Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Teraz, Tomasz0611 napisał(a):

Gada jak Konfederacja, taka misja opozycji. Ja na Tuska nie głosowałem, by Twój kochany PiS nie pluł na Kosiniaka i jego kolegów to może dzięki mnie by dalej rządzili, to nie już moja wina że Kaczaffi i ekipa nie potrafi się z nikim dogadać...

Niemożliwe.

Jak nie na PiS, to Tusk...😆

• Haha 1
Opublikowano (edytowane)
11 minut temu, Agrest napisał(a):

Nie warto tego rozwinąć? Nie każdy łapie w lot i dwa słowa mogą mu nie wystarczyć. Ja na przykład lubię by mi ktoś wytłumaczył, nie twierdzę że wszyscy tak ograniczeni, ale z uwagi choćby na takich jak skromne moi , warto rozwinąć zdanie. Jakaś merytoryczna dyskusja może by wynikła?

Nie zawsze się rozwija się  temat. Powodem jest to że lepiej powiedzieć Cześ niż całość. Bo zrobi się z tego dym 

Edytowane przez Patrycja2
Opublikowano

To trzeba być kretynem żeby głosować na satelity tuska i mówić że ja na niego nie głosowałem, jak od samego początku nikt z żadnej partii nie ukrywał że wejdzie z nim w koalicję i będzie miał i tak gówno do gadania, nie winię tuska, bo wiadomo było jaką politykę będzie prowadził, ale tumanów co pomogli mu dojść do władzy przez głosowanie na pionkowych koalicjantów, którzy nic nie mogą..

Opublikowano
1 minutę temu, Desperado napisał(a):

To trzeba być kretynem żeby głosować na satelity tuska i mówić że ja na niego nie głosowałem, jak od samego początku nikt z żadnej partii nie ukrywał że wejdzie z nim w koalicję i będzie miał i tak gówno do gadania, nie winię tuska, bo wiadomo było jaką politykę będzie prowadził, ale tumanów co pomogli mu dojść do władzy przez głosowanie na pionkowych koalicjantów, którzy nic nie mogą..

O to sam Rudy .

https://www.facebook.com/reel/555549546963838

Opublikowano
Teraz, Desperado napisał(a):

Może i satelity by coś mogły go ustawić, ale presja bycia przy korytku jest dużo większa i dlatego muszą cicho siedzieć

Trzeba było nie pluć na PSL, to może PiS z Konfą by byli przy korytku a nie PO z lewakami ...

Opublikowano
1 minutę temu, Patrycja2 napisał(a):

Pamiętajmy że głosowanie na Tuska miało dużo wspólnego z tym aby poraz 3 nie doszło do władzy PIS. 

No to masz co chciałaś, po nowym roku podniosą ci wiek emerytalny kobiet do 65 lat i rurka zaraz zmięknie.   😜

Opublikowano

I o tym mówiłam widać co poniektórzy wola siedzieć cicho aby tylko nic nie powiedzieć. A tym bardziej wyrazić swoją opinię 

Teraz, Desperado napisał(a):

No to masz co chciałaś, po nowym roku podniosą ci wiek emerytalny kobiet do 65 lat i rurka zaraz zmięknie.   😜

To było do przewidzenia. Dawno o tym była mowa.

Opublikowano
3 minuty temu, Patrycja2 napisał(a):

Pamiętajmy że głosowanie na Tuska miało dużo wspólnego z tym aby poraz 3 nie doszło do władzy PIS. 

Wiesz co to dało, na złość babci odmrożę sobie uszy, tyle dało.

Opublikowano (edytowane)
18 minut temu, mirro napisał(a):

Doooobra rozwija. Mocno przy.ebać.

Ty żołnierz,  jesteś usprawiedliwiony, że krótko i oficjalnie

16 minut temu, mirro napisał(a):

Ale przecież ja nie chce bić Pana Bosaka. Ta łopata , to na stronę rządową .

