Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
7 minut temu, jacus napisał(a):

https://energetyka24.com/klimat/analizy-i-komentarze/kiedy-wegiel-jest-bardziej-eko-od-gazu-upubliczniono-dokument-przez-ktory-biden-przekreslil-lng

wszystko sie zgadza pod warunkiem ze swoj wegiel do palenia w piecu z kopalni na taczkach przywieziesz. no i to bedzie kopalnia odkrywkowa  w kolumbii..

To do mnie? Ja tylko mówię jaki gaz jest eko. 

44 minuty temu, Wpaw napisał(a):

Pewnie info? Uprawiasz soję?

Co ja wypisuje przecież expert met wycofują.

Opublikowano
2 minuty temu, racyl napisał(a):

3l+3l

Dzięki kolego lewicowy 😁 może w tym roku zastosuję 😉

Opublikowano

A no takie czasy nastały. Białe nie jest białe czarne nie jest czarne.

Opublikowano
38 minut temu, racyl napisał(a):

PO rządzi już rok, były przez ten czas jakieś parady, manifu itp ?

Ludzie są zmęczeni, podzieleni tym co się dzieje. 

Opublikowano
8 godzin temu, Roman176 napisał(a):

były rolnicy transport i znowu podzielił ludzi 

Za PiSu też transport i rolnicy strajkowali, tylko nie wszyscy mogli o tym się dowiedzieć, bo media publiczne na ten temat milczały ...

Opublikowano
7 godzin temu, Siedzacybyk napisał(a):

bandur soje mocno przytrzyma!!! nie radze stosowac, robilem testy.

A ile tego lałeś? Bo w fasoli 0,2 litra to raczej max.

Opublikowano
40 minut temu, mirro napisał(a):

A ile tego lałeś? Bo w fasoli 0,2 litra to raczej max.

0,2 l to sobie można wsadzić w ......

Chyba, że kilka dawek dzielonych po tych 0,2l w ciągu wegetacji.

Bandur ogólnie jest bardziej agresywny na liście niż stomp

Opublikowano

Z soją nie miałem do czynienia

W bobie daję 3l litry i nic nie niszczy. Gorzej hamowało 5l samego stompu 330 i skręcało liście choć taka dawka była dozwolona

Stomp 3l+bandur 3l w ziemniaku nawet już lekko wychodzącym z ziemi nie robi szkody.

Fasola  delikatniejsza ale chwast rośnie tak samo w każdej roślinie

Opublikowano
4 godziny temu, jarecki napisał(a):

Putinowi już raczej na zachodzie nikt nie wierzy. Pewnie po zakończeniu wojny wiele krajów podejmie handel z Rosją ale na pewno nie będą to umowy strategiczne typu gazociągi. Bo każdy już wie, że prędzej czy później Putin wróci do rozgrywania polityki tymi surowcami.

Opublikowano
13 godzin temu, racyl napisał(a):

PO rządzi już rok, były przez ten czas jakieś parady, manifu itp ?

a po roku rządzenia przez PIS  jedyne manifestacje to obrona konstytucji, ciekawe czemu teraz ci sami ludzie jej nie bronią.

wiadomo, że ty zachowujesz się jak wzgardzona żona Putyfara, więc ani rozsądku ani mądrości nie należy od ciebie oczekiwac.

Nie przeszkadza ci, że 100 mln dał Owsiak na kampanię wyborczą KO, następnie spółki rządowe oddały mu te pieniądze, pod pozorem pomocy powodzianom, a Owsiak postawił kilka toi toi i po całej pomocy.

Mogłeś nie wiedzieć bo rządowe i prorządowe propagandowe media w niewygodnych sprawach milczą, a to 90% polskich mediów

• Haha 3
Opublikowano
5 minut temu, Takeda napisał(a):

a po roku rządzenia przez PIS  jedyne manifestacje to obrona konstytucji, ciekawe czemu teraz ci sami ludzie jej nie bronią.

...aż dziw że wybory przegrali...

Pewno sfałszowane...

Opublikowano

jesli owsiak dal 100 milionow na kampanie po to czemu jeszcze nie siedzi ??

jakis link ,zrodlo wiedzy.. chyba opowiesci w salach szpitala specjalistycznego ??

ogladacie republike -mowili tam  o tym ?? a w radio maryja ??

Opublikowano (edytowane)
1 godzinę temu, Takeda napisał(a):

wiadomo, że ty zachowujesz się jak wzgardzona żona Putyfara, więc ani rozsądku ani mądrości nie należy od ciebie oczekiwac.

Nie przeszkadza ci, że 100 mln dał Owsiak na kampanię wyborczą KO, następnie spółki rządowe oddały mu te pieniądze, pod pozorem pomocy powodzianom, a Owsiak postawił kilka toi toi i po całej pomocy.

Mogłeś nie wiedzieć bo rządowe i prorządowe propagandowe media w niewygodnych sprawach milczą, a to 90% polskich mediów

Jaka to mądrość według ciebie ? przyznawać rację pis bo ten prowadza się z kościołem ?

Jak można przyznawać rację pis jak ten niszczył sądy, prokuraturę, trybunały i inne instytucję betonując je potem żeby być po oddaniu władzy bezkarnym.

Po co było niszczyć sądy jak dla zwykłego obywatela nic to nie przyniosło .

Te rewelacje są widocznie tyle warte i nie wiarygodne że są tylko w prawicowych mediach które z obiektywnością nie mają nic wspólnego

Owsiaka i tuska nie udało się pis oskarżyć, wsadzić do więzienia przez 8 lat rządów pis więc go się opluwa a ciemny lud taki jak Ty to kupuje.

Normalny człowiek poprawnie myślący jeśli widzi że jego ulubięcy nie udowodnili zamachu w smoleńsku, ani jednego zarzutu nie postawili tuskowi, trzaskowskiemu więc myśli sobie,, że ktoś go robił w balona i się odwraca od takich partii .

Jesteś nasączony kłamstwami powtarzanymi w tych prawicowych mediach  i dawnej tvp

Następny kandydat PIS na prezydenta . Taki którego nikt nawet nie brał pod uwagę 😄

Edytowane przez racyl
Opublikowano
9 godzin temu, Tomasz0611 napisał(a):

Za PiSu też transport i rolnicy strajkowali, tylko nie wszyscy mogli o tym się dowiedzieć, bo media publiczne na ten temat milczały ...

za pisu jak wyszli to zaraz był spełniony postulat . wycofanie sie z 5 dla zwierząt dopłaty do nawozów itp  ... wiec wiesz ciulaj  siebie nie nas 

• Haha 1
Opublikowano
4 godziny temu, jacus napisał(a):

jesli owsiak dal 100 milionow na kampanie po to czemu jeszcze nie siedzi ??

a dlaczego ma siedzieć w PL to legalne każdy może dać 

jakis link ,zrodlo wiedzy.. chyba opowiesci w salach szpitala specjalistycznego ??

https://www.rp.pl/prawo-dla-ciebie/art39203081-zawiadomienie-do-pkw-ws-wosp-orkiestra-ma-finansowac-kampanie-opozycji

2sec ośle 

gladacie republike -mowili tam  o tym ?? a w radio maryja ??

mózg ci wypaliło ?  

Teraz, Tomasz0611 napisał(a):

Tak, tak, z importem zboża z UA też sobie szybko poradzili Romuś, no nie ?? xD 

tu masz racje nie poradził 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
    • Przez debrzyna
      Powinniśmy podjąć sie informowania rolników i nie tylko ,kto w poszczególnych województwach organizuje wyjazd na następny protest Brak takiej informacji to mniej ludzi na proteście
      Macie informacje wpisujcie w tym temacie Tylko informacje kto i tp bez zbędnej polityki 
  • Dodaj nową pozycję...
v