Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano

skoro tekst był głupawy .....

1 godzinę temu, galan99 napisał:

Szykuje obronę na linii  Wisła  .

wojsko Polskie też będzie mogło wjechać do Niemiec i Holandii tylko po co , co niby ma tam robić ?  .

...... to pytanie jest jedynie dostosowane poziomem do tekstu którego dotyczy

Opublikowano (edytowane)
41 minut temu, jacus napisał:

Ja się poddaje od razu.

a czy zdajesz sobie sprawę komu?
przecież Niemcy obecne nikogo nigdzie nie wyślą zanim nie spłuczą zdegenerowane rządy nomen omen "sztolca" i poddasz się wyborcom holenderskim Wildersa i niemieckim afd bo obserwując trendy to akurat w tym kierunku to zmierza i masz jakąś do wskazania linię załamania? (rym niezamierzony) bo ja widzę bardziej trend wznoszący

"uważajcie o co prosicie bo rzeczywiście prośby mogą być wysłuchane" ;)

Edytowane przez dysydent
Opublikowano
1 godzinę temu, DTaras napisał:

Aa palenie gupa po paleniu zielska? Jest taka opcja?

na razie nie grodzka z susiakiem 

1 godzinę temu, jacus napisał:

Ja się poddaje od razu.😀

normalne jak za wojny 

28 minut temu, Ulman napisał:

a co to?

ty tylko wiesz co serwuje onet i wp ?

27 minut temu, Ulman napisał:

Czyja to inicjatywa? Czyj kapitał?

nie zainteresuje cię polski 

Opublikowano

Nie dopowiadaj i nie zmyślaj - to nie TVPis

W jakiej agencji rolnej rządzi lekarz bo nie mogę tego znaleźć? A może coś sie zmieniło i już nie rządzi albo wcale kogoś takiego nie było? 

Opublikowano
31 minut temu, Jurek87 napisał:

Gruba inwestycja byc moze w niezależna telewizje internetową na poziomie. Czas pokaże.

nic niczego nie pokaże

niezależność i jutub to sprzeczność bo tam już trzeba uważać jakich słów się używa czy jakie obrazy pokazuje bo "algorytmy" czyt - cenzura a stan taki tylko narasta odkąd ta platforma powstała. Cały jutub to de facto jankeskie medium i to prywatne; tak że no niepoważne to jest wszystko i tyle

• Like 1
Opublikowano

Na YouTubie to sobie można obejrzeć jak wymienić łożysko w 60-tce, bo takie filmiki nie są badane pod kątem poprawności politycznej xD Pod warunkiem, że nikt na tym filmiku nie używa brzydkich słów, bo jak używa to film tylko 18+ ...

• Thanks 1
Opublikowano
7 minut temu, Ulman napisał:

W jakiej agencji rolnej rządzi lekarz bo nie mogę tego znaleźć? A może coś sie zmieniło i już nie rządzi albo wcale kogoś takiego nie było? 

cudotwórca wiadomości na dodatek ślepy ....    

Opublikowano
9 minut temu, Ulman napisał:

Nie dopowiadaj i nie zmyślaj - to nie TVPis

ARiMR chyba psychiatra władze miał objąć? W sumie to nie dziwi 

Opublikowano (edytowane)
2 minuty temu, Roman176 napisał:

https://www.lokalnatelewizja.pl/artykul/25382,nowy-prezes-agencji-restrukturyzacji-i-modernizacji-rolnictwa

i jeszcze ryszawy go powołał  teraz tylko kompletni ludzie 🤣  

Przecież z tym towarzystwem z ARiMR tylko psychiatra może wytrzymać, ktokolwiek inny po rządzeniu tam przez kilka miesięcy by wylądował na kozetce u tego pana xD O ile na powiatową nie ma co narzekać, to wojewódzka to jakiś odział specjalny szpitala psychiatrycznego xD 

Edytowane przez Tomasz0611
Opublikowano
4 minuty temu, Ulman napisał:

A gdzie jest napisane ze to lekarz?

Aż zacząłem czytać..

Napisane że był dyrektorem...

A że lekarzem nie znalazłem.

Myślenie na skróty wywiodlo niektórych na manowce chyba ..

Opublikowano
Przed chwilą, Roman176 napisał:

spółce nadzorczej  wodociągach  w Ostrowcu też czytałeś ?   i wyciąga 40k 

A o tej koleżance Jarka czytałeś, ona to się dopiero dorabiała na tych radach nadzorczych, Janina Goss czy jakoś tak xD 

Opublikowano

"Afera hejterska" w dolnośląskiej PO. Ruszyła gilotyna

Jak dowiedziała się Interia, jeden z najbliższych współpracowników lidera dolnośląskiej PO Michała Jarosa i szef sztabu wyborczego partii - Maurycy Graszewicz, ma zrezygnować ze stanowiska. To pokłosie tzw. "afery hejterskiej", która wybuchła we Wrocławiu. – Jeśli publikowanie prawdziwych wypowiedzi ktoś nazywa hejtem, jest to raczej problem tych wypowiedzi – uważa Graszewicz. – To kwestia smaku, wyczucia – komentuje Bogdan Zdrojewski z PO.

Czytaj więcej na https://wydarzenia.interia.pl/raport-wybory-samorzadowe-2024/news-afera-hejterska-w-dolnoslaskiej-po-ruszyla-gilotyna,nId,7303494#utm_source=paste&utm_medium=paste&utm_campaign=chrome

@racyl  siedzi ? gdzie on

Opublikowano
5 minut temu, 12Pafnucy napisał:

Aż zacząłem czytać..

Napisane że był dyrektorem...

A że lekarzem nie znalazłem.

Myślenie na skróty wywiodlo niektórych na manowce chyba ..

Otóż to - większość pisowców  tak ma ze wszystkim.  Nie doczyta, nie zrozumie ale że gamoń to cos sobie dopowie a potem bzdury powiela. W efekcie z niezrozumienia i głupoty wychodzą rzeczy niewyobrażalne

• Like 1
Opublikowano
Przed chwilą, Tomasz0611 napisał:

A o tej koleżance Jarka czytałeś, ona to się dopiero dorabiała na tych radach nadzorczych, Janina Goss czy jakoś tak xD 

czyli coś się zmieniło ?  ale trzeba poczytać 

Przed chwilą, Ulman napisał:

Otóż to - większość pisowców  tak ma ze wszystkim.  Nie doczyta, nie zrozumie ale że gamoń to cos sobie dopowie a potem bzdury powiela. W efekcie z niezrozumienia i głupoty wychodzą rzeczy niewyobrażalne

platfusy jeszcze gorzej jedyne wiarygodne źródło to jak Niemiec zapoda  brak koordynacji miedzy półkulami ..

Może być zdjęciem przedstawiającym serce i tekst

1 minutę temu, 12Pafnucy napisał:

Zmiana tematu?

nie no pis kradnie zostańmy przy tym 

@Tomasz0611  zobacz jak ta pani jest wykształcona

Odnotowana w rankingu „50 najbardziej wpływowych prawników” Dziennika Gazety Prawnej w 2016

• Haha 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
    • Przez debrzyna
      Powinniśmy podjąć sie informowania rolników i nie tylko ,kto w poszczególnych województwach organizuje wyjazd na następny protest Brak takiej informacji to mniej ludzi na proteście
      Macie informacje wpisujcie w tym temacie Tylko informacje kto i tp bez zbędnej polityki 
  • Dodaj nową pozycję...
v