Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A czy to jest moja wina? Że winni pozostają na wolności nie są sądzeni mają immunitety? Tusk jakby był przejrzysty to już dawno wy***ał by grodzkiego i resztę tych złodziei. Tobie argumenty jak kamień w wodę. 

Opublikowano
1 minutę temu, Wpaw napisał(a):

Tusk jakby był przejrzysty to już dawno wy***ał by grodzkiego i resztę tych złodziei. 

W Polsce mamy takie prawo, że dopóki nie masz wyroku to w świetle prawa jesteś niewinny, więc uważaj co mówisz o złodziejach, bo możesz wkrótce tak jak Adamczyk wpłacać zadośćuczynienia na konta WOŚP ...

Opublikowano
4 minuty temu, mirro napisał(a):

Znowu napisali nieprawdę? Nikt Adamczyka nie skazał?

Tego nie wiem,nawet o tym nie słyszałem. Ale wystawiłem opinie za całokształt tego szamba.

2 minuty temu, hubertuss napisał(a):

U pisowców najlepsze jest to, ze tvn nikt nie ogląda a każdy wie, że kłamią

Skąd ty wiesz na kogo ja głosuję? Czy w ogóle głosuje? 

Opublikowano

A czy to jest moja wina? Że winni pozostają na wolności nie są sądzeni mają immunitety?

Łoooo proszę Pana. Ostatnio okazało się że są tacy co maja po dwa immunitety. A jak jeszcze masz paszport Polsatu, to jesteś nie do ruszenia.

• Haha 1
Opublikowano
1 minutę temu, Tomasz0611 napisał(a):

W Polsce mamy takie prawo, że dopóki nie masz wyroku to w świetle prawa jesteś niewinny, więc uważaj co mówisz o złodziejach, bo możesz wkrótce tak jak Adamczyk wpłacać zadośćuczynienia na konta WOŚP ...

Mogą mnie nawet wsadzić i tak Duda mnie uniewinni 🤭

Opublikowano
Teraz, Wpaw napisał(a):

Myślisz że przejmie się takim jak ty, będzie miał to tam gdzie światło nie dociera ...

On ułaskawia tylko swoich kolegów, Kamińskiego, Wąsika itp ...

Opublikowano
2 minuty temu, mirro napisał(a):

Łoooo proszę Pana. Ostatnio okazało się że są tacy co maja po dwa immunitety. A jak jeszcze masz paszport Polsatu, to jesteś nie do ruszenia.

Dlatego mówię że w tym państwie papierowym są ludzie i ludzie. Prawo nie jest równe wobec wszystkich prawo stosowane wybiórczo. Ty taki wytrawny komentator politycznych sporów tego nie wiesz?

Opublikowano
3 minuty temu, Wpaw napisał(a):

I tak przy pomocy unii podważyli by ułaskawienie Dudy. Prawo jest po jednej stronie🤭

Opublikowano
1 minutę temu, Tomasz0611 napisał(a):

Myślisz że przejmie się takim jak ty, będzie miał to tam gdzie światło nie dociera ...

On ułaskawia tylko swoich kolegów, Kamińskiego, Wąsika itp ...

😁 Tak zamkną chłopa rolnika za to że na jakimś rolniczym forum mówi o złodziejach. Jakby tak miało być to politycy wszyscy już by siedzieli.

Opublikowano
Teraz, Wpaw napisał(a):

Tak zamkną chłopa rolnika za to że na jakimś rolniczym forum mówi o złodziejach.

Jesteś element wywrotowy, antypaństwowy i zapluty karzeł reakcji na usługach imperialistów.

Opublikowano

😁 Tak zamkną chłopa rolnika za to że na jakimś rolniczym forum mówi o złodziejach. Jakby tak miało być to politycy wszyscy już by siedzieli.

Nie mów hop.

Akurat jest pasa na udupienie rolników i rolnictwa.  Taki kamyczek mógłby im ładnie do kolii pasować.

Opublikowano (edytowane)
5 minut temu, mirro napisał(a):

Oj wezmą się służby za takich jak Ty. Oj wezmą.

A wolność słowa? To przecież jest reżim. Tych z imprezy trzaskowskiego jebać pisów jakoś nie zamknęli? Nie kompromituj się

2 minuty temu, mirro napisał(a):

Jesteś element wywrotowy, antypaństwowy i zapluty karzeł reakcji na usługach imperialistów.

Nie zbuntowanym człowiekiem który ma dość tej obłudy.

2 minuty temu, Agrest napisał(a):

Nie mów hop.

Akurat jest pasa na udupienie rolników i rolnictwa.  Taki kamyczek mógłby im ładnie do kolii pasować.

