Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano
4 godziny temu, jahooo napisał(a):

Panie, to tylko propaganda. Tusk kolendy polskie śpiewa , jest fajnie, jest fajnie więc o co ci chodzi...

Uśmiechajmy się, kolendy czas. Hej!!!

2 godziny temu, Wpaw napisał(a):

Nie syp piasku w tryby bo Cię kamień trafi 🤣

Opublikowano
35 minut temu, Agrest napisał(a):

Nie syp piasku w tryby bo Cię kamień trafi 🤣

Tutaj znakomitej większości pasuje to co się dzieje, tylko Romanowski na tapecie, dogryzanie że pisior... Ale ze nic nie robią to cisza😁... Przyzwolenie społeczne tak zwane🤭

Opublikowano (edytowane)
3 minuty temu, Wpaw napisał(a):

Tutaj znakomitej większości pasuje to co się dzieje, tylko Romanowski na tapecie,

Boże, daj mi siłę, bym pogodził się z tym, czego nie mogę zmienić, wolę, bym zmienił to, co zmienić mogę i mądrość, bym odróżnił jedno od drugiego. (Marek Aureliusz).

A łacha podrzeć z Romanowskiego zawsze można.

Edytowane przez mirro
Opublikowano
23 minuty temu, mirro napisał(a):

Boże, daj mi siłę, bym pogodził się z tym, czego nie mogę zmienić, wolę, bym zmienił to, co zmienić mogę i mądrość, bym odróżnił jedno od drugiego. (Marek Aureliusz).

A łacha podrzeć z Romanowskiego zawsze można.

Bywasz piekącym jadem trollów na internetowym forum, vivat Polonia frustrata vivat dąs psychopata!, jam nieudacznik grafoman i śmieć, tylko ty możesz być Bogiem na wszystkich podnosisz nogę i załatwiasz te sprawę jak pies.

Grabaż 

Można, ale nic to nie zmieniła. 

Opublikowano
36 minut temu, Wpaw napisał(a):

Tutaj znakomitej większości pasuje to co się dzieje, tylko Romanowski na tapecie, dogryzanie że pisior... Ale ze nic nie robią to cisza😁... Przyzwolenie społeczne tak zwane🤭

A co mają robić? Fikołki?

main_05lepiej_si_j_zyka_uczy_~1.jpg

main_06orban_zaprasza_ju_kolejnych_ny_pic.jpg

main_07kandydat_niezale_ny~1.jpg

Opublikowano
28 minut temu, jacus napisał(a):

gdybys nie wiedzial to zawodowy podoficer ludowego wojska polskiego.. ale tobie to pewnie nie przeszkadza.

Tak pracował jako technik przy obsłudze naziemnej samolotów. 

Opublikowano

alez skad to wzor prawdziwego polskiego patrioty... sluzba w ludowym wojsku w korpusie podoficerskim to byl zaszczyt,szczegolnie w czasie stanu wojennego.. a czlonkostwo w pzpr bylo obowiazkeim kazdego prawdziwego polaka.

• Like 1
Opublikowano
1 minutę temu, witejus napisał(a):

Ty jesteś drugim po Jakubiaku wzorem patrioty, dojąc krowy u baora w Szwajcarii

Ty poważnie? 😁

Opublikowano

No nie wiem? Spec od Tuska  dojarz? Z pełnym szacunkiem dla obojętnie jakiej pracy ale ponoć na niego, na Tuska głosuje sama inteligencja 😁

Opublikowano

kiedy wyjezdzacie do kraju swoich marzen ??
bedziecie sie tam czuc jak w prl-u .

https://podroze.onet.pl/aktualnosci/w-rosji-pojawia-sie-kartki-na-zywnosc-polka-zapytala-rosjan-o-opinie/lhr6srr

11 godzin temu, witejus napisał(a):

Ty jesteś drugim po Jakubiaku wzorem patrioty, dojąc krowy u baora w Szwajcarii

jesli juz to austrii-ale do pola jezdzilismy w poprzek przejscia granicznego..do szwajcarii na rowerze jezdzillismy..

10 godzin temu, Wpaw napisał(a):

No nie wiem? Spec od Tuska  dojarz? Z pełnym szacunkiem dla obojętnie jakiej pracy ale ponoć na niego, na Tuska głosuje sama inteligencja 😁

wiekszosc polskich mleczarzy do dzisiaj nie ma takiego sprzetu jakim wtedy doilismy..

Opublikowano
3 minuty temu, jacus napisał(a):

wiekszosc polskich mleczarzy do dzisiaj nie ma takiego sprzetu jakim wtedy doilismy..

Dwie ręce ma prawie każdy, niektórzy dwie lewe.Takim to sprzętem doiliście.

Opublikowano
47 minut temu, jacus napisał(a):

Jacuś co mnie obchodzi co ty robisz prywatnie, dla mnie to możesz nawet i byki doić 😁 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
    • Przez debrzyna
      Powinniśmy podjąć sie informowania rolników i nie tylko ,kto w poszczególnych województwach organizuje wyjazd na następny protest Brak takiej informacji to mniej ludzi na proteście
      Macie informacje wpisujcie w tym temacie Tylko informacje kto i tp bez zbędnej polityki 
  • Dodaj nową pozycję...
v