Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano
42 minuty temu, galan99 napisał(a):

@racyl i @hubertuss .

CZY TO KONIEC PALENIA DREWNEM A POTEM CAŁĄ BIOMASĄ? ABSURD GONI ABSURD - 2025 rok .

Państwo niema kontroli nad drewnem bo może pozyskać każdy to trzeba zakazać . Ludzie chcą tego chcą być ekologiczni .

Ja nie mam kominka i nigdy nie chciałem mieć

Opublikowano (edytowane)
15 minut temu, hubertuss napisał(a):

Mają też prawo wciskać ciemnocie ciemnotę jaką sobie tylko zamarzą i też nikt im nie zabroni. Jak tam jest już nakaz jedzenia robaków?

Podoba mi się to co rząd robi z rolnictwem zakładami pracy , wchodzi na rynek Polski kapitał . Kapitał niema granic .

Do Polski ma przyjechać Cesarzowa a rolnicy chcą wyłazić na drogi powinni pałą pognać jakim prawem będą blokować .

Edytowane przez galan99
Opublikowano
1 minutę temu, galan99 napisał(a):

Podoba mi się to co rząd robi z rolnictwem zakładami pracy , wchodzi na rynek Polski kapitał . Kapitał niem granic .

Do Polski ma przyjechać Cesarzowa a rolnicy chcą wyłazić na drogi powinni pałą pognać jakim prawem będą blokować .

Nie ma tam świąt u ciebie?

Wypij może z kielicha, to ci się trochę polepszy ..😆

• Like 1
Opublikowano
6 minut temu, racyl napisał(a):

Ja nie mam kominka i nigdy nie chciałem mieć

Kominka nie ale za to masz kozę 😁

Co oni mają w głowie?💩 Zrobią wszystko żeby się przypodobać UE.

Opublikowano (edytowane)
16 minut temu, 12Pafnucy napisał(a):

Nie ma tam świąt u ciebie?

Wypij może z kielicha, to ci się trochę polepszy ..😆

Z okazji objęcia przez Polskę prezydencji w Radzie Unii Europejskiej 3 stycznia w Teatrze Narodowym w Warszawie o godz. 20 rozpocznie się Gala Otwarcia Polskiej Prezydencji. Mają na nią przyjechać goście z Brukseli: przewodnicząca Komisji Europejskiej Ursula von der Leyen oraz inni wysocy przedstawiciele KE. 

Niech żyje CESARZOWA .

Chcą zrobić zadymę nie wolno robić tego , Jak tak można zrobić ukochanemu WODZOWI POLSKI TUSKOWI .

Protest rozpocznie się 3 stycznia o godz. 14. przed siedzibą Komisji Europejskiej w Warszawie, ul. Jasna14/16. Następnie protestujący przemaszerują pod Teatr Narodowy, gdzie o godz. 20 rozpocznie się Gala Otwarcia Polskiej Prezydencji. Zakończenie protestu planowane jest na godz. 21.00.  

Nie wolno zakłócać porządku oj nie wolno . Tusk będzie bardzo nie zadowolony jak się rozgniewa to pogoni ...

Edytowane przez galan99
Opublikowano
9 minut temu, Wpaw napisał(a):

Kominka nie ale za to masz kozę 😁

Co oni mają w głowie?💩 Zrobią wszystko żeby się przypodobać UE.

kozę miałem kupić do garażu ale dałem sobie spokój .

Jak się należy do jakieś organizacji to trzeba sie liczyć z  wymaganiami

Opublikowano (edytowane)
1 minutę temu, racyl napisał(a):

Ja mam. 

Ale nie trzeba się na wszystko zgadzać. 

Edytowane przez Wpaw
Opublikowano (edytowane)
10 minut temu, racyl napisał(a):

Niech żyje CESARZOWA . Biwat  Tusk .

Chcą zrobić zadymę nie wolno robić tego , Jak tak można zrobić ukochanemu WODZOWI POLSKI TUSKOWI .

Z okazji objęcia przez Polskę prezydencji w Radzie Unii Europejskiej 3 stycznia .

Pojedziesz do warszawy pałować rolników bo dym chcą robić i wstyd przyniosą Tuskowi . Cesarzowa przybędzie to ma być powitanie .