Zresztą dotychczas niczego nie można być pewnym. Pewny jest tylko podatek 😁

Edytowane przez Wpaw
Opublikowano
5 minut temu, Tomasz0611 napisał(a):

dopóki nie masz wyroku to w świetle prawa jesteś niewinny, więc uważaj co mówisz o złodziejach,

a to ciekawe, że nie działa w przypadku nazywania pis złodziejami :D ha ha ha :D  

prawo tak jak my je rozumiemy 👏

------------------

giertych jest oskarżony o przywłaszczenie 92 mln - to nie jest złodziejstwo

Opublikowano
1 minutę temu, nie napisał(a):

a to ciekawe, że nie działa w przypadku nazywania pis złodziejami :D ha ha ha :D  

prawo tak jak my je rozumiemy 👏

------------------

Cały czas o tym pisze. Ale mówiłem już jak kamień w wodę. 

Opublikowano (edytowane)
2 minuty temu, nie napisał(a):

Tyle lat w Polsce było prawo i sprawiedliwość, nie zdążyli go skazać ? Karpiu też im do Brukseli zwiał, ile on tam siedział w tym areszcie, 8 miesięcy czy więcej ? I nawet jednej rozprawy w sądzie w jego sprawie ...

Edytowane przez Tomasz0611
Opublikowano
3 minuty temu, nie napisał(a):

👏

👏

W świetle prawa to przedsiębiorczość.

Złodziejstwo to jak gumy orbit zapomnisz z wózka na taśmę kasy wyłożyć

9 minut temu, Wpaw napisał(a):

Pewny jest tylko podatek 😁

I śmierć jeśli go nie zapłacisz🤣

Opublikowano

Co powie na to twardy Elektorat od Rudego i pozostałych Orbit na tak  szlachetną propozycję Ukrainy .

Ukraiński minister apeluje do polskich rolników możemy wspólnie eksportować nasze produkty na rynki trzecie .

• Haha 1
Opublikowano (edytowane)
3 minuty temu, galan99 napisał(a):

Ukraiński minister apeluje do polskich rolników możemy wspólnie eksportować nasze produkty na rynki trzecie .

No i tu jest problem, w tej bezpośredniości ministra. 

Wspólnie, ale nasze🤣

Edytowane przez Agrest
Opublikowano
1 minutę temu, Agrest napisał(a):

Lata zajmuje udowodnienie swojej niewinności. Nawet jeśli nic nikomu nie jesteś winny, a tylko ktoś w ciężkiej sytuacji finansowej wskaże Cię jako swojego dłużnika i roszczenia innych przekieruje na Ciebie jako swojego dłużnika.  Ludzie za mało mają styczności z tym co naprawdę dzieje się w przedsiębiorczości.

Opublikowano
2 minuty temu, Agrest napisał(a):

Złodziejstwo to jak gumy orbit zapomnisz z wózka na taśmę kasy wyłożyć

I śmierć jeśli go nie zapłacisz🤣

Jedna jest sprawiedliwość na tym świecie.

A co do paki to nigdy nie byłem karany to może zawiasy dostanę chociaż za obraze majestatu. Każdy normalny człowiek przyzna mi racje tylko wywrotowce trzymają stronę polityków.

Opublikowano
Teraz, Agrest napisał(a):

Nie będziemy i nie możemy wspólnie tego robić. 

• Like 1
Opublikowano
1 minutę temu, mirro napisał(a):

Lata zajmuje udowodnienie swojej niewinności. Nawet jeśli nic nikomu nie jesteś winny, a tylko ktoś w ciężkiej sytuacji finansowej wskaże Cię jako swojego dłużnika i roszczenia innych przekieruje na Ciebie jako swojego dłużnika.  Ludzie za mało mają styczności z tym co naprawdę dzieje się w przedsiębiorczości.

Powiem Ci sytuację z rodziny.

Dwa lata od śmierci brata ciotecznego.

Zostawił kupę długów. Sądownie spadku zrzekły się żona, wszystkie dzieci, siostra , jej dzieci i plus zrzeczenie za niepełnoletnie wnuki.

I wiesz co? Teraz będą szukać dalej spadkobierców. Najstarsza i najbliżej spokrewniona jest moja mama.

Teraz tylko oczekiwanie na pismo z sądu i trzeba umawiać notariusza za swoje pieniądze by zrzec się dziedziczenia. Potem ja i siostra plus reszta rodzeństwa ciotecznego.

Opublikowano
3 minuty temu, mirro napisał(a):

Nie będziemy i nie możemy wspólnie tego robić. 

Dlaczemu?  Bo oni nas rozgrywają zawsze jak małe dzieci...?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
    • Przez debrzyna
      Powinniśmy podjąć sie informowania rolników i nie tylko ,kto w poszczególnych województwach organizuje wyjazd na następny protest Brak takiej informacji to mniej ludzi na proteście
      Macie informacje wpisujcie w tym temacie Tylko informacje kto i tp bez zbędnej polityki 
  • Dodaj nową pozycję...
v