Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano
3 minuty temu, hubertuss napisał:

No źle ale to za pisu trzeba było strajkować,, że pis źle 😄.

Według mnie to powinno być jak tylko otworzyli granice na to zboże ale kto myślał wtedy strajkowac jak cena była jako taka? Ano nikt. I co znów z ręką w nocniku. W wielu sprawach ludzie nie wyjdą bo z każdej strony karmieni propagandą jak to dobrze sie żyje. Teraz chcą się trochę ruszyć zbozowcy to reszta ma to w tyłku bo przykładowych mleczarzy to nie dotyczy a jak ludzie zdadzą sobie sprawę że wszyscy siedzą w jednakowym gównie to już będzie zbyt późno. Nie chcesz uczestniczyć w tym? Nie uczestnicz, ale i nie zniechęcaj tych którym się chce tylko ruszyć 

• Like 1
Opublikowano
1 minutę temu, Roman176 napisał:

magnez potas wit d  kolagen itp  

Kużwa, jak byłem w Twoim wieku to zamiast tego świństwa starczała kanapka ze słoniną i cebulą a od czasu do czasu stakanek wódeczki. :lol:A teraz tfu, takie coś i Ty chcesz być zdrowy?

• Like 1
Opublikowano

Dudeł przemawia bedzie ułaskawiał😄

2 minuty temu, gregor1284 napisał:

Kołodziejczak popiera protesty, mało tego udział ma brać nawet 🤣

czyli będą protestować, że pis źle rządził😄

Opublikowano

nie na protesty tylko do pracy niech idą :D 

W grudniu 2023 roku po raz pierwszy przekroczyliśmy 8000 zł średniej płacy. Miało to miejsce dokładnie rok po tym, jak po raz pierwszy przekroczyliśmy 7000 zł.

• Haha 2
Opublikowano (edytowane)

Duda się ślizga dalej nie powiedział, ze ułaskawia. Pomimo negatywnej opinii Bodnara powiedział, zę na podstawie tych akt postanowienie zostało wydane i apeluje o wypuszczenie ich.

Zobaczymy tak naprawdę co z tego wyjdzie. Bo on dalej o coś apeluje. Ja nie słyszałem słowa ułaskawiam. Tylko pokrętne teksty o jakichś postanowieniach.

Edytowane przez hubertuss
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
    • Przez debrzyna
      Powinniśmy podjąć sie informowania rolników i nie tylko ,kto w poszczególnych województwach organizuje wyjazd na następny protest Brak takiej informacji to mniej ludzi na proteście
      Macie informacje wpisujcie w tym temacie Tylko informacje kto i tp bez zbędnej polityki 
  • Dodaj nową pozycję...
v