Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)
4 minuty temu, Wpaw napisał(a):

Jak tak dalej będzie, to będą mieli 45% 😁

W drugiej turze może i tak xD na razie ucieczka Romanowskiego zamiast pomagać to im szkodzi.

Edytowane przez Tomasz0611
  • Like 1
Opublikowano
7 minut temu, Tomasz0611 napisał(a):

W drugiej turze może i tak xD na razie ucieczka Romanowskiego zamiast pomagać to im szkodzi.

A to chyba jest raczej przekaz będący życzeniem koalicjantów by tak było

Beton to raczej mocniej wiąże przy takim przekazie,  bo widać że to jedyny pomysł na kampanię🤣

Opublikowano
Godzinę temu, mysza103 napisał(a):

Ja będę głosował na Mentzena , a w drugiej turze na pewno nie na Trzaska 

Sawicki też powiedział że w ew 2 turze na Trzaskowskiego nie zagłosuje szkoda że w konfederacji nie startuje Bosak bo miał by szanse na może nawet ponad 15% Mentzen nie przekroczy o wiele 10%

Opublikowano
6 minut temu, Tomasz0611 napisał(a):

To jest pewne jak słońce ☀️ że Rafi nie będzie prezydentem. Nie wejdzie w koalicję z biejat i hołotą. A te sondaże można sobie w buty wsadzić. Żeby z Rafi nie było tak jak Z kidawa 5% miała?😁 Inteligencja z PO 😁 

Opublikowano
6 minut temu, Agrest napisał(a):

Beton to raczej mocniej wiąże przy takim przekazie,  bo widać że to jedyny pomysł na kampanię🤣

Jak widać nawet tak mierna kampania wygrywa z Rockym Nowogrodzkim i jego "nie uważam nic" xD 

• Like 1
Opublikowano
6 minut temu, MariuszDe napisał(a):

Sawicki też powiedział że w ew 2 turze na Trzaskowskiego nie zagłosuje szkoda że w konfederacji nie startuje Bosak bo miał by szanse na może nawet ponad 15% Mentzen nie przekroczy o wiele 10%

Weź z tym Sawickim to dopiero chorągiewa.

Opublikowano
10 minut temu, MariuszDe napisał(a):

Też bym wolał taki scenariusz , ale jest jak jest 

Opublikowano (edytowane)

Ja to nawet nie wiem czy prezydent Trzaskowski byłby dobry dla KO . Jak narazie to Duda wiekszosc ustaw podpisuje . a co jest nie wygodne to KO nie pracuje nad tym ,majądobrą wymówke 

Edytowane przez jarecki
Opublikowano
6 minut temu, Tomasz0611 napisał(a):

Mam na takich wyrąbane, niech sobie robią co chcą ... Ani mnie to ziębi, ani grzeje ...

Tu nie ma wyrąbane to są wyborcy i ty to popierasz .

https://www.facebook.com/100016479340344/videos/1258427428651734

1 minutę temu, 12Pafnucy napisał(a):

Dziwna logika u ciebie ..😆

To nie logika to  rzeczywistość

https://www.facebook.com/100016479340344/videos/1258427428651734

Opublikowano
1 minutę temu, galan99 napisał(a):

nie logika to  rzeczywistość

No tacy tez są.

Prawo głosu też mają...

Co byś z takimi zrobił?

1 minutę temu, galan99 napisał(a):

Upadek  13 grudnia bliski  .

Stan wojenny chcesz wprowadzić?

Opublikowano
1 minutę temu, Tomasz0611 napisał(a):

Niech sobie robią co chcą, ale ty musisz być mocno homo, bo podobno Ci co najbardziej nienawidzą to spedalona opcja ukryta xD 

Nie dasz rady wcisnąć swej durnoty widać kogo popierasz a teraz ucieczka ach ci wyborcy Rafała .

Szczekają wyborcy Rafała .

Opublikowano
Teraz, galan99 napisał(a):

Nie dasz rady wcisnąć swej durnoty widać kogo popierasz a teraz ucieczka ach ci wyborcy Rafała .

Oj galan, galan, weź sobie obczaj gdzie najlepsze warunki, bo Choroszcz, Tworki czy Gostynin już blisko xD 

Opublikowano
2 minuty temu, Tomasz0611 napisał(a):

Oj galan, galan, weź sobie obczaj gdzie najlepsze warunki, bo Choroszcz, Tworki czy Gostynin już blisko xD 

Upadek 13 grudnia bliski i wycie słychać .

• Haha 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
    • Przez debrzyna
      Powinniśmy podjąć sie informowania rolników i nie tylko ,kto w poszczególnych województwach organizuje wyjazd na następny protest Brak takiej informacji to mniej ludzi na proteście
      Macie informacje wpisujcie w tym temacie Tylko informacje kto i tp bez zbędnej polityki 
  • Dodaj nową pozycję...
v