Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
1 minutę temu, galan99 napisał:

Nie widzisz co się robi , Lewaki maja rozmach i to się podoba zobacz na TikTok , sam lewak jest mają poparcie 80 % .

80 procent poparcia w sondażu chyba chyba przeprowadzonym wsrod 4 lewaków i 1 prawaka.

My z Pafnucym kiedyś mieliśmy po 50% poparcia 

• Haha 1
Opublikowano
1 minutę temu, gregor1284 napisał:

Może czas na zmiany?

To  prawda że pan kradnie i bierze łapówki panie burmistrzu ?

Prawda

I ne boi się, że coś panu zrobią, że ktoś się dowie ?

Właśnie się pan dowiedział i co ? Co mi pan zrobi ?

Opublikowano
2 minuty temu, jahooo napisał:

Nie Wegrów, tylko Rumunów, chcą odwołania Wojciechowskiego ze stanowiska za rozpier.. rolnictwa w Unii

Ja słyszałem o Węgrach 

1 minutę temu, 12Pafnucy napisał:

Startujesz?😄

Ja wolę jednak w cieniu. Ale 13 osób z 15 osobowej rady wystawiamy 

Opublikowano
1 minutę temu, jahooo napisał:

To  prawda że pan kradnie i bierze łapówki panie burmistrzu ?

Prawda

I ne boi się, że coś panu zrobią, że ktoś się dowie ?

Właśnie się pan dowiedział i co ? Co mi pan zrobi ?

A To nie trzeba burmistrza. Wyżej jest to samo ale jak zgodnie z procedurami ukradniesz to tak jakbyś nie ukradł 

• Like 1
Opublikowano
52 minuty temu, Agrest napisał:

Jednak jakaś nadzieja zawsze jest.

Nadzieja w kwestii popędzenia lewaków? A to chyba niemożliwe jest. Powód zgoła prosty. W Polsce też okazało się że np PiS to nie żadna prawica. Może zlewaczała prawica, to lepiej pasuje. Co maże być tam teraz prawicą? Ano radykalny Islam. Roman co prawda cały czas w swoim motto podaje definicję lewicy i prawicy ale chyba tylko z przyzwyczajenia . albo nie wie jak to teraz usunąć. Z resztą Polska, Węgry i Słowacja ze swoimi rządami prawicy chyba już pokazały o co tak na prawdę tym prawicowcom chodzi, bo na bank nie o to co oficjalnie głoszą. Sprawa jest w tym przypadku prosta. Gdyby tylko dać im zapewnienie że za jakiś czas nie powsadza ich się do więzienia, to szybko zrobiliby wszystkim z d*py jesień średniowiecza.

Opublikowano
Rolnik1973 napisał:

P0woli P0wraca rozum https://www.tysol.pl/a116305-nowy-europejski-sondaz-znaczace-przesuniecie-w-prawo-unijnej-sceny-politycznej

Tyko, że przesunięcie w prawo w skali UE by oznaczało wybijanie się konglomeratu UE na odrębność. Jeżeli zaś idzie o poszczególne "konfederacje" to takie Niemcy stać póki co na wyjście z UE a resztę? Bosak przeszedł już od narodowca przez monarchistę (albo bardziej feudała) do swoistego peacemakera z którego wypowiedzi nie wynika żadne stanowisko. Nagle taki kompromisowy? Czy bardziej może zorganizowany? Ma goals y co dobrze o nim świadczy jeżeli chodzi o jego własny interes. A my? Społeczeństwo? Jesteśmy za fuzjami Orlenowskimi bo to rzekomo budowa gracza w skali świata a Unia Europejska nam się nie podoba...

Opublikowano
mirro napisał:

52 minuty temu, Agrest napisał:

Jednak jakaś nadzieja zawsze jest.

Nadzieja w kwestii popędzenia lewaków? A to chyba niemożliwe jest. Powód zgoła prosty. W Polsce też okazało się że np PiS to nie żadna prawica. Może zlewaczała prawica, to lepiej pasuje. Co maże być tam teraz prawicą? Ano radykalny Islam. Roman co prawda cały czas w swoim motto podaje definicję lewicy i prawicy ale chyba tylko z przyzwyczajenia . albo nie wie jak to teraz usunąć. Z resztą Polska, Węgry i Słowacja ze swoimi rządami prawicy chyba już pokazały o co tak na prawdę tym prawicowcom chodzi, bo na bank nie o to co oficjalnie głoszą. Sprawa jest w tym przypadku prosta. Gdyby tylko dać im zapewnienie że za jakiś czas nie powsadza ich się do więzienia, to szybko zrobiliby wszystkim z d*py jesień średniowiecza.

