Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam pomysł. Stan wojenny trzeba wprowadzić i wyłączyć telewizję i internet... 

2 minuty temu, Tomasz0611 napisał:

Depopulację to już dawno mamy ... Od 2013r jest więcej zgonów niż urodzeń w naszym nadwiślańskim kraju ... Tylko w ostatnim roku ubyło nas o jakieś 140tys.

• Haha 1
Opublikowano
Przed chwilą, 12Pafnucy napisał:

Mam pomysł. Stan wojenny trzeba wprowadzić i wyłączyć telewizję i internet... 

Ooo, i to jest myśl, a Kaczaffi ostatnio namawiał Maliniaka do wyprowadzenia wojska na ulice xD 

Opublikowano (edytowane)
3 minuty temu, gregor1284 napisał:

Hmm czy ich wybór czy tak mają zakodowane?

Nie wiem, nie chcą to nie mają, może ich zwyczajnie nie stać ??  Kiedyś nie jeździli na wakacje, na zagraniczne podróże to i kasy na rodzinę więcej zostawało ... A teraz byle wózek dla dzieciaka pół pensji minimalnej, fotelik do samochodu drugie pół minimalnej ...

Edytowane przez Tomasz0611
Opublikowano

@Ulman ma częściowo rację, ludzie są roszczeniowi i chcą wszystkiego za darmo, bez pracy i wysiłku. Urodzenie i wychowanie dziecka wymaga pracy, wysiłku i poświęcenia, a teraz promuje się leni, którzy mają korzystać z życia, nic nie akumulując i niczego nie posiadając. Da im się tabletki na ruchanie i będą zadowoleni.

• Like 1
Opublikowano
2 minuty temu, Tomasz0611 napisał:

Nie wiem, nie chcą to nie mają, może ich zwyczajnie nie stać ??  Kiedyś nie jeździli na wakacje, na zagraniczne podróże to i kasy na rodzinę więcej zostawało ...

Co wpłynęło na to że jeżdżą? Wpływ tv itp. Ludzie chcą żyć jak w filmie stąd ta cała patologia

3 minuty temu, Roman176 napisał:

z zdziwiłbyś się 

Ta. Im bardziej myślisz że Twoje auto jest terenowe tym dalej musisz iść po traktor 

Opublikowano
3 minuty temu, jahooo napisał:

@Ulman ma częściowo rację, ludzie są roszczeniowi i chcą wszystkiego za darmo, bez pracy i wysiłku. Urodzenie i wychowanie dziecka wymaga pracy, wysiłku i poświęcenia, a teraz promuje się leni, którzy mają korzystać z życia, nic nie akumulując i niczego nie posiadając. Da im się tabletki na ruchanie i będą zadowoleni.

wstąpiłeś do frakcji .

Opublikowano (edytowane)
3 minuty temu, gregor1284 napisał:

Co wpłynęło na to że jeżdżą? Wpływ tv itp. Ludzie chcą żyć jak w filmie stąd ta cała patologia

No to zakazać wszelkich wyjazdów itp, wszelkich kin, teatrów, restauracji, niech żyją jak w średniowieczu ... wtedy będą się rozmnażać na potęgę ...

Żeby państwo było silne nie musi mieć teraz nie wiadomo ile mieszkańców, 2 tony wystrzelone rakietą i cała aglomeracja warszawska nie istnieje ...

Opublikowano
Przed chwilą, galan99 napisał:

wstąpiłeś do frakcji .

nie, nie zgadzam się z nim we wszystkim, co twierdzi, ale polityka nie polega na wzajemnym obrzucaniu się błotem, tylko konfrontacji argumentów

• Like 2
Opublikowano
9 minut temu, Tomasz0611 napisał:

I co, zmusisz kogoś ?? Nie chcą to nie mają, ich wybór ...

7 minut temu, gregor1284 napisał:

Hmm czy ich wybór czy tak mają zakodowane?

I tu pojawia się Doda... I jej program na antenie RMF FM. 

Nie chcieć macierzyństwa jest cool, nie będę inkubatorem, chłopak myśli o dziecku? Pora go rzucić, itp...

Chyliñska miała fajny program, dało się słuchać. Program Dody to jakaś porażka

Opublikowano (edytowane)
6 minut temu, Agrest napisał:

I tu pojawia się Doda... I jej program na antenie RMF FM. 

Nie chcieć macierzyństwa jest cool, nie będę inkubatorem, chłopak myśli o dziecku? Pora go rzucić, itp...

Chyliñska miała fajny program, dało się słuchać. Program Dody to jakaś porażka

A nie wiem co Doda mówi w RMF, jak tylko usłyszałem jej głos to zmieniam stację radiową na inną, nie interesują mnie przekonania tej Pani ... Nie interesuje mnie co ma do powiedzenia taka osoba bo z doświadczenia wiem, że nic mądrego nie powie ...

Jedni biorą sobie za wzór Dodę, inni Szalonego Magazyniera ... Starzy wierzą we wszystko co powie telewizja, młodzi w to co zobaczą na Tik Toku ... I z TikToka można mądrze korzystać ...

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
    • Przez debrzyna
      Powinniśmy podjąć sie informowania rolników i nie tylko ,kto w poszczególnych województwach organizuje wyjazd na następny protest Brak takiej informacji to mniej ludzi na proteście
      Macie informacje wpisujcie w tym temacie Tylko informacje kto i tp bez zbędnej polityki 
  • Dodaj nową pozycję...
v