ? 

Opublikowano (edytowane)
3 minuty temu, galan99 napisał:

To chcesz młode społeczeństwo zaje...ć w robocie tak się nie da .

3- 4 godziny pracy to rzeczywiście dużo 😂

Edytowane przez racyl
Opublikowano
Przed chwilą, 12Pafnucy napisał:

A czemu nie?

ty piszesz o dopłacaniu do wegla to czemu ja mam do ciebie dopłacać ? badać truskawki z ukr i bd tanio i zdrowo 

3- 4 godziny pracy to rzeczywiście dużo 😂

na słońcu w szczerym polu to tak 

Opublikowano
Przed chwilą, Roman176 napisał:

ty piszesz o dopłacaniu do wegla to czemu ja mam do ciebie dopłacać ? badać truskawki z ukr i bd tanio i zdrowo 

Do niczego nie dopłacasz. Tobie płaci za wszystko pracodawca.

Opublikowano (edytowane)
2 minuty temu, Roman176 napisał:

na słońcu w szczerym polu to tak 

po 16 to juz nie masz tragedii. ja zbieram na detal to mi nie trzeba piec się w samo południe na polu

Edytowane przez racyl
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Rozmowy o polityce oczami rolników w 2026 roku, kontynuacja tematu z 2025 roku

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
  • Dodaj nową pozycję...
v