Jak, to podniósł byś rękę na tak wspaniałego premiera który rzuca innych przywódców na kolana?

14 minut temu, Tomasz0611 napisał(a):

Gada jak Konfederacja, taka misja opozycji. Ja na Tuska nie głosowałem, by Twój kochany PiS nie pluł na Kosiniaka i jego kolegów to może dzięki mnie by dalej rządzili, to nie już moja wina że Kaczaffi i ekipa nie potrafi się z nikim dogadać...

Dałem szansę jednym i drugim, każdy miał szansę dogadać się z PSLem ...

No dobra, wyżaliłeś się ,  usprawiedliwiłeś się, wiem że że mną nie rozmowa, ale może inni posłuchali by co myślisz o tej sprawie?

14 minut temu, 12Pafnucy napisał(a):

Najczęściej kłótnia wynika...

Tak nagle? Teraz? kłótnia? Kłótnie mogą być o ważne sprawy typu minimalna pensja czy składka zus. 

Nikt o sprawy bezpieczeństwa czy niezależności czy też wciągania w wojnę kłócił się nie będzie. Tu trzeba dać wolną rękę premierowi. Długopisa pominąć bo gotów zamęt wprowadzić

Edytowane przez Agrest
Opublikowano
1 minutę temu, Agrest napisał(a):

No dobra, wyrzaliłeś się , iusprawiedliwiłeś się, wiem że że mną nie rozmowa, ale może inni posłuchali by co myślisz o tej sprawie?

Myślę że każdy powinien wyrobić sobie swoje własne, a nie sugerować się cudzym ... 

Opublikowano
2 minuty temu, Desperado napisał(a):

Wiesz co to dało, na złość babci odmrożę sobie uszy, tyle dało.

Odmrożenia już były przypomnij sobie czasy przeszłe. To zobaczysz co jeszcze nas czeka. 

Opublikowano
1 minutę temu, Tomasz0611 napisał(a):

Myślę że każdy powinien wyrobić sobie swoje własne, a nie sugerować się cudzym ... 

Dobrze znać zdanie innych, a jeszcze jakby merytorycznie było wytłumaczone...

Wiadomo,  nie z każdym się da, bo są psychiczni, i ze schizofrenią czy alkoholicy,,ale jest tu wielu kumatych. 

Opublikowano
3 minuty temu, Agrest napisał(a):

Jak, to podniósł byś rękę na tak wspaniałego premiera który rzuca innych przywódców na kolana?

Napisałem , ale skasowałem bo ciul wie kto to czyta poza stałymi bywalcami.

Opublikowano
42 minuty temu, Agrest napisał(a):

Zapraszam @Tomasz0611   @12Pafnucy @jacek1296  jakiś komentarz? Ja wysiadam bom maluczki i nie godzien, ale według mnie Lux płemieł,  tak powinno działać sprawne państwo. Prawda?

Ciężko komentować w sytuacji w jakiej jest Ukraina , Polska sama bez wiedzy i pomocy  Nato za wiele militarnie nie morze . Zależy jakie ma sie podejscie do rosji , Zauważ jakie poczynania względem rosji rozpoczeła Finlandia , Szwecja więc nie tylko Polska obawia się rosji 

Opublikowano (edytowane)
7 minut temu, Agrest napisał(a):

Wiadomo,  nie z każdym się da, bo są psychiczni, i ze schizofrenią czy alkoholicy,,ale jest tu wielu kumatych. 

Ci kumaci sami sobie poradzą, a tym pierwszym nawet pomoc nie pomoże ... Poprzedni rząd robił laske Zeleńskiemu, dawali mu sprzęt, paliwo, nawozy. Po naszych rządzących raczej nie ma co spodziewać się inteligencji, czy po tych czy po poprzednich.

Edytowane przez Tomasz0611
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Rozmowy o polityce oczami rolników w 2026 roku, kontynuacja tematu z 2025 roku

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
  • Dodaj nową pozycję...
v