Aale to wówczas byliby jednak lewacy i tak w kółko Macieju. Radykalny islam to też nie prawica. Prawica jest wtedy gdy jednak fizycznie ma coś do stracenia - jak żydy w kibucach

Opublikowano
8 minut temu, galan99 napisał:

Do czerwca już nie długo i będą się wybierać do Brukseli . Naród Polski pośle w 80 % samych lewaków będą mieli rozmach .

Co w twojej definicji znaczy lewak?

Opublikowano
3 minuty temu, DTaras napisał:

Jesteśmy za fuzjami Orlenowskimi

Nooooo jak ta fuzja została zrobiona na takich podstawach jak wczoraj pokazali a okazać się za chwilę może iż przy założeniach do budowy CPK poszli tą samą drogą, to ja serdecznie dziękuję tym oszołomom.

Opublikowano
36 minut temu, gregor1284 napisał:

A to wpływ tych netfliksów itp. Popatrz na te kobity trans, nikt tego dupcyć nie chce to łazi to takie nie wiadomo co 

Nie rób takiej sugestii bo dostaje traumy  .Jedyną osobą po zmianie na którą można patrzeć to Linet  Nusbacher  jednak ile operacji plastycznych nie wiem 

Opublikowano
mirro napisał:

No i wreszcie przyszedł czas na robienie porządku z PiSowskim bagnem. Szacunek za wywalenie tego gniota.

https://wiadomosci.wp.pl/niespodziewana-decyzja-w-mon-chodzi-o-tvp-info-6988226456578944a

😁 We WOTach, jako że to jednak zbieranina ludzi niezależnych od pracy w tej strukturze, podobne zakusy skończyły się jedynie stanowczym zakazem publikacji w sprawach związanych ze służbą 😁

mirro napisał:

3 minuty temu, DTaras napisał:

Jesteśmy za fuzjami Orlenowskimi

Nooooo jak ta fuzja została zrobiona na takich podstawach jak wczoraj pokazali a okazać się za chwilę może iż przy założeniach do budowy CPK poszli tą samą drogą, to ja serdecznie dziękuję tym oszołomom.

Trochę inny kontekst ale podzielam i propaguję taką opinię.

Opublikowano
Przed chwilą, gregor1284 napisał:

Ciekawe na jak długo ten porządek? Znów 15dni?

Dość dobrze znam obecnego dowódcę garnizonu Warszawa ( 4 lata w jednym plutonie) i raczej to juz na stałe,

Opublikowano
19 minut temu, gregor1284 napisał:

Musiałbym ze swojej strefy komfortu wyjść. Coś tam się udaje zrobić i na widelcu nie muszę być. 

nieważne kto rządzi ważne kto pociąga za sznurki 

• Like 1
Opublikowano
mirro napisał:

2 minuty temu, DTaras napisał:

Radykalny islam to też nie prawica.

Ale w apogeum swoim juz tylko zostaje mu kabum.

w swoim chorym i zaćpanym umyśle nadziewa w tej chwili na pałąk pierwszą z 40 dziewic więc się nie liczy.

• Haha 1
Opublikowano
1 minutę temu, DTaras napisał:

w tej chwili na pałąk pierwszą z 40 dziewic więc się nie liczy.

A widzisz, nie pomyślałem że dla niego to jednak czysty zysk a nie wizja straty.

Opublikowano
13 minut temu, Ulman napisał:

Co w twojej definicji znaczy lewak?

Osoba skrajnie lewicowa. Typowy współczesny lewak jest
absolutnym przeciwnikiem dyskryminacji innych, chyba że chodzi o ludzi których nie lubi. Często za wszystkie zło świata odpowiada według nich kościół, którego każdy przedstawiciel to pedofil, oszust i menda. Przeciwnik chamstwa i wulgaryzmów, jednak zdarza się że sama je stosuje . Tak jak obecne Posłanki słyną i robią bardzo dobrą podstawę do naśladowania .

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
    • Przez debrzyna
      Powinniśmy podjąć sie informowania rolników i nie tylko ,kto w poszczególnych województwach organizuje wyjazd na następny protest Brak takiej informacji to mniej ludzi na proteście
      Macie informacje wpisujcie w tym temacie Tylko informacje kto i tp bez zbędnej polityki 
  • Dodaj nową pozycję...
v