Edytowane przez galan99
  • Haha 1
Opublikowano (edytowane)
15 minut temu, racyl napisał(a):

Tak jak człowiek powiedział w tym filmie czym więcej ludzi się postawi tym lepiej

Namawiasz do buntu przeciwko Cesarzowej i ukochanemu Wodzowi Polski - Tuskowi ?.

Edytowane przez galan99
Opublikowano
4 minuty temu, galan99 napisał(a):

Namawiasz do buntu przeciwko Cesarzowej i ukochanemu Wodzowi Polski - Tuskowi ?.

Galan jaki to wódz? Zlepek 20 partii. Jak by to od ludzi zależało to Tusk nigdy by nie zastał premierem. 

Opublikowano
1 minutę temu, Wpaw napisał(a):

Galan jaki to wódz? Zlepek 20 partii. Jak by to od ludzi zależało to Tusk nigdy by nie zastał premierem. 

Tak zależne od ludzi jak @hubertuss @racyl i miliony im podobnych co posadzili na Tronie . Ukochanego Wodza Polski Tuska i posadzą jeszcze Rafała . Dali jasny sygnał wierności Cesarzowej i wodzowi odrodzonej Polski przez Tuska .

Opublikowano
7 minut temu, Wpaw napisał(a):

Jak by to od ludzi zależało to Tusk nigdy by nie zastał premierem. 

Widać od ludzi jednak zależało, aby Kaczyński tym premierem nie został. 

• Like 1
Opublikowano

Co tu zrozumieć. Że niestety PIS rządził przez osiem lat coś tam mu się udało wprowadzić dla maluczkich. A teraz weszła nowa władza i wszystko pójdzie pod młotek. 

A jeśli już będą mieli wszystko to wtedy zobaczycie co będzie się działo. 

Choć Kaczy... I Tusk.. jeden h... to rzecz jest w tym że jedni dali drudzy zabierą

Opublikowano
Teraz, Patrycja2 napisał(a):

Co tu zrozumieć. Że niestety PIS rządził przez osiem lat coś tam mu się udało wprowadzić

Przez 8 lat udało im się wprowadzić a raczej wynaleźć szczepionkę anty-PiSowska. Zastosowali ją i widać na tyle jest dobra że wciąż działa.

Opublikowano
6 minut temu, racyl napisał(a):

OD których ludzi ?

Od Polaków 

3 minuty temu, mirro napisał(a):

Widać od ludzi jednak zależało, aby Kaczyński tym premierem nie został. 

Jasne, ludzie nie wiedzieli jaki będzie wynik. A na pewno chcieli Tuska za premiera, bo zapomnieli już jak było. 

Opublikowano (edytowane)
1 minutę temu, mirro napisał(a):

Przez 8 lat udało im się wprowadzić a raczej wynaleźć szczepionkę anty-PiSowska. Zastosowali ją i widać na tyle jest dobra że wciąż działa.

Działa ale na jak długo. Sądzisz że ludzie wytrzymają w tej chwili jeśli im zaczną zabierać wszystko co PIS jakimś stopniu dał zwykłemu Kowalskiemu 

Edytowane przez Patrycja2
Opublikowano
1 minutę temu, Wpaw napisał(a):

Od Polaków 

Jasne, ludzie nie wiedzieli jaki będzie wynik. A na pewno chcieli Tuska za premiera, bo zapomnieli już jak było. 

Jak było ? dobrze było i będzie .

Skurwysyństwa pisu nigdy nie zapomnimy

3 minuty temu, Wpaw napisał(a):

Od Polaków 

Małe zacofane wioski i trochę ogłupionych ludzi to nie jest większość polski

Opublikowano

Tylko jest jeden problem w młodzieży 8 lat temu chodził z matką za rękę, nie pamiętał rządów Tuska i dlatego może na niego zagłosować, ale po jednej kadencji pewnie zmieni zdanie. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
    • Przez debrzyna
      Powinniśmy podjąć sie informowania rolników i nie tylko ,kto w poszczególnych województwach organizuje wyjazd na następny protest Brak takiej informacji to mniej ludzi na proteście
      Macie informacje wpisujcie w tym temacie Tylko informacje kto i tp bez zbędnej polityki 
  • Dodaj nową pozycję...
v