Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
45 minut temu, Rolnik1973 napisał(a):

Ciekawe czy donalt wyda rozkaz strzelania z gumowych kul do rolników by królowa mogła swoje wygłosić wystąpienie

Zdaje się na wiosnę uspokajałem na AF nastroje, kiedy była rozpacz że już jadą do Hrubieszowa pacyfikować rolników. A kula jak kula. Policjant strzela a Pan Bóg kule nosi.

Opublikowano

No to co ?

Udanego sylwestra , niech Wam toczące się kamienie zagrają a Micki u każdego na imprezie zagości.

🤣🤣🤣

Screenshot_20241231_124541_Facebook.jpg

Opublikowano

Rozrywka to rozrywka🤣

8 minut temu, mirro napisał(a):

Ło masz. Czyli zdobyli jednak Berlin.

Przyszli po swoje złoto. Impreza dziękczynna za sprawne ściągnięcie go ze znacznej części Europy a zwłaszcza Polski 

Opublikowano

Patrząc na statystyki tego tematu, to w polityce obecnie nie jest chyba źle względem minionych lat. Rekordu w stronach nie ma. Liczba zbliżona do zeszłego roku.

Opublikowano
Godzinę temu, Rolnik1973 napisał(a):

Ciekawe czy donalt wyda rozkaz strzelania z gumowych kul do rolników by królowa mogła swoje wygłosić wystąpienie

Nie do rolników, tylko do związkowych pisdzielców.

• Like 1
Opublikowano (edytowane)
12 godzin temu, Roman176 napisał(a):

widzę ze czas platformy jest policzony 

Schab 34 zł kg. Pomidory 18 zł. W najbliższym sklepie u mnie.

Co do Owsiaka na innym forum gdyby mogli to by mnie zbanowali za moje opinie na jego temat.

5 godzin temu, Rolnik1973 napisał(a):

Są lepsze hece. Pani od zieleni i komunikacji zarządza fabryką amunicji np.

Edytowane przez dsbh
Opublikowano
8 minut temu, dsbh napisał(a):

Patrząc na statystyki tego tematu, to w polityce obecnie nie jest chyba źle względem minionych lat. Rekordu w stronach nie ma. Liczba zbliżona do zeszłego roku.

Jak to głównie siedzą wyborcy pisiorów którym się nie chcę pracować

Opublikowano
4 minuty temu, dsbh napisał(a):

Co do Owsiaka na innym forum gdyby mogli to by mnie zbanowali za moje poglądy na jego temat.

To akurat pokrewne. Wiesz ile min leży na terenach zielonych miast?🤣

Jakie to forum? Też rolnicze? Może by jaką alternatywę miał od nowego roku

2 minuty temu, racyl napisał(a):

Jak to głównie siedzą wyborcy pisiorów którym się nie chcę pracować

Siedzą to wyborcy PO, ale już niedługo bo ponoć mają miejsca tym z pis ustąpić. Tylko potrzebny im prezydent i abolicja🤣

Opublikowano
29 minut temu, dsbh napisał(a):

Co do Owsiaka na innym forum gdyby mogli to by mnie zbanowali za moje opinie na jego temat.

Przecież to mesko produkują pioruny, gromy. 

Opublikowano

Akurat do mesko mam niedaleko, dużo kolegów tam pracuje i wiem co się dzieje. 

Opublikowano
6 godzin temu, racyl napisał(a):

Kiedy spierdolił ?

2014

35 minut temu, mirro napisał(a):

Zostań. Spójrz jaki piękny świat.

na trzeźwo ?

Owsiak uciekł zapytany o kasę i rozliczenie bilbordów 

https://www.facebook.com/share/v/15YK1mfipx/

Godzinę temu, dsbh napisał(a):

prezes wód polskich  ma wykształcenie średnie .......... a na kopalni nauczycielka zarządza w radzie nadzorczej  

zobaczycie  propagandę  

Jedna wielka ściema. Np: Warszawa i bliska okolica to ponad 300 czujników a Berlin i bliska okolica to 16 czujników. większość czujników w Niemczech znajduje się na terenach wiejskich i leśnych. W Polsce na samym śląsku jest więcej czujników niż w całych Niemczech. Taka jest prawda ją ją chcą pokazać a nie jak wygląda rzeczywiście.

image.png.d1564166016e284cb7dc5c84971b0423.png

Opublikowano
6 godzin temu, witejus napisał(a):

Spier.... do Brukseli lub Berlina

wspominasz brozke ?? najpierw sie jej nalezalo a potem ja wykoplai do brukseli,na zwyklego euro-osla..

2 godziny temu, Rolnik1973 napisał(a):

A jest? 

to ty jestes kryptogejem ....

1 godzinę temu, Agrest napisał(a):

Rozrywka to rozrywka🤣

Przyszli po swoje złoto. Impreza dziękczynna za sprawne ściągnięcie go ze znacznej części Europy a zwłaszcza Polski 

a kto nam najwiecej zlota ukradl ?? sprawdz temat.

44 minuty temu, mirro napisał(a):

Zostań. Spójrz jaki piękny świat.

nowe profesjonalne forum rolnikow bedzie zakladal ??

to stare jeszcze istnieje.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
    • Przez debrzyna
      Powinniśmy podjąć sie informowania rolników i nie tylko ,kto w poszczególnych województwach organizuje wyjazd na następny protest Brak takiej informacji to mniej ludzi na proteście
      Macie informacje wpisujcie w tym temacie Tylko informacje kto i tp bez zbędnej polityki 
  • Dodaj nową pozycję...
v