Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
1 godzinę temu, jahooo napisał(a):

Republika byłaby nadal niszową, niewiele znaczacą stacją, gdyby nie weszła na MUX. Dziś, mogę to powiedzieć z własnej statystyki, jest głownym kanałem inormacyjnym "moherowych beretów". Co druga babcia w okolicy ma prośbę " znalazł by mi pan w telewizorze telewizję Republika ?". Obok TV Trwam to główny dostawca informacji dla sporej częsci starczych osób. Takie osoby nie zweryfikują w żaden sposób tego przekazu medialnego w innych stacjach czy w internecie, po prostu przyjmują jako pewnik to, co usłyszą w TV Trwam i TV Republika.

Tak się robi sektę. Niestworzone teorie dla słabych umysłów, straszenie, wmówienie że jest tylko jedna prawda a wszyscy inni kłamią i są wrogami . Potem tłuszcza jest już bezwolna, zastraszona i można nimi sterować jak się chce. 

• Like 1
Opublikowano
7 minut temu, hubertuss napisał(a):

Miotła by się jej przydała😁😅

Opublikowano
3 minuty temu, hubertuss napisał(a):

Dawaj swoje zdjęcie ocenimy co by tobie się przydało. Serio masz tylko takie argumenty?

Ty tak serio? To funkcjonariuszka, słyszałaś jej pytania i wypowiedzi? A może się kochasz ukradkiem 😁

Opublikowano
11 minut temu, Wpaw napisał(a):

Miotła by się jej przydała😁😅

W czym problem. przyjechał na 2 godziny i wielki pomocnik powodzian. Rebublika zrobiła ustawkę z kim ma się spotkać. Przywiózł dary od fundacji republika

Tego samego dnia miał spotkanie w siedlcach .

Widziałeś wczoraj jak był na wsi ogladał krowy ?

• Like 1
Opublikowano (edytowane)

Nie ośmieszaj się może sobie być funkcjonariuszką jak jesteś taki odważny by komentować jej zdjęcie dawaj swoje tez skomentujemy. Zacytuj te pytania i odpowiedzi i sobie pogadamy a nie o miotłach prawisz.

Edytowane przez hubertuss
Opublikowano
6 minut temu, Wpaw napisał(a):

Ty tak serio? To funkcjonariuszka, słyszałaś jej pytania i wypowiedzi? A może się kochasz ukradkiem 😁

Tych propagandzistów co byli w tvp za czasów pis a teraz zasilają republikę nic nie przebije

Opublikowano
5 minut temu, hubertuss napisał(a):

Nie ośmieszaj się może sobie być funkcjonariuszką jak jesteś taki odważny by komentować jej zdjęcie dawaj swoje tez skomentujemy. Zacytuj te pytania i odpowiedzi i sobie pogadamy a nie o miotłach prawisz.

O Miotle pisałem żeby pomogła sprzątać powodzianom... A ty od razu skojarzenia z czarownicami, i kto tu jest mądry?

6 minut temu, racyl napisał(a):

Tych propagandzistów co byli w tvp za czasów pis a teraz zasilają republikę nic nie przebije

Jedni drugich warci. Ale ty tak nie napiszesz....

8 minut temu, Agrest napisał(a):

No chyba że wy dwaj na forum

Ja to mam tutaj taką bekę.😁 Ciężko spotkać ludzi tak zaangażowany w politykę 😁 

Opublikowano
9 minut temu, Wpaw napisał(a):

O Miotle pisałem żeby pomogła sprzątać powodzianom... A ty od razu skojarzenia z czarownicami, i kto tu jest

Co innego ukryta, subtelna propaganda a co innego nachalna i widząca to co chcę widzieć

• Haha 1
Opublikowano
1 minutę temu, racyl napisał(a):

Co innego ukryta, subtelna propaganda a co innego nachalna i widząca to co chcę widzieć

Czyli lekka propaganda może być? Dejta spokój

Opublikowano (edytowane)
5 minut temu, Wpaw napisał(a):

Czyli lekka propaganda może być? Dejta spokój

A to liczysz na to że telewizja rządowa będzie kiedykolwiek obiektywna ? Zresztą, w obecnych czasach nie ma czegoś takiego jak obiektywne media ...

Edytowane przez Tomasz0611
Opublikowano

Ale sramy tylko na tych z którymi się niezgadzamy🤣 swoich nie ruszamy...

Opublikowano
11 minut temu, Tomasz0611 napisał(a):

A to liczysz na to że telewizja rządowa będzie kiedykolwiek obiektywna ? Zresztą, w obecnych czasach nie ma czegoś takiego jak obiektywne media ...

Mamy trzy telewizję informacyjne i wszystkie trzy główne media są pro rządowe. Ale nikomu to nie przeszkadza i nikt tu nie napisze. 

Opublikowano
11 minut temu, Tomasz0611 napisał(a):

Zalezy co kto uważa za  obiektywizm , dla mnie osoboiscie jednym z bardziej obiektywnych portali informacyjnych był portal TVP INFO  za czasów Kurskiego . 

• Haha 3
Opublikowano
1 minutę temu, Wpaw napisał(a):

Mamy trzy telewizję informacyjne i wszystkie trzy główne media są pro rządowe. Ale nikomu to nie przeszkadza i nikt tu nie napisze. 

Jak to, niedawno tu pisali że TV Republika jest 2 siłą w kraju, teraz co innego, już nie nadążam xD 

1 minutę temu, jarecki napisał(a):

bardziej obiektywnych portali informacyjnych był portal TVP INFO  za czasów Kurskiego . 

No TVP za Jacka "Goebelsa" Kurskiego było bardzo obiektywne xD 

Opublikowano
2 minuty temu, Wpaw napisał(a):

prorządowa to była tvp za pis

3 minuty temu, jarecki napisał(a):

Zalezy co kto uważa za  obiektywizm , dla mnie osoboiscie jednym z bardziej obiektywnych portali informacyjnych był portal TVP INFO  za czasów Kurskiego . 

Ten przed jego rozwodem kościelnym czy po ? 😄

Opublikowano
7 minut temu, Agrest napisał(a):

Ale sramy tylko na tych z którymi się niezgadzamy🤣 swoich nie ruszamy...

Po prawej stronie mają to do perfekcji opanowane 🤣

Opublikowano

Dziś czas antenowy jest  w równowadze . Równo dla ko i pis.

Non stop politycy ko mówią o pis🤣

Opublikowano
37 minut temu, Wpaw napisał(a):

O Miotle pisałem żeby pomogła sprzątać powodzianom... A ty od razu skojarzenia z czarownicami, i kto tu jest mądry?

Ja to mam tutaj taką bekę.😁 Ciężko spotkać ludzi tak zaangażowany w politykę 😁 

Nie kompromituj się tak samo lub jeszcze bardziej jesteś tu zaangażowany w politykę i często swoje zaangażowanie popierasz wypisując lekko mówią głupoty co nie raz pokazałem. Zabawne jest jak próbujesz wmówić jaki to niby neutralny jesteś że niby my zaangażowani a z twoich tekstów wychodzi co innego niż chcesz przekazać.

• Like 1
Opublikowano (edytowane)
4 minuty temu, Agrest napisał(a):

Dziś czas antenowy jest  w równowadze . Równo dla ko i pis.

Non stop politycy ko mówią o pis🤣

Dziś rano program Tydzień, był poseł PiS, była posłanka KO, można ? Można. Za Goebellsa Kurskiego nie do pomyślenia, non stop pisowska propaganda i wciskanie kitu że zboże z UA nie jedzie ...

Temat też raczej nie z tych wygodnych dla obecnej władzy, ale co tam, w ZaRublika mówią że to zła telewizja to musi tak być ...

Gdy rolnicy strajkowali za PiS to próżno było szukać o tym informacji w Agrobiznesie, tam zawsze było wspaniale ...

Edytowane przez Tomasz0611
  • Like 1
Opublikowano

Dziś Trzaskowski deptał rzepak i ujmował się za rolnikiem i polską żywności. Nie może być tak by nasz rolnik płacił ślad węglowy a inni nie. Nie może być przenoszenia przepisów z innych państw o innym.uwarunkowaniu na nasz rynek.

I ludzie w to uwierzą 🤦‍♂️

Opublikowano
1 minutę temu, Agrest napisał(a):

Dziś Trzaskowski deptał rzepak i ujmował się za rolnikiem i polską żywności. Nie może być tak by nasz rolnik płacił ślad węglowy a inni nie. Nie może być przenoszenia przepisów z innych państw o innym.uwarunkowaniu na nasz rynek.

I ludzie w to uwierzą 🤦‍♂️

Wystarczy że zrobi to Nowogrodzki, wtedy uwierzą xD 

• Like 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
    • Przez debrzyna
      Powinniśmy podjąć sie informowania rolników i nie tylko ,kto w poszczególnych województwach organizuje wyjazd na następny protest Brak takiej informacji to mniej ludzi na proteście
      Macie informacje wpisujcie w tym temacie Tylko informacje kto i tp bez zbędnej polityki 
  • Dodaj nową pozycję